Şimdi Ara

Yeni Honda Cr-V 1.6 Dizel 160Hp 4X4 Otomatik (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.450
Cevap
34
Favori
185.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

Sende haklisin be hocam ne denebilir ki bizim millete gereken bu demek ki
    Millete gereken bu değil dostum,

Değişmeyen iktisadi bir kural bu; arz/talep

Devlet ÖTV yi çekerse sen indirilen vergi kadar daha ucuza araç alacağını mı sanıyorsun... 5 birim vergi düşse son kullanıcının cebine nihai 1 birim olarak bile yansımaz. Hemen hemen indirilen vergi miktarı kadar fazla para devlet kasası yerine aracın üreticisinin/distrübütörünün/bayisinin kasasına kâr olarak girer...

Kaldıki Türkiye'de piyasalar; ÖTV indirimi yapıldığında araçların bırak ucuzlamasını zamlanması şeklinde tecrübe bile etti..

Millet devlete kızmak için bahane arıyor, akıl hocalığından dem vuruyor. Sorsan bir çoğunun kendi işini adam gibi yapacak kadar bile bilgisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPelerinliAdam -- 19 Ocak 2016; 2:28:10 >

• bilgi ekranı Türkçe olmuyor (göstergedeki) kışlık lastik marka model tavsiyeniz nedir 225-60-18 dunlop pirelli hankook bulabildim sadece Tr de lastik yok üretimdeymiş 2 ay deniyor honda dunlopları 650ye takacak ama internette stok olmadığı son fiyatı 468 sanırım karaborsa olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feridun_yrd -- 13 Şubat 2016; 22:50:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumda bahsedilenlere ek olarak bende aracım ile ilgili gözlemlerimden bahsetmek istiyorum.
    Executive donanım seviyesinde olan aracın performansından ve kalitesinden genel anlamda memnunum.
    Aracımı 10 gün önce teslim aldım, ilk iş olarak 3 boyutlu tabir edilen kauçuk paspas almak oldu, s-design firmasının 4d tabir ettiği paspastan sipariş ettim. Kauçuğu oldukça kaliteli ve kesimleri tam oturdu, CR-V için paspas düşünenlere önerebilirim. Sadece sağ ön koltuk altında subwoofer kutusu var, paspas burada kutuya takılıyor ama bastırınca yine de oturuyor. Bagaj havusu ise hala arıyorum, öneride bulunursanız sevinirim.
    Mekanik el fireni olması gibi eksikler zaten bir çok kişi tarafından bahsedilmiş. Forumda yazılanlara ek olarak ben aracın alt yalıtımının biraz zayıf olduğunu düşünüyorum, yodaki taş, tuz, yağmur vb. direk içerde duyuluyor, o nedenle havalar ısındığında Ziebart alt kaplama yaptırmayı planlıyorum. Bir de garantiyi bozmadan halledebilirsem arka koltuklara da koltuk ısıtma taktırma planım var.
    Bagaj kapağı elektrikli fakat ya tam açılıyor ya da tam kapanıyor, alçak tavanlı bir yerde iseniz belli bir seviyede durduramıyorsunuz, aslında basit bir yazılım veya elektronik devre ile halledilebilecek birşey iken neden düşünülmemiş bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: i_demirci

Bu forumda bahsedilenlere ek olarak bende aracım ile ilgili gözlemlerimden bahsetmek istiyorum.
    Executive donanım seviyesinde olan aracın performansından ve kalitesinden genel anlamda memnunum.
    Aracımı 10 gün önce teslim aldım, ilk iş olarak 3 boyutlu tabir edilen kauçuk paspas almak oldu, s-design firmasının 4d tabir ettiği paspastan sipariş ettim. Kauçuğu oldukça kaliteli ve kesimleri tam oturdu, CR-V için paspas düşünenlere önerebilirim. Sadece sağ ön koltuk altında subwoofer kutusu var, paspas burada kutuya takılıyor ama bastırınca yine de oturuyor. Bagaj havusu ise hala arıyorum, öneride bulunursanız sevinirim.
    Mekanik el fireni olması gibi eksikler zaten bir çok kişi tarafından bahsedilmiş. Forumda yazılanlara ek olarak ben aracın alt yalıtımının biraz zayıf olduğunu düşünüyorum, yodaki taş, tuz, yağmur vb. direk içerde duyuluyor, o nedenle havalar ısındığında Ziebart alt kaplama yaptırmayı planlıyorum. Bir de garantiyi bozmadan halledebilirsem arka koltuklara da koltuk ısıtma taktırma planım var.
    Bagaj kapağı elektrikli fakat ya tam açılıyor ya da tam kapanıyor, alçak tavanlı bir yerde iseniz belli bir seviyede durduramıyorsunuz, aslında basit bir yazılım veya elektronik devre ile halledilebilecek birşey iken neden düşünülmemiş bilemiyorum.

Merhaba,

Bagaj havuzunu bu firmadan lüks olanını almıştım. Memnunum. Telefon ile arayıp konuşup hesap numaralarına havale yaptım. Ertesi gün ürün elime ulaştı. Güvenilir bir firma. Rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz.
    http://www.ypsplast.com.tr/index.php

Mekanik el frenini ben artı olarak görüyorum. En azından arıza yapma olasığı az. Hemde daha nostaljik :) Bagaj kapağına gelince onu isterseniz elektrikli değilde manuel olarak kullanma şansınız var. Sanırım nasıl ayarlandığı forumda bi yerlerde yazılmıştı. Bende ilk başlarda endişe etmiştim aynı sebepten. Evimin kapalı otoparkı dahil diğer kapalı otoparklardada tamamen açabildim. Bir sorun olmadı. Çok katlı otoparklarda falan endişe etmeyin çarpmaz. Dahada nerde yarım açma gereği olur bilemedim.

• Teşekkür ederim cyilmaz, sizin tecrübenize dayanarak ypsplast sitesinden sipariş veriyorum o zaman.
    Bagaj kapağının yarım açılması olayında ise, oturduğum sitede bana tahsisli olan kapalı otoparkta tavandan bir sütun geçiyor, önceki aracım Qashqai idi ve bagajı tam açabiliyordum fakat CRV'nin arka cam sileceği bu sütuna dokunuyor, o nedenle durdurabilseydim daha iyi olabilirdi.
  • i_demirci kullanıcısına yanıt
    Koruma paketi kampanyası var serviste 4 ad paçalık kauçuk paspas ve bagaj havuzu 500 tl.tek alırsanız paçalıklar 350 tl bagaj havuzu 250 tl paspasın fiyatını bilmiyorum ama hepsi 500 tl bence avantajlı

• quote:

Orijinalden alıntı: Serhat69

Koruma paketi kampanyası var serviste 4 ad paçalık kauçuk paspas ve bagaj havuzu 500 tl.tek alırsanız paçalıklar 350 tl bagaj havuzu 250 tl paspasın fiyatını bilmiyorum ama hepsi 500 tl bence avantajlı

Teşekkürler, bahsettiğiniz kampanya iyiymiş ama artık aldım, paspas s-design, bagaj havuzu da YPS plast'tan. Aldığım ürünler gayet kaliteli bence, hepsi toplam 260 TL'ye geldi.
  • İyi günlerde kullanın

• feridun_yrd kullanıcısına yanıt
    Bu görünüş daha iyi değil mi...yapmak isteyenlere duyurulur. ayarlardan yüklenecek bir şey değil...zaten orijinal halini hiç beğenmedim....win10 gibi menüye sahip harika oldu....
    kış lastikleriyle tüketim azaldı ve daha az yol sesi geliyor, garip ama gerçek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feridun_yrd -- 28 Ocak 2016; 16:08:24 >

• feridun_yrd kullanıcısına yanıt
    Hocam bu görüntüyü nasıl elde ediyoruz?

• Ayarlardan sistem ayarlarına gir ekran ayarlarında görünümü değişrire bas ekran değişiyor

• uludağdayım yeni gördüm ayarlardan sistem görünüm resetlenecek ve muhteşem görünüme gececek...bir sey yüklemeden oluyor demiştim zaten google play tema bir çok şeyi yüklemeyi denedim o işi çözebilirsem ilk igo yükleyeceğim,
    aracın buz ıslak vitajlı yol testini yaptım harika ötesi karın içinde patisiz sanki paletli gibi stabil kalkıyor gaza basınca 4 tekerden tahriki hissediyorsun buzun içinde korkusuzca ve güvenli, Allah herkese nasip etsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

Hocam bu görüntüyü nasıl elde ediyoruz?

Bu videoda nasıl tema değişeceği gösteriliyor. Aracı ilk aldığım gün bu temaya değiştirmiştim. Hem daha kullanışlı hem görsel olarak daha güzel.

https://www.youtube.com/watch?v=ONLvPGw-opY
  • Radyo için direksiyondan kanal değiştirme tuşları sadece kayıtlı kanallar arasında değişim yapıyor, bunun yerine direksiyondaki oklara bastıkça bir sonraki frekansa atlamasını ayarlayabiliyor muyuz ?
  • Radyo için volvoda direksiyondaki sağ sol ok basılı tutunca bir sonraki frekansa geçiyor ama crvde sanırım bende uğraştım önceden kayıt ettikleri arasında geçiş yapıyor büyük ihtimalle.

tüm arkadaşlardan bildiklerini paylaşmasını rica ediyorum yani bencil olmayalım paylaşımcı olalım...

örnekler:
    1-sürücü koltuğunda 1ve2 seçeneğini p konumunda koltuğunuzu ayarladınız hafızaya kayıt ettiniz araça bindiğinizde her zaman 1 ayarına getiriyor ilk binişte bende rahat binilsin diye geride ve yatık tutuyorum sonra 2 ye basarak kendi koltuk ayarımı seçiyorum
    bu özellik rahatlık sağlıyor iniş binişte....
    2-aracı kumanda çantada kapı koluna elinizi götürdünüz açıldı. sonra açmadan kapatmanız gerekti kapıdaki minik tuşa bastınız kapandı yine fikir değiştirdiniz tuşa basmak çare değil (aynayı kapatır) elinizi kapı açar gibi tutuğunuzda kendisi açıyor.
    (önceki araçlarımda dıştaki minik tuş aç-kapa yapardı crv de her daim kapama yapıyor volvoda ise tuş yok elinizi götürdüğünüzde kapar veya açar)
    3-navigasyon haritasınıhttps://honda.garmin.com/honda/ den güncelleyebilirsiniz. usb takıp güncelle diyeceksiniz arabaya sonra usb yi çıkarıp bilg da bu siteden programı indirip kurup araca taktığıız usbyi takıp güncelleyebilirsiniz
    4-halı bagaj .comdan krem aldım süper duruyor.

Benim sorularım,

1-az süratte iken söför kapısını açtınız bildiğim kadarıyla P konumuna geçiyor.araç az da olsa ilerlerken bunu yaptınız mı cla da benzer durumda şansızmanda kötü bir ses gelmiş ve kazık fren gibi durdurmuştu crv de ne olur başına gelen var mı
    2-oldu da 80le giderken vitesi N ye aldınız sonra P ye alabiliyor muyuz yoksa durdurup D ye mi alamalı, yine c180de N ye alınca D ye geçmedi
    3-yine sürüş pozisyonunda daldınız klima yerine P ye bastınız oldu aktif olup şansızman dağatır veya frenler mi yoksa bipleyerek alamazsınız uyarısı mı yapar.
    4-aracın klimasını (ısıtıcı) açtık ac off yaparım çoğunlukla ama araç da motor suyunun sıcaklığının içeri derhal gelmesi gerekirken neden geç bir ısınma olur, ayrıca klima off olduğu halde start stop devreye girmez. sadece fan çalışyor...oysa koltuk ısıtmada devreye giriyor.
    5-araç haraket ettiğinde neden kapılar otomatik kilitlemez
    6-telefonla konuşurken ses iletimi karşıya kötü gidiyor yani çok net değilmiş..
    şimdiye kadar kendim sordum kendim yanıtladım inşallah güzel yanıtlar gelir.iyi sürüşler.

• Arkadaşlar servis dışında yan basamak taktiran var mı ? Tavsiye edeceklere şimdiden tşk.

• quote:

Orijinalden alıntı: feridun_yrd

Radyo için volvoda direksiyondaki sağ sol ok basılı tutunca bir sonraki frekansa geçiyor ama crvde sanırım bende uğraştım önceden kayıt ettikleri arasında geçiş yapıyor büyük ihtimalle.

tüm arkadaşlardan bildiklerini paylaşmasını rica ediyorum yani bencil olmayalım paylaşımcı olalım...

örnekler:
    1-sürücü koltuğunda 1ve2 seçeneğini p konumunda koltuğunuzu ayarladınız hafızaya kayıt ettiniz araça bindiğinizde her zaman 1 ayarına getiriyor ilk binişte bende rahat binilsin diye geride ve yatık tutuyorum sonra 2 ye basarak kendi koltuk ayarımı seçiyorum
    bu özellik rahatlık sağlıyor iniş binişte....
    2-aracı kumanda çantada kapı koluna elinizi götürdünüz açıldı. sonra açmadan kapatmanız gerekti kapıdaki minik tuşa bastınız kapandı yine fikir değiştirdiniz tuşa basmak çare değil (aynayı kapatır) elinizi kapı açar gibi tutuğunuzda kendisi açıyor.
    (önceki araçlarımda dıştaki minik tuş aç-kapa yapardı crv de her daim kapama yapıyor volvoda ise tuş yok elinizi götürdüğünüzde kapar veya açar)
    3-navigasyon haritasınıhttps://honda.garmin.com/honda/ den güncelleyebilirsiniz. usb takıp güncelle diyeceksiniz arabaya sonra usb yi çıkarıp bilg da bu siteden programı indirip kurup araca taktığıız usbyi takıp güncelleyebilirsiniz
    4-halı bagaj .comdan krem aldım süper duruyor.

Benim sorularım,

1-az süratte iken söför kapısını açtınız bildiğim kadarıyla P konumuna geçiyor.araç az da olsa ilerlerken bunu yaptınız mı cla da benzer durumda şansızmanda kötü bir ses gelmiş ve kazık fren gibi durdurmuştu crv de ne olur başına gelen var mı
    2-oldu da 80le giderken vitesi N ye aldınız sonra P ye alabiliyor muyuz yoksa durdurup D ye mi alamalı, yine c180de N ye alınca D ye geçmedi
    3-yine sürüş pozisyonunda daldınız klima yerine P ye bastınız oldu aktif olup şansızman dağatır veya frenler mi yoksa bipleyerek alamazsınız uyarısı mı yapar.
    4-aracın klimasını (ısıtıcı) açtık ac off yaparım çoğunlukla ama araç da motor suyunun sıcaklığının içeri derhal gelmesi gerekirken neden geç bir ısınma olur, ayrıca klima off olduğu halde start stop devreye girmez. sadece fan çalışyor...oysa koltuk ısıtmada devreye giriyor.
    5-araç haraket ettiğinde neden kapılar otomatik kilitlemez
    6-telefonla konuşurken ses iletimi karşıya kötü gidiyor yani çok net değilmiş..
    şimdiye kadar kendim sordum kendim yanıtladım inşallah güzel yanıtlar gelir.iyi sürüşler.

Kitapçığı tekrar okudum ve sonra araçta yeniden denedim, direksiyon solundaki ok tuşlarına kısa basarsanız kayıtlı kanalları geziyor, uzun basılı tutarsanız frekans taraması yapıyor.
    Kapıların hareket halinde otomatik kilitlenmesi olayı yok gibi, kitapçıkça bulamadım, araç menülerinde de yok, basit bir yazılım güncellemesi ile bile eklenebilecek bir özellik aslında.
    Vites ile ilgili sorular için deneme yapma cesaretim yok :) Ama diğer aracım Golf 7, DSG şanzımanda araç giderken vitesi N'ye alabiliyorsunuz, tekrar D'ye aldığınızda hızınıza uygun bir vites seçerek devam ediyor. Park ederken veya sıkışık trafikte manevra yaparken bazen hızlı davranıp D-R arasında henüz araç tam durmadan geçiş yaptığımı farkediyorum, vitesleri araç durduğunda değiştiriyor, sanırım yazılım ile yanlış geçişleri engelleyecek şekilde düzenlenmiş. 9 ileri ZF şanzımanın da yeni model bir şanzıman olarak bu özellikleri ve daha fazlasını barındırdığını tahmin ediyorum.

• arkadaşlar aracın rengine bir türlü karar veremiyoruz.Siyah mı beyaz mı?? hangisi sizce??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik12345

arkadaşlar aracın rengine bir türlü karar veremiyoruz.Siyah mı beyaz mı?? hangisi sizce??

Siyah zordur sürekli koruma cila ister.Haftada 2 kez yıkama ister..

Beyaz tavsiye ederim.Bronz renk varsa onu da katabilirsiniz ben Bronz kullanıyorum nadir bronz renk araç var.

• kronik12345 K kullanıcısına yanıt
    Füme, tek geçerim..

Bu araca en yakışan gayet kullanışlı bir renk bence...
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.