Şimdi Ara

Yeni HONDA CR-V 1.6 Dizel (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
3
Favori
41.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kartal

Kuga'yla kıyasladım, pahallı ve fiyatına göre yetersizmiş gibi geldi.

ballı der gibi olmuş
  • merhabalar
    yaklaşık 1 ay önce aldım ve 3000 km kullandım.Araç şaşılacak derecede az yakıyor. Şehir içi ortalamam 5.5 lt geçmedi. Agresif kullanmama rağmen. Motor sesi içeri çok geliyor diyen arkadaşlara aldanmayın çok sessiz. Bu arabayı 2011 passat comfortline 1.6 dizel manuel aracımı satarak aldım. Onsan daha sessiz ve daha az yakıyor.Motor aracı çok rahat kaldırıyor. Dün arkadaşımın passat 1.6 dizel DSG si ile kapıştık onu geçtim:)) yol tutuşu kendi sınıfına göre çok iyi. iç hacmi çok geniş:)) uzun yolda çok rahat şöför ve yolcular yorulmuyor. Son hızı 205:) çok rahat 180 ne ulaşıyor. Zaten bu tip arabalarda daha hızlı gitmemek lazım. Bundan önce passat 1.6 dizel , passat cc 1.4 tsi , pejo 508 1.6 dizel , insignia 1.6 turbo sahibiydim. Onlarla kıyaslamak doğru değil ama onları kullanan biri olarak arabadan çok memnunum. Büyük bir dezavantajı var oda fiyatı. ben 1.6 premium paketi 84.500 e lansman fiyatıyla aldım ama yinede bence fazla.

Kısacası almak isteyen arkadaş fiyat konusuna takılmıyorsa başarılı bir araba...

• quote:

passat 1.6 dizel , passat cc 1.4 tsi , pejo 508 1.6 dizel , insignia 1.6 turbo sahibiydim.

arada hiç honda kullandığın oldumu
  • bu honda dan yediğim lansman kazığını hiç bir firmadan yemedim bu güne kadar.

o yüzden araç hakkında iyi şeyler yazmak içimden gelmiyor ve size tavsiyem bu aracı alırken bu kadar para verilir mi diye tekrar tekrar düşünün.

zira ben bu aracı (premium) 87 000 e aldığımda passat düz vites confortline 77 500 idi ve sözde lansman fiyat diye indirim bile yapmıyorlardı.

şimdi passat confortline düz vites 88 bin ama bu aracın fiyatı şu an 94 500. Lansman fiyatı her zaman için avantajlıdır diye düşündük ama HONDA izlediği fiyat politikası ile KOCAMAN bir kazığı bize atmış oldu. zira kasası gelecek yıl değişecek passat bile kasım ayı ile şimdiki satışı arasında 10 bin fark koyarken 2. el fiyatı umrunda olmayan ve bize lansman fiyatı diye büyük biz kazık atan honda crv araçlarındaki kasım ve şu an ki fiyat aralığı sadece 8 bin. üstüne de yüzde 40 tan yüzde 45 çıkan ötv oranları olmasına rağmen.

LANSMANDA yediğim kazığa mı yanayım passat almadığıma mı yanayım BU ARACIN 2. EL fiyatının bizzat HONDA distiribütörü tarafından bir passat kadar olmayacağına mı veya 2. elde Honda NIN BENİ MAĞDUR ettiğne mi yanayım. Passat alsaydım gelecek yıl kasası değişmesine rağmen şu an aracın honda crv ye göre daha değerli ve daha yüksek bir oranda 2. eli olacaktı.

bizzat HONDA bu aracın ikinci elde bir passat kadar tutulmasının önüne geçiyor belirlediği fiyat politikası ile.

passat kasa değişecek dedik bizi 2. elde korumaz dedik passat ama malesef HONDA CRV yeni kasa olmasına rağmen HONDA izlediği satış ve fiyat politikasından dolayı bu araç 2. elde passat kadar değerini koruyamayacak..

Alacak olanlara da kesinlikle tavsiye etmiyorum bu aracı. 2. EL değeri bizzat honda tarafından korunmayan bir aracı kimseye TAVSİYE ETMİYORUM.

HONDa crv alacak olanları da tekrar uyarıyorum honda bizzat aldığımız veya almak istediğimiz aracın ikinci el piyasaını baskılıyor ve değerini düşürüyor maalesef şu an izlediği fiyat politikası ile. Satış politikasını takip ettiği woslwagenin, FİYAT POLİTİKASINI TAKİP EDEMEMESİ benim gibi araç almış olanların aracının 2. elde değerinin düşmesine neden olmaktadır.

KESİNLİKLE HONDA MARKASINI VE ÖZELDE DE CRV DİZEL İ TAVSİYE ETMİYORUM KİMSEYE

HONDANIN HEM SATIŞ STRATEJİSİ VE AYLIK SATIŞ RAKAMLARI BELLİYKEN BEN SALAK YERİNE KONULDUM SİZ SALAK YERiNE KONULMAYIN LÜTFEN.

SATIŞ STRATEJİSİ BU OLAN HONDA BENİ SALAK YERİNE KOYMUŞTUR İZLEDİĞİ FİYAT STRATEJİSİ İLE. SATIŞTA İZLEDİĞİ VW POLİTİKASINI, FİYAT BELİRLEME POLİTİKASINDA İZLEMEDİĞİ İÇİN SÖYLÜYORUM BUNLARI VE PASSAT YENİ KASA İÇİN SIRA YAZMAYA BAŞLADIKLARI ANDA BU ARACIMI SATACAĞIM ARKADAŞLAR DAHA FAZLA SALAK YERİNE KONULMAMAK İÇİN..

BU İTİBARLA HONDAYI ÖNCELİKLE MARKA OLARAK DAHA SONRA DA HONDA CRV ÖZELİNDE TAVSİYE ETMİYORUM !!!!!!!!!!!!1

• quote:

Orijinalden alıntı: ali-tokur

bu honda dan yediğim lansman kazığını hiç bir firmadan yemedim bu güne kadar.

o yüzden araç hakkında iyi şeyler yazmak içimden gelmiyor ve size tavsiyem bu aracı alırken bu kadar para verilir mi diye tekrar tekrar düşünün.

zira ben bu aracı (premium) 87 000 e aldığımda passat düz vites confortline 77 500 idi ve sözde lansman fiyat diye indirim bile yapmıyorlardı.

şimdi passat confortline düz vites 88 bin ama bu aracın fiyatı şu an 94 500. Lansman fiyatı her zaman için avantajlıdır diye düşündük ama HONDA izlediği fiyat politikası ile KOCAMAN bir kazığı bize atmış oldu. zira kasası gelecek yıl değişecek passat bile kasım ayı ile şimdiki satışı arasında 10 bin fark koyarken 2. el fiyatı umrunda olmayan ve bize lansman fiyatı diye büyük biz kazık atan honda crv araçlarındaki kasım ve şu an ki fiyat aralığı sadece 8 bin. üstüne de yüzde 40 tan yüzde 45 çıkan ötv oranları olmasına rağmen.

LANSMANDA yediğim kazığa mı yanayım passat almadığıma mı yanayım BU ARACIN 2. EL fiyatının bizzat HONDA distiribütörü tarafından bir passat kadar olmayacağına mı veya 2. elde Honda NIN BENİ MAĞDUR ettiğne mi yanayım. Passat alsaydım gelecek yıl kasası değişmesine rağmen şu an aracın honda crv ye göre daha değerli ve daha yüksek bir oranda 2. eli olacaktı.

bizzat HONDA bu aracın ikinci elde bir passat kadar tutulmasının önüne geçiyor belirlediği fiyat politikası ile.

passat kasa değişecek dedik bizi 2. elde korumaz dedik passat ama malesef HONDA CRV yeni kasa olmasına rağmen HONDA izlediği satış ve fiyat politikasından dolayı bu araç 2. elde passat kadar değerini koruyamayacak..

Alacak olanlara da kesinlikle tavsiye etmiyorum bu aracı. 2. EL değeri bizzat honda tarafından korunmayan bir aracı kimseye TAVSİYE ETMİYORUM.

HONDa crv alacak olanları da tekrar uyarıyorum honda bizzat aldığımız veya almak istediğimiz aracın ikinci el piyasaını baskılıyor ve değerini düşürüyor maalesef şu an izlediği fiyat politikası ile. Satış politikasını takip ettiği woslwagenin, FİYAT POLİTİKASINI TAKİP EDEMEMESİ benim gibi araç almış olanların aracının 2. elde değerinin düşmesine neden olmaktadır.

KESİNLİKLE HONDA MARKASINI VE ÖZELDE DE CRV DİZEL İ TAVSİYE ETMİYORUM KİMSEYE

HONDANIN HEM SATIŞ STRATEJİSİ VE AYLIK SATIŞ RAKAMLARI BELLİYKEN BEN SALAK YERİNE KONULDUM SİZ SALAK YERiNE KONULMAYIN LÜTFEN.

SATIŞ STRATEJİSİ BU OLAN HONDA BENİ SALAK YERİNE KOYMUŞTUR İZLEDİĞİ FİYAT STRATEJİSİ İLE. SATIŞTA İZLEDİĞİ VW POLİTİKASINI, FİYAT BELİRLEME POLİTİKASINDA İZLEMEDİĞİ İÇİN SÖYLÜYORUM BUNLARI VE PASSAT YENİ KASA İÇİN SIRA YAZMAYA BAŞLADIKLARI ANDA BU ARACIMI SATACAĞIM ARKADAŞLAR DAHA FAZLA SALAK YERİNE KONULMAMAK İÇİN..

BU İTİBARLA HONDAYI ÖNCELİKLE MARKA OLARAK DAHA SONRA DA HONDA CRV ÖZELİNDE TAVSİYE ETMİYORUM !!!!!!!!!!!!1

slm.biz suv düşünüyoruz.az yakan geniş kişilik ne önerirsiniz acaba? cr-v önermediğinizi anladık....tşk

• ali-tokur A kullanıcısına yanıt
    Ali bey, Honda'nın az zam yapmasından mı şikayet ediyorsunuz anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mturgut

Ali bey, Honda'nın az zam yapmasından mı şikayet ediyorsunuz anlamadım.

hocam honda nın honda crv yi satarken wolswagen satış stratejisi izleyip 3 ay sırada bekletirken, fiyat politikası olarak maalesef hundai ve kia nın benimsediği fiyat politikasını belirleyerek aracın 0 satışını artırma gayreti içinde ama diğer taraftanda aracın bir ikinci el değerini düşürmektedir.

bu durumda hem satış politikası hem de fiyat politikası en geç haziranda kia sportage ve hundai ix35 ile benzerlik gösterek.

keşke hem satışta hem de fiyatta wolswagen staratejisini izlesede ikinci elde arabanın değerini ix35 ve sportage gibi düşürmese.
    hocam honda nın honda crv yi satarken wolswagen satış stratejisi izleyip 3 ay sırada bekletirken, fiyat politikası olarak maalesef hundai ve kia nın benimsediği fiyat politikasını belirleyerek aracın 0 satışını artırma gayreti içinde ama diğer taraftanda aracın bir ikinci el değerini düşürmektedir.

bu durumda hem satış politikası hem de fiyat politikası en geç haziranda kia sportage ve hundai ix35 ile benzerlik gösterek.

keşke hem satışta hem de fiyatta wolswagen staratejisini izlesede ikinci elde arabanın değerini ix35 ve sportage gibi düşürmese.

• Sayın samilto,

sizin aradığınız bütün özellikler honda crv dizelde var

bu araçında alternatifi yok şu an için

ama benim size tavsiyem honda crv düşünmeniz ama daha öncesinde honda distiribitörüne ve bayilerine aracın 2. el değerinin korunması noktasında da satış politkasını örnek aldıkları wolswagen in fiyat politikasını da örnek almaları konusunda bir mektup veya e-mail yazmanız veya sözlü olarak bayiler nezdinde girişimlerde bulunmanızdır.
    Ali bey kusura bakmasında tam ne istediğini anlamış degilim ben suv bir araç aradım bundan daha iyi fiyat performans arabası bulamadım kendimi de enayi gibi hiç hissetmiyorum aksine cok akıllı bir secim yapmışsim
    Acaba sizin isteginiz crv yi 200 bin yapıp sizin arabanızın 150 bin tl mı yapmasını bekliyorsunuz ben 87 bin liraya araba aldım su an ikinci eli 93 ila 95 bin lira daha ne olsun 87 ye alipta 80 bile satamayanlar kendini nasıl hissetsin bence sizin takıntınız boş yere arabanıza binin gule gule kullanın ve şükredin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Bayiler, Honda CR-V 1.6 Dizel Premium 94.595 TL liste fiyatından pek fazla bir indirim yapmıyorlar.
    Aracı lansman fiyatından alsaydım yaklaşık 10bin TL kârım olacaktı. Şu an okuduğum yorumlara göre fiyatı bu seviyedeki araca göre biraz pahalı gözüküyor.
    Bunda artan ÖTV ve kur farkları etkili oldu sanırım. Seçimlerden sonra almayı düşünsem çok bir değişiklik olur mu? Diğer yandan Nisan ayında tekrar zam geleceği de söyleniyor. İşin ilginç tarafı da bayilerde araç yok, Nisan ayına gün veriyorlar.
    Az para da değil, 90 küsür bin verince insan birkaç kere düşünmeli..
  • sarcodinia kullanıcısına yanıt
    Jazz aracımın 10000 bakımı için gittiğimde.Teslim edilmemiş premium vardı.Bende bir umut eşimi kandırıp jazz'ı verip belki Crv'nin baz olanını alırım diyordum.Ama dediğiniz gibi çok zam geldi.Bu zamlı fiyatla almak anlamsız geliyor.Koyun gibi güdülmüşlük hisside ayrı.Yine bu forumda biri yazmıştı.Ocaktan önce limanda birsürü crv olduğunu.Bence birazda bilinçli geldi bu fiyatlara.
    Ayrıca yine honda kullanıcısı biri olarak.Aracın içindeki kalite hissi çok az.Tamam biraz yükseltmeye çalışmışlar ama 60 liaralık çoğu araçtaki plastik kalitesi yok gibi geldi bana.90bin az para değil.Sert plastik sinir ediyor beni.
  • cglyn64 C kullanıcısına yanıt
    Hocam aracın bende test ettim motor sesinden şikayet etmişsiniz ,benim öyle bir şiakyetim olmadı yeni x-trail ve QQ dizel versiyonlarından daha sessiz,daha seri ve mahzeme kalitesi ve yol tuutşu olarak crv daha üstün bir araç , görünüşü olarak beyendiğim bir suv modelli ,ayriyetten en dolusunda anahtarsız giriş,elektronik park freni gibi özelliklerin olmayışı benim açımdan aradığım özelliklerin dışında kalıyor.

Biraz rakiplerini de göz önüne alın derim .
    HOCAM ÖYLE BİR YAZMIŞSIN Kİ SANKİ VW GRUBUNDAKİ DOĞUŞ OTOMOTİV SANA ARAÇI GELİŞİNDEN VERECEKMİŞ GİBİ ,SEN DUA ETTE VW KAZIK YEMEMİSSİN ,ESAS VW ALASYIM O ZAMAN KAZIK YERDİN ,ALDIĞIN ARAÇ NE PARASININ HAKKINI VERİYOR NE DONANIM ÖZELLİKLERİNİ BURDA SIRF CANIN YANMIŞ DİYE GELİP BURAYA HONDAYI KÖTÜLÜYORSUN SANA BİRŞEY DİDİYEYİM Mİ SENİN GİBİLERİNİ HİÇ TINLAMIYORUM ŞİKAYET DEVAM HADİ KOLAY GELSİN
  • VW......!
    alaman hanzosu...
    honda estetik harikası
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.