Şimdi Ara

Yeni Honda Civic Sedan Neden Alınır??? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gereksiz bir konu baslıgı(yeni civic artı ve eksileri detaylı sekilde bir konuda incelenmiş, tembellik yapmayın, başından sonuna okuyun)

cok kotu turkce kullanımı, lutfen biraz özen gösterelim. bu bizim kendi dilimiz.

umarım saglıklı bir sonuca ulaşırsınız remx çağrı

quote:

Orjinalden alıntı: Remx Çağrı

Arkadaşlar suan yeni bir araç almak üzeriyiz genel olarak yeni honda civic sedan 1.6 pri. üzerinde yoğunlaşmış durumdayız aracın test sürüşünü yaptık oturma pozusyonları yoldaki oturaklık ve güven hissi son derece güzel.Ama uzun süre kullanan arkaşların + ve - lerini yazması yada tecrübeleri çok önemli.Ayrıca forumda okuduğum su pas olayı ve dolu yağınca oluşan tavandaki göçükler bunlar alacağımız araçda asla istemediğimiz olaylar.Bu aracı kullanan arkadaşlar arac hakkındaki izlenimlerini yazarsa çok sevinirim.Bu Civic Neden Alınmalı Yada Alınmamalı.Bana Pas Ve Tavandaki Deformasyonuda Yorumlucak Arkadaşlara Tşkler.

• quote:

Orjinalden alıntı: kabrero

gereksiz bir konu baslıgı(yeni civic artı ve eksileri detaylı sekilde bir konuda incelenmiş, tembellik yapmayın, başından sonuna okuyun)

cok kotu turkce kullanımı, lutfen biraz özen gösterelim. bu bizim kendi dilimiz.

umarım saglıklı bir sonuca ulaşırsınız remx çağrı

quote:

Orjinalden alıntı: Remx Çağrı

Arkadaşlar suan yeni bir araç almak üzeriyiz genel olarak yeni honda civic sedan 1.6 pri. üzerinde yoğunlaşmış durumdayız aracın test sürüşünü yaptık oturma pozusyonları yoldaki oturaklık ve güven hissi son derece güzel.Ama uzun süre kullanan arkaşların + ve - lerini yazması yada tecrübeleri çok önemli.Ayrıca forumda okuduğum su pas olayı ve dolu yağınca oluşan tavandaki göçükler bunlar alacağımız araçda asla istemediğimiz olaylar.Bu aracı kullanan arkadaşlar arac hakkındaki izlenimlerini yazarsa çok sevinirim.Bu Civic Neden Alınmalı Yada Alınmamalı.Bana Pas Ve Tavandaki Deformasyonuda Yorumlucak Arkadaşlara Tşkler.

Forumda asıl siz bir araştırma yapın civic üzerine 100 küsür sayfa yorum yapılmış ama çoğu yazı marka savaşı benim arabam senin arabanı döver misali yazılar.Çoğu civicle alakalı olmıyan yazılar ben burda sadece kullanıcılarından yorum istedim araçla ilgili.Asıl araştırma bu olsa gerek.

• selam Remx,

Ben bu forumda yeniyim...ayrıca herkese merhabalar

Kabrero arkadaşıma katılmakla beraber, bende araba almadan önce ilgili forumu okumaya çalıştım ama 100 sayfa gerçekten, onu ban'le bu ban'le, milletin araba savaşları ile çok kirlenmiş durumda.

Aynı sıkıntıyı ben çektiğim için Remx arkadaşıma kendi tecrübelerim ve özet bilgiler ile yardımcı olmaya çalışacağım :

2 Ay önce Sedan VSA lı otomatik civic sahibi oldum. Şu an 5000 Km de. 2 kere Ankara - İstanbul otoban tecrübem oldu ki yol tutuşu konusunda söyleyebileceğim hiçbirşey yok, gayet başarılı. Yeterince hızlı virajlara girmeme rağmen VSA ışığını henüz göremedim, inşallah da görmem gerekmez.

Ben 7 sene 2000 model Focus Gia kullandım. Ve inan o arabayı satarken içim kan ağladı ama vakti gelmişti artık, aklımda hiçbir zaman Japon yoktu.
    3 sene önce eşim çok beğendiği için ona bir Corolla HB almıştık ama Focus ile karşılaştırınca iç gürültü ve yol tutuşu bana çok cazip gelmemişti.
    Hep aklımda Alman arabaları vardı, (yeni focus , jetta vs..) ta ki yeni Hondayı görüp test sürüşü yapana kadar:

İşçilik konusunda bence bahsettikleri gibi gayet başarılı. Sağ kelebek camının önnündeki küçük parça arabayı aldıktan 5 gün sonra bende de çıktı ama servis yerine yerleştirdi birdaha birşey olmadı.

Sana tavsiye edebileceğim şey, çok keyifli bir araba. Sürüş zevki inanılmaz ki bende otomatik var. Düz vitesi sanırım daha da keyiflidir.
    Yol tutuşu gayet iyi. Kaporta ile ilgili bir sorunum hiç olmadı. İç hacim inanılmaz, sadece bagaj benim gibi çocuklu aileler için biraz küçük ama inanıyorum minibus alsam biz onuda doldururuz dolayısı ile bagaj olayı bana biraz kafaya takılmaması gereken bir detay gibi geliyor. Sadece müzik sistemi radyo dinlerken beni tatmin etmiyor, baslar yetersiz, ancak MP3 veya CD de gayet başarılı. Bu da sanırım arka kapılarda speaker olmamasından kaynaklanıyor. Arkadakiler yetersiz ama değiştirilir bence.

Beni tek rahatsız eden yönü kasislerdeki veya biraz bozuk zeminden geçerken içeriye iletisi. Yani biraz çıtkırıldım gibi geliyor ama bunu focus ile karşılaştırdığım için belki de böyle. Eski arabamda kasis ve bozuk satıhlardan geçerken pek hissetmiyordum ayrıca lastik seside hiç gelmiyordu.

Benzin olayınada alıştıktan sonra gayet iyi. İlk başlarda şehir için 9.5 larda geziyordum şimdi 7.8 lara kadar indim.

Ankara-İstanbul yolculuğumda da 120 YTL toplam 520 Km (460 Km otoban , kalanı şehir içi) yakmayı başardım. (Çok da yavaş gitmedim :))

Benim düşüncelerim bunlar sanırım yardımcı olur. Ne diyeyim kolay gelsin araba seçmek bu devirde gerçekten zor.

Herkese kazasız sürüşler dilerim.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gatecrs -- 30 Haziran 2007; 23:03:54 >

• gatecrs tecrübeleri bizle paylaştığın için çok tşkler.Hondanın aklımdaki iyice sağlamlaşıyo.Çok tşkler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gatecrs

selam Remx,

Ben bu forumda yeniyim...ayrıca herkese merhabalar

Kabrero arkadaşıma katılmakla beraber, bende araba almadan önce ilgili forumu okumaya çalıştım ama 100 sayfa gerçekten, onu banle bu banle, milletin araba savaşları ile çok kirlenmiş durumda.

Aynı sıkıntıyı ben çektiğim için Remx arkadaşıma kendi tecrübelerim ve özet bilgiler ile yardımcı olmaya çalışacağım :

2 Ay önce Sedan VSA lı otomatik civic sahibi oldum. Şu an 5000 Km de. 2 kere Ankara - İstanbul otoban tecrübem oldu ki yol tutuşu konusunda söyleyebileceğim hiçbirşey yok, gayet başarılı. Yeterince hızlı virajlara girmeme rağmen VSA ışığını henüz göremedim, inşallah da görmem gerekmez.

Ben 7 sene 2000 model Focus Gia kullandım. Ve inan o arabayı satarken içim kan ağladı ama vakti gelmişti artık, aklımda hiçbir zaman Japon yoktu.
    3 sene önce eşim çok beğendiği için ona bir Corolla HB almıştık ama Focus ile karşılaştırınca iç gürültü ve yol tutuşu bana çok cazip gelmemişti.
    Hep aklımda Alman arabaları vardı, (yeni focus , jetta vs..) ta ki yeni Hondayı görüp test sürüşü yapana kadar.

İşçilik konusunda bence bahsettikleri gibi gayet başarılı. Sağ kelebek canım önnündeki küçük parça arabayı aldıktan 5 gün sonra bende de çıktı ama servis yerine yerleştirdi birdaha birşey olmadı.

Sana tavsiye edebileceğim şey, çok keyifli bir araba. Sürüş zevki inanılmaz ki bende otomatik var. Düz vitesi sanırım daha da keyiflidir.
    Yol tutuşu gayet iyi. Karpota ile ilgili bir sorunum hiç olmadı. İç hacim inanılmaz, sadece bagaj benim gibi çocuklu aileler için biraz küçük ama inanıyorum minibus alsam biz onuda doldururuz dolayısı ile bagaj olayı bana biraz kafaya takılmaması gereken bir detay gibi geliyor. Sadece müzik sistemi radyo dinlerken beni tatmin etmiyor, baslar yetersiz, ancak MP3 veya CD de gayet başarılı. Bu da sanırım arka kapılarda speaker olmamasından kaynaklanıyor. Arkadakiler yetersiz ama değiştirilir bence.

Beni tek rahatsız eden yönü kasislerdeki veya biraz bozuk zeminden geçerken içeriye iletisi. Yani biraz çıtkırıldım gibi geliyor ama bunu focus ile karşılaştırdığım için belki de böyle. Eski arabamda kasis ve bozuk satıhlardan geçerken pek hissetmiyordum ayrıca lastik seside hiç gelmiyordu.

Benzin olayınada alıştıktan sonra gayet iyi. İlk başlarda şehir için 9.5 larda geziyordum şimdi 7.8 lara kadar indim.

Ankara-İstanbul yolculuğumda da 120 YTL toplam 520 Km (460 Km otoban , kalanı şehir içi) yakmayı başardım. (Çok da yavaş gitmedim :))

Benim düşüncelerim bunlar sanırım yardımcı olur. Ne diyeyim kolay gelsin araba seçmek bu devirde gerçekten zor.

Herkese kazasız sürüşler dilerim.

selam dostum öncelikle vediğin bilgiler için çok tesekkürler bizimde ikinci araç olarak aklımızda olan model elgance otomatik civic var,bide astra cosmo ikisi arasında kaldık bi 10 gün içinde alıcaz sana sormak istediğim bikaç şey var

öncelikla arkada speaker yok dediğin yani hoparlörmü? çünkü elgance de 6 tane var yazıyo elgance donanımındadamı yok arka kapılarda?

birde istanbul ankara benimd ayda 1-2 kere yaptıgım bi yol acaba siz giderken ortalama ne kadar süratte gittiniz ve ortalama ne kadar yaktı acaba?

• selam johnny

6 tane hoparlor olayı şu şekilde :

2 tane camın önünde aslında onları tweeter olarak düşünseniz daha iyi olur :)
    2 tane ön kapılarda
    2 tane de en arkada

yani arka kapılarda hoparlor yok, aynı durum yeni toyota da da var. Aslında bu sorun yeni Toyotadan soğumama neden oldu ama Honda nın o kadar artıları var ki benim müzik hastalığımın önüne geçebildi.

Bir arkadaşım sadece hoparlorleri değiştirerek daha verimli bir ses sistemi elde etti hakikaten üzerinden çıkanlar biraz oyuncak gibi :)
    Ama ben kendime bir amfi ve IPod için "Harman Kardon Drive + Play" (incelemeye değer bir ürün Amerikadan getitrme şansınız varsa BestBuy.com da 70 USD lere kadar inmiş normalde 200 USD civarı) bağlantı arabirimi düşünüyorum.
    Gerçi CD den MP3 dinleyecekseniz üzerindeki teyp oldukça başarılı. Şarkı, Albüm, Sanatçı TAG lerini gösterebilliyor. CD deki Folder' lar içerisinde gezebiliyorsunuz sanırım shuffle bile var ama henüz incelemeye fırsatım olmadı.

Çok hızdan bahsetmeyelim bence ama 130 un altına hiç düşmedim diyelim :)
    Şöyle bilgi verebilirim, "düz yolda" 120-130 KM hızda 2000 devirlerde gidebiliyorsunuz bence oldukça iyi.
    Ama yokuş olayı başlayınca sarfiyat birhayli artıyor özellikle Otomatik vites ise.
    Yollardaki hız limitlerine ve kurallarına uyar iseniz, Honda' nın yakıt tüketimindeki iddiasını anlayabileceğinize garanti edebilirim.

İyi günler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gatecrs -- 1 Temmuz 2007; 2:40:58 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.