Şimdi Ara

Yeni Honda Civic Sedan Neden Alınır???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar suan yeni bir araç almak üzeriyiz genel olarak yeni honda civic sedan 1.6 pri. üzerinde yoğunlaşmış durumdayız aracın test sürüşünü yaptık oturma pozusyonları yoldaki oturaklık ve güven hissi son derece güzel.Ama uzun süre kullanan arkaşların + ve - lerini yazması yada tecrübeleri çok önemli.Ayrıca forumda okuduğum su pas olayı ve dolu yağınca oluşan tavandaki göçükler bunlar alacağımız araçda asla istemediğimiz olaylar.Bu aracı kullanan arkadaşlar arac hakkındaki izlenimlerini yazarsa çok sevinirim.Bu Civic Neden Alınmalı Yada Alınmamalı.Bana Pas Ve Tavandaki Deformasyonuda Yorumlucak Arkadaşlara Tşkler.

• Yagan doluda tum markalar hasar gordu ancak honda civic im kısmen daha fazla hasar gordu. Tavan , bagaj kapagi ve kaputta gocukler olustu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvd23

Yagan doluda tum markalar hasar gordu ancak honda civic im kısmen daha fazla hasar gordu. Tavan , bagaj kapagi ve kaputta gocukler olustu.
    Bu araç için baya bir eksi not değilmi yoksa diğer araçlarla aynı zararımı uğradı bu durum beni çok korkutuyo civic alırken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Remx Çağrı

Bu araç için baya bir eksi not değilmi yoksa diğer araçlarla aynı zararımı uğradı bu durum beni çok korkutuyo civic alırken.

Alıntıları Göster
    Dolu yağdı hortum çıktı gibi sebepleri de işin içine katarsan araba alamazsın. Golf'ün çatısı akar, Fabia'nın motoru yanar, her arabanın bir vukuatını bulursun.
    Eğer sık sık dolu yağmıyorsa, zaten dert etmezsin. Kaldı ki her dolunun altında kalan Civic'de göçükler oluşmaz.
    Bence araba almaktan vazgeçmeden bir modelde karar kıl

• quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

Dolu yağdı hortum çıktı gibi sebepleri de işin içine katarsan araba alamazsın. Golf'ün çatısı akar, Fabia'nın motoru yanar, her arabanın bir vukuatını bulursun.
    Eğer sık sık dolu yağmıyorsa, zaten dert etmezsin. Kaldı ki her dolunun altında kalan Civic'de göçükler oluşmaz.
    Bence araba almaktan vazgeçmeden bir modelde karar kıl

Alıntıları Göster
    BEnde civicden yanayım hatta kendimi buna çok hazırladım ama dışarda dururken kapısına top geldigi zaman öğle kocaman bir çukur kalsın istemiyorum.En zanından böğle tatlı bir aracın kullnıcısını böğle sekilde üzememsi lazım diye düşünüyorum.

• quote:

BEnde civicden yanayım hatta kendimi buna çok hazırladım ama dışarda dururken kapısına top geldigi zaman öğle kocaman bir çukur kalsın istemiyorum.En zanından böğle tatlı bir aracın kullnıcısını böğle sekilde üzememsi lazım diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    2.5 tonluk aracı bile top gelme tehlikesi olan bir yere bırakmam ben. Ama tabi sokak hali ne olacağı belli olmaz haklısın.
    Top gelince de içeri göçmez o kaporta, zannetmiyorum. Çünkü dolu yağınca hiçbir şey olmayanlar da vardı forumda.

• quote:

2.5 tonluk aracı bile top gelme tehlikesi olan bir yere bırakmam ben. Ama tabi sokak hali ne olacağı belli olmaz haklısın.
    Top gelince de içeri göçmez o kaporta, zannetmiyorum. Çünkü dolu yağınca hiçbir şey olmayanlar da vardı forumda.

Alıntıları Göster
    Peki Aracın beyenmediğiniz bir yönü varmı işçilik kalitesi yol tutuşu v.b. kullanıcıları olarak görüşleriniz çok önemli.
  • quote:

Peki Aracın beyenmediğiniz bir yönü varmı işçilik kalitesi yol tutuşu v.b. kullanıcıları olarak görüşleriniz çok önemli.

Alıntıları Göster
    Bende HB var, ama bu konuların cevabını çok kısa zamanda alabilirsin.
  • quote:

Bende HB var, ama bu konuların cevabını çok kısa zamanda alabilirsin.

Alıntıları Göster
    bende bi 1.6 pri. var bu aracı almadan önce piyasayı çok araştırdım. bence bu aracı hiç düşünmeden alabilirsin. yol tutuşu mantıksız şeyler yapmadıın sürece gayet ii. bizim şansımıza aracın ön yolcu tarafındaki kelebek camının havalandırmasının olduğu yer çıktı servise götürdüümde ise elemanlar benimle çok ilgilendiler hatta ikinci kez olduunda müdürleri de geldi birkaç kez özür diledi fln. bence aracın donanım konusunda eksiği yok ama vsa olsaymış daha ii olurmuş gerçi ona da gerek yok sonuçta yolda ralli yapmıyoruz. en alt donanımını tavsiye etmem çünkü önemli güvenlik eksikleri büyük. ama bence bu aracı düşünmeden almalısın çok mutlu olcağına inanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Patch

bende bi 1.6 pri. var bu aracı almadan önce piyasayı çok araştırdım. bence bu aracı hiç düşünmeden alabilirsin. yol tutuşu mantıksız şeyler yapmadıın sürece gayet ii. bizim şansımıza aracın ön yolcu tarafındaki kelebek camının havalandırmasının olduğu yer çıktı servise götürdüümde ise elemanlar benimle çok ilgilendiler hatta ikinci kez olduunda müdürleri de geldi birkaç kez özür diledi fln. bence aracın donanım konusunda eksiği yok ama vsa olsaymış daha ii olurmuş gerçi ona da gerek yok sonuçta yolda ralli yapmıyoruz. en alt donanımını tavsiye etmem çünkü önemli güvenlik eksikleri büyük. ama bence bu aracı düşünmeden almalısın çok mutlu olcağına inanıyorum

Alıntıları Göster
    Dolu konusuna acıklık getirmek istiyorum. Yan yana duran iki aynı marka aracta bile farklı boyutta hasar olustu. Kucuk doluda hicbir sey olmaz. Burada yagan dolu findiktan daha buyuktu. Kesinlikle o doludan hasar gormeyen arac yoktu. Mercedes e200 dort gozlu farlı olanlardan bir arac gordum ve halime sukrettim. Ancak gozlemlerime gore sunu net olarak soyleyebilirim: Toyota, Honda, Kia , Hyundaii gibi asya kokenli araclar daha cok etkilendi. Bu konuda Almanlar daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mvd23

Dolu konusuna acıklık getirmek istiyorum. Yan yana duran iki aynı marka aracta bile farklı boyutta hasar olustu. Kucuk doluda hicbir sey olmaz. Burada yagan dolu findiktan daha buyuktu. Kesinlikle o doludan hasar gormeyen arac yoktu. Mercedes e200 dort gozlu farlı olanlardan bir arac gordum ve halime sukrettim. Ancak gozlemlerime gore sunu net olarak soyleyebilirim: Toyota, Honda, Kia , Hyundaii gibi asya kokenli araclar daha cok etkilendi. Bu konuda Almanlar daha iyi.

Alıntıları Göster
    güzel bir seçim yapmanı ve pişman olmamanı dilerim arkadaşım anladığım kadarıyla kafan karışık

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf_HKN

güzel bir seçim yapmanı ve pişman olmamanı dilerim arkadaşım anladığım kadarıyla kafan karışık

Alıntıları Göster
    Araba almak bayaa zorlaştı , Dünya kadar marka ve model var , gerçekten zor bir karar. Bu arabayı Fuarda inceledim , çok beyendim , Harika bir araba. Bu japonları zaten severdim , iyice sevdim adamları ,ne güzel araba yapmışlar, Golf fiyatına satıyolar.
    Tebrik ederim kendilerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carenfly

Araba almak bayaa zorlaştı , Dünya kadar marka ve model var , gerçekten zor bir karar. Bu arabayı Fuarda inceledim , çok beyendim , Harika bir araba. Bu japonları zaten severdim , iyice sevdim adamları ,ne güzel araba yapmışlar, Golf fiyatına satıyolar.
    Tebrik ederim kendilerini.

Alıntıları Göster
    benim sağ arka tarafa top geldi
    göçme falan olmadı boyasında da hasar olmadı sadece cilasını çizmiş çok dikkatli bakınca topun dikiş izleri bagaj kaoutunda görünüyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: ise yaramaz

benim sağ arka tarafa top geldi
    göçme falan olmadı boyasında da hasar olmadı sadece cilasını çizmiş çok dikkatli bakınca topun dikiş izleri bagaj kaoutunda görünüyo.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar dun sokakda civic avına çıkdın dün yaklaşık piyasadaki bütün otaların kaportasında ve tavanındaki esnemeyi test ettim bütün araçların ki aynı civicde daha çok esneme diye bir olay yok.Beni suan aklımdaki konu.Motorun alttan bakınca alenen ortada diger araçlarda karter koruması varmı yoksa yok mu bilgilendiricek arkadşa çok tşk.ler

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: wolfhonda

Büyük ihtimal civic olucak ama 1/2 soru işareti var kafamda.Onları çözümleyince daha rahat alabilecem........Yoksa Bende Hondacıyım Ama Araç Alırken Ne Olursa OLsun Araştırma Taraftarıyım.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: wolfhonda

Büyük ihtimal civic olucak ama 1/2 soru işareti var kafamda.Onları çözümleyince daha rahat alabilecem........Yoksa Bende Hondacıyım Ama Araç Alırken Ne Olursa OLsun Araştırma Taraftarıyım.

Alıntıları Göster
    remx selamlar

kafandaki sorulardan
    işçilik kalitesi
    kaporta
    yol tutuşu kısımlarını halledebildin mi ?

CIVIC bu konulardan geçti mi senin kafanda ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Remx Çağrı

Arkadaşlar suan yeni bir araç almak üzeriyiz genel olarak yeni honda civic sedan 1.6 pri. üzerinde yoğunlaşmış durumdayız aracın test sürüşünü yaptık oturma pozusyonları yoldaki oturaklık ve güven hissi son derece güzel.Ama uzun süre kullanan arkaşların + ve - lerini yazması yada tecrübeleri çok önemli.Ayrıca forumda okuduğum su pas olayı ve dolu yağınca oluşan tavandaki göçükler bunlar alacağımız araçda asla istemediğimiz olaylar.Bu aracı kullanan arkadaşlar arac hakkındaki izlenimlerini yazarsa çok sevinirim.Bu Civic Neden Alınmalı Yada Alınmamalı.Bana Pas Ve Tavandaki Deformasyonuda Yorumlucak Arkadaşlara Tşkler.

Varsın dolu yağdığında tavanı birkaç mm daha fazla çöküversin,Honda diğer markaların çoğundan daha sağlam ve sorunsuz bir araçtır,günümüz otomobillerinin özellikle elektronik-elektromekanik arıza istatistiği tavanına dolu yağma istatistiğinden sanırım birkaç milyon kez fazladır!!

Pas konusu ise binde bir yaşanacak bir şansızlıktan ibaret,ona bakarsanız 2002 de sıfır km aldığımız C200K nında hız sabitleme kolu yerinden fırlıyordu!Ama Mercedes te de olsa bu tür hatalar o markayı karalamaya yetmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur7777

remx selamlar

kafandaki sorulardan
    işçilik kalitesi
    kaporta

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ugur7777

remx selamlar

kafandaki sorulardan
    işçilik kalitesi
    kaporta

Arkadaşım ilginize tşkler ilk önce aracı test sürüşü boyunca gördüm ilk izlenim yol yutuşu çok dengeli ve oturaklı işçilik kalitesi rakipleri kadar iddalı kaporta dun denedim diğer arçlarla hemen hemen aynı esneme payı aslında honda kullanalara sormam lazım ilk görürş olarak benden geçer not aldı ama endişem kullanananların yol yuyuşu işçilik kaporta hakkındaki yorumları ben kısıtlı olarak görebiliyorum ama sahipleri aracını artık karakterislik olarak tanımışlardır asıl benim bunu honda civic kullananlara sormam lazım

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ben karter koruması fln görmedim bence aracı almalısın aklına yattıysa. motor konusunda ise kesinlikle güven 150000 km garantisini başka kim verio? ayrıca piyasadaki corolla dışında hangi rakibi o kadar hp üretio?
  • quote:

quote:

remx selamlar

kafandaki sorulardan
    işçilik kalitesi
    kaporta

Arkadaşım ilginize tşkler ilk önce aracı test sürüşü boyunca gördüm ilk izlenim yol yutuşu çok dengeli ve oturaklı işçilik kalitesi rakipleri kadar iddalı kaporta dun denedim diğer arçlarla hemen hemen aynı esneme payı aslında honda kullanalara sormam lazım ilk görürş olarak benden geçer not aldı ama endişem kullanananların yol yuyuşu işçilik kaporta hakkındaki yorumları ben kısıtlı olarak görebiliyorum ama sahipleri aracını artık karakterislik olarak tanımışlardır asıl benim bunu honda civic kullananlara sormam lazım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Remx Çağrı

quote:

remx selamlar

kafandaki sorulardan
    işçilik kalitesi
    kaporta

bence kafan daha fazla karışmadan arabanı al
    para durumu müsaitse al elegance vsa lı gitsin
    funkmaster ın dediği gibi şu olursa bu olusa diye düşünmeden keyfine bak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.