Şimdi Ara

Yeni Honda Cr-V 1.6 Dizel 160Hp 4X4 Otomatik (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.450
Cevap
34
Favori
185.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sogutma ve park asistani yoktur. Cam tavan acilmaz. Elektronik el freni yoktur. 360 derece cevre gorus sistemi yoktur. Konsol tarafindaki gosterge led degildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilinen anlamda çevre görüş sistemi olmamasına rağmen bu isimle satış yapmaları garip.hali hazırda aracın heryeri sensör kamera ama park yardımcısı vb özellikler exc plus ta bile yok. Bakalım aldık artık.

• fakay2015 F kullanıcısına yanıt
    Bugün test sürüşüne gittim. Hakikaten yok. Bu kadar para verdiğin araçta opsiyonel olarak dahi park asistanı olmaması üzücü. En azından torpido veya koldayamadan birinde soğutma olsaymış keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Orijinalden alıntı: trust06

quote:

Orijinalden alıntı: fakay2015

Hocam, crv'nin rakibi nissan xtrail'dir... bir cok kisi, her iki araci da test etmektedir, etmistir ve arasinda kalmistir...

Dizel Otomatik 4x4 getirmesi lazım rakip olması için.

hehe crv'nin 4*4 yeteneği efsanedir zaten.

Bir kaç video izleyin ondan sonra karar verin bence . Link veririm ama çokça verilmiş zaten. Bir Subaru değil belki ama günlük hayatta her durumda sıkıntıdan kurtaracak kabiliyete sahip bir araç bence zaten kimse bu aracı alıp Kaya tırmanışı yapmayacak merak etmeyin

• cem_kilinc C kullanıcısına yanıt
    emin o subarunun awd sistemi iyi olmasina ragmen onunlada kimse dag bayir cikamaz..daha önce yazmustm c segment suv icin en iyiler cx5 ve subaru olmasina ragmen ikisindede istenilen silindir hacminde motor olmadgi gibi olsa bile 2. elleri berbat oldgundan turkiye pazari icin alternatif degiller..dedigim gibi hepsini test ettim alinacak 2 tane suv kaldi benim verilerime gore 1.si TUCSON kaldiki hyundai yi yetersz ve kalitesz bulurum ama tucsobda iyi is cikarmislar ve donanimi cok dolu 2. CRV ..bunlarin birinde motor sanziman digerinde donanim öne cikiyor burdada karar sizlere düşüyor cok yol yapiosaniz 2. yapmiyosaniz 1. secenek..

• Doğrudur çok araştırdım çok test sürüşü yaptım benzinli araç hiç düşünmediğimiz için pek seçeneğindeki yoktu. Full donanım xtrail için 136 bin fiyat aldık fakat şanzıman konusunda ki sıkıntılar ve Nissan Türkiye'nin tutumu bizi crv ye yöneltti. Bukadar pahalı araçlarda şanzıman konusunda kumar oynamak istemedik. Gerçi Honda Türkiye de satış sonrası destekte çok ilgili sayılmaz. En azından çıkan sıkıntılar çok önemli olmadığından görmezden gelinebiliyor bu tutumları.

• Hayirli olsun en doğru tercih olmuş güle güle kullanan...

• https://m.youtube.com/watch?v=jkiv-bWbLIo

Güncel CR-V de bu şekilde bir 4WD performansı mı sergiliyor?

• ilk izlenim:

acc ile direksiyonu şertitte tutma işlevi bayi ve kimle konuştuysam (sanki pdf kitapdada yazıyor) birlikte aktiflenmiyor denilmişti. Oysa arkana yaslan eller serbest gaza dokunma gidiyor virajda alıyor.

araç çelik yığını olarak hantal değil yumuşak ve seri, dizelde testte bu kadar dikkat etmedim ve gerçekten sessiz öyle camlar koltuklar titresin hırıltı duymadım tabi 30km akşam trafiğinde gördüklerim

navigasyon ve android çok kullanışsız (eski sürüm) teyp ses kanal ayarı (rakamlara atama) eko ayarı bulamadım, genişlik olarak çok iyi koltuğun beşik yatması volvodada var ve çok güzel mercedeste sürekli pedallara doğru kayıyordu insan....

en sevmediğim yanı bulamadım belki bagaj karanlık birtek ışık yansa mazda da öyleydi kapı tuşları aydınlatmasızdı bu Japonlar ışık konusunda mercedesten ders almalı...

son olarak çok önce aldığım halı bagaj bej renki aynen oturdu ve arkadaki kasveti kaldırdı....keşke 2013lerdeki gibi tabanda krem olsaydı...

kadran ve göstergeler ilk başta bana ilkel geldi ama ortadaki digital bölüm minikde olsa meramını anlatıyor isterdim yeni E serisindeki gibi bir ekran grubu 155 bin tl ye bunlar olmamış...

tüketim karmada 5.1 acc yi iptal ettim 4.8lere düştü eco açık olduğu için agresif atlamalar yapmaması çok güzel yani öndeki çekilldi. siz 60laydınız aletide 120ye ayarladınız Volvo ve mercedes de deli gibi vites küçültüp köklerdi çok yüksek devirlere çıkardı seri ama tüketim çok olurdu bu eco olayı bu anlamda tatlı hız artımı yapıyor ki benim için süper...

önüne araç atlayınca bir uyarı almadım ama çarpmadı sanırım frenledi...daha deneyeceğim. Mercedes ve volvoda duran trafiğe arkadan 100ile daldığınızda görüp frenliyordu ve duruyordu, crv ya görmedi ya da ben panikleyerek kontrolü aldım deneyeceğim...

• Bu araca az yol sesi alıyor diyen başka hangi araçlara bindi acaba?

Test ettiğim suvlar içerisinde içeriye en çok ses alan araç honda crv idi. İç mekanı da bariz bir şekilde kalitesiz.

http://forum.donanimhaber.com/m_97879335/f_//tm.htm#97879335

Forester, cx-5 honda dan daha başarılı. Bu aracın tek artısı 1.6 hacminden iyi bir güç çıkarıyor olması. Onun da uzun vadede bir avantajı kalmayacak. Bu motor bakım masrafları, arıza masrafları derken kullanıcılarını üzecek gibi geliyor bana.

Ful donanımı 150bin değil de 120bin falan olsa yine olumsuz yanlarına rağmen tercih edilebilir ama çok kazık be arkadaş. Nasıl veriyorsunuz buna bu kadar para aklım almıyor.

Kazık miktarı için kıyaslama yapayım. Rav4 ile birçok ülkede yakın fiyata satılıyor.

Honda crv 1.6 120hp dream Toyota rav4 2.0 elegant

Birisinde %90 ötv ve bunun üzerine kdv var. Diğerinde %45ötv + kdv.

Donanım olarak rav4 daha donanımlı. Geri görüş kamera, otm kararan dikiz ayna, deri direksiyon, yağmur far sensörü vs vs.

Birisi 110bin, diğeri 121bin. Vergisiz fiyatlar hesaplanınca rav4 54bine, crv 65bine denk geliyor.

1.6 hacim alt vergi dilimi için mantıklı gelse de bu araç kazık. Sırf bu kazıktan dolayı bile tercih etmem, prensip meselesi.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    söylediklerinize katiliyorum ancak subaru ve mazdanin motor dezavantaji var ve alternatiflikten cikiyor geri kalanlarda kuga,xtrail,tucson bunlardada xtrail 4*4 degil sadce tucson basarili oda dizel deil ancak dersenizki yakit eko.si sart deil bi deneyin derim en donanmli suv olmus daha oncede yazmistm

• Arka koltuklarda ısıtma var mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_kilinc -- 30 Aralık 2015; 19:37:08 >
    Yok.
    arka koltuklarda isitma YOK..torpido sogutma YOK...cevre gorus sistemi SINIRLI...park asistani YOK...fiyatta segmebtin en pahalisi allah iyi etsin

• Torpido soğutma bizim megane 2 de bile vardı ama kullandığımı hatırlamam.aslında zor bir şey değil Oraya da bir boru çekmek. Honda'nın böle ilginçlikleri var maalesef. Fd6 kasa civic imde anahtarı kontaktan çıkarınca farlar sönmüyordu. Az rezil olmadım onun yüzünden. Yenilerinde durum Nasıl bilmiyorum.

• Arkadaşlar android 4 sürümü yüklü yükseltebilir miyiz ve ayrıca igo ve diğer android programlarını yükleyebilir miyiz apk yükleden hiç yapmadım google store a bağlanmıyor 1.2 gb boş yer var cihazın belleğinde ayrıca garmini 2015 haritaları olduğu halde sokaklar caddeler çok eski igoda her şey güncel

Ayrıca turbo hortumu değişmesinden bahsedilmiş bazı araçlarda mı değişiyor yoksa tümünde gerekli mi yani sıfır araç almadan değiştiriliyor mu yoksa kullanıma bağlı mı hortum patlıyor başına gelenler iletebilir mi

Rüzgar ve yol sesi alıyor kapı üzerindeki cam kumandalarının içinden bile hava geliyor durağan halde rüzgardan birde 2 günlük araç sıcak motor olduğu halde rolantide sanki aracı çok da az olsa biri sola sağa sallıyor gibi dikkatli olan hisseder, ben acc ve sürüş yardım paketi nedeniyle ve önceden çokça civic bindiğim için hondaya güvendim ama crv daha konforlu olabilirdi bu rakamlara çıktık ama beklentim son derece teknolojik olması yönündeydi bir s60 sahibi olarak konfor ve teknolojik donanımlar beklerdim güncelenebilir bir ekran dahi yok kabus gibi mavi kutucuklar windows 3.1 daha gelişmiştir tıkla tıkla basmıyor arkadan geliyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 12 voltuk çıkışlarda kontak kapalı iken elektrik var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank W.

ulan koysana şunu civice accorda ah ulan honda

accorda koysa piyasayı öper öper.Tork,beygir canavarı ve eli yüzü düzgün bir araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

https://m.youtube.com/watch?v=jkiv-bWbLIo

• quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

https://m.youtube.com/watch?v=jkiv-bWbLIo

Buradaki CR-V 2015 model değil daha eski. Ayrıca bu videoda arka tekerlere de tork aktarılıyor. Benim gönderdiğim videodaki gibi sadece önden çekiş değil.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.