Şimdi Ara

yeni honda civic ne zaman geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8.nesil honda civic ne zaman geliyor bilen varmı arkadaşlar...

• Valla bende Beklemedeyim forum içinde araştırma yaparsan bulursun bi ocak deniliyo bi nisan deniliyo En son nisandan ümitliyim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismoo

Valla bende Beklemedeyim forum içinde araştırma yaparsan bulursun bi ocak deniliyo bi nisan deniliyo En son nisandan ümitliyim ben
    Ben Eylül sonunda Civic'i alırken bana Haziran 2006 demişlerdi. Ama bu, sedan modeli için olabilir. hb'i daha erken gelebilir. Dikkat ettiyseniz bizim ürettiğimiz sedan kasanın tüm versiyonları halen satılırken, ithal hb kasanın sadece en üst versiyonu satışta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurBJK

Ben Eylül sonunda Civic'i alırken bana Haziran 2006 demişlerdi. Ama bu, sedan modeli için olabilir. hb'i daha erken gelebilir. Dikkat ettiyseniz bizim ürettiğimiz sedan kasanın tüm versiyonları halen satılırken, ithal hb kasanın sadece en üst versiyonu satışta.

Alıntıları Göster
    bana nisan dedilerdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurBJK

Alıntıları Göster
    arkadaşlar civic 1.4 Türkiye'ye getirildi (fabrikaya) ancak aracın fiyatının yüksek olacağı, belkide 1.4 ün satışa çıkmayacağı söyleniyor. çünkü rakipleri 27-30000 ytl etikete sahipken bu arcın 36.000 leri bulabilecek fiyatlarla rekabet şansını yitirtecek. onun için bu arabanın 1.8 motoru nisanda getirilecek ve fiyatının 40.000 ytl veya biraz üzeri tahmin ediliyor. bence honda HB civici satmakta fazla kaygı yaşamıyor ve tüm pazarlama stratejilerini Türkiyede üretilecek yeni sedan üzerine uyguluyor. çünkü yeni sedanda 1.6 motor olacak ve bu motor HB te sunulmuyor. yaani 1.8 HB Civici daha fazla para bayılmayı göze alanlar satın alsın diye düşünüyorlar ve 1.8 için satma kaygısı yaşamadıkları için 1.4 HB ye gerek duymuyorlar, HB civici Premium kompakt olarakmı görüyorlar ne(!!!) Zira kimse 1.4 arabaya 36000 saymaz. Ki ben saymayacağım için vazgeçtim. Ama Allah için hoş araba.

• quote:

Orijinalden alıntı: milchschnitte

arkadaşlar civic 1.4 Türkiye'ye getirildi (fabrikaya) ancak aracın fiyatının yüksek olacağı, belkide 1.4 ün satışa çıkmayacağı söyleniyor. çünkü rakipleri 27-30000 ytl etikete sahipken bu arcın 36.000 leri bulabilecek fiyatlarla rekabet şansını yitirtecek. onun için bu arabanın 1.8 motoru nisanda getirilecek ve fiyatının 40.000 ytl veya biraz üzeri tahmin ediliyor. bence honda HB civici satmakta fazla kaygı yaşamıyor ve tüm pazarlama stratejilerini Türkiyede üretilecek yeni sedan üzerine uyguluyor. çünkü yeni sedanda 1.6 motor olacak ve bu motor HB te sunulmuyor. yaani 1.8 HB Civici daha fazla para bayılmayı göze alanlar satın alsın diye düşünüyorlar ve 1.8 için satma kaygısı yaşamadıkları için 1.4 HB ye gerek duymuyorlar, HB civici Premium kompakt olarakmı görüyorlar ne(!!!) Zira kimse 1.4 arabaya 36000 saymaz. Ki ben saymayacağım için vazgeçtim. Ama Allah için hoş araba.

Alıntıları Göster
    Valla Nekadar Olursa olsun ben Göze Aldım Daha ilk Resmini gördüümden beri aşığım Arabaya

Tabi 40,000 ın üstünde ise Bni düşündürecek ama 35 civarlarında çıkar ise hemen alacam

Şu vergiler olmasa negüzel olacak demi Allahım yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: ismoo

Valla Nekadar Olursa olsun ben Göze Aldım Daha ilk Resmini gördüümden beri aşığım Arabaya

Tabi 40,000 ın üstünde ise Bni düşündürecek ama 35 civarlarında çıkar ise hemen alacam

Şu vergiler olmasa negüzel olacak demi Allahım yaa

Alıntıları Göster
    yeni kasa hemde çok şık malzeme ve donanım full + 1.8 motor. abicim 35.000 bu arabayı versinler 2 yıl sıra yazarlar. inşallaaaaaaaahhhhhh

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Accord'un kasa ne zaman değişti?
    15 yıl önce açıldı
    Yeni Corolla mı Yeni Jetta mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yeni kasa hemde çok şık malzeme ve donanım full + 1.8 motor. abicim 35.000 bu arabayı versinler 2 yıl sıra yazarlar. inşallaaaaaaaahhhhhh

Alıntıları Göster
    1.4 HB Civic piyasaya girmeyecek. 1.8ler nisan ayında geliyor -tabi programde değişiklik olursa o başka. Haziran-ağustos ayında ise 1.6 Civicler piyasada inşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yemyeşil

1.4 HB Civic piyasaya girmeyecek. 1.8ler nisan ayında geliyor -tabi programde değişiklik olursa o başka. Haziran-ağustos ayında ise 1.6 Civicler piyasada inşallah :)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Yemyeşil

Yeni civicin 1.6 sının çıkacağından emin misin ? bildiğim kadarı ile 1.4 ve 1.8 motor üretilecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpha06

quote:

Orjinalden alıntı: Yemyeşil

Yeni civicin 1.6 sının çıkacağından emin misin ? bildiğim kadarı ile 1.4 ve 1.8 motor üretilecek.

Alıntıları Göster
    sedan 1.6 olarak üretilecek. HB ler 1.8 olacak. 1.4 Türkiye gamından çıkarıldı.

• quote:

sedan 1.6 olarak üretilecek. HB ler 1.8 olacak. 1.4 Türkiye gamından çıkarıldı.

Alıntıları Göster
    yeni civic in reklamının linkini bilen varmı arkadaşlar ?

eklerseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muallim35

yeni civic in reklamının linkini bilen varmı arkadaşlar ?

eklerseniz sevinirim.

Alıntıları Göster
    1.8 140HP motor mis gibi araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeandan

1.8 140HP motor mis gibi araba

Alıntıları Göster
    çok kötü bir karar.

sadece motor yüzünden böyle bir karar alındıysa honda çok pazar kaybeder

bu aracı ben dahil çevremde çok insan bekliyordu

civic hb almanya da 15.950 euro dan başlıyor

confort 17.800 sport 18.800

donanım seviyesi gerçekten çok yüksek.

30 -35 arası civic 1.4 ü gayet güzel satabilirlerdi.

umarım karardan dönerler.çünkü sedan mayıs sonu çıkıcak daha çok var.

http://www.honda.de/content/car/15113_41302_eqdata.php?mv=862

• Geldimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Geldimi?

hangisi :) konu hortlamis...
  • Eylül-Ekim gibi gelir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    10 senelik konuyu hortlatmışsın tebrik ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKira

10 senelik konuyu hortlatmışsın tebrik ederim.

Konuya Googledan girmenin zararları 😀

• Seni 8. Nesil Civic konusundan 10. Nesil Civic konusuna alalım

http://forum.donanimhaber.com/m_107180091//tm.htm#107180091

• Tasarımcıları aynıysa gelmesin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.