Şimdi Ara

Yeni Honda Cr-V 1.6 Dizel 160Hp 4X4 Otomatik (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.450
Cevap
34
Favori
185.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yukarıda kendimce yazdım dikkat çekebilecek farkları...

Ama kabin içi sessizliği gerçekten bence de bir tercihi belirleyecek en önemli etkenlerden biri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPelerinliAdam

Ama kabin içi sessizliği gerçekten bence de bir tercihi belirleyecek en önemli etkenlerden biri...

Hocam iyi akşamlar

Bugün çiftkurtlar'a gidip kapora bıraktım

2016 Executive alıyorum Allahın izniyle
    145.000 tl fiyat aldım

ayrıca fiyata dahil egzoz, basamak ve rüzgarlık

Aracın altına ses yalıtımı yaptırsam mı?
    Önereceğin fikir vereceğin konularda vardır bekliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JonVaynen

quote:

Hocam iyi akşamlar

Bugün çiftkurtlar'a gidip kapora bıraktım

2016 Executive alıyorum Allahın izniyle
    145.000 tl fiyat aldım

ayrıca fiyata dahil egzoz, basamak ve rüzgarlık

Aracın altına ses yalıtımı yaptırsam mı?
    Önereceğin fikir vereceğin konularda vardır bekliyorum :)

Güzel günlerde bin, güzel rakam... :)

Bence acele etme, al bi bin, zamanla karar vermen daha iyi, sıfır araç alanları gaza getirip yok yalıtım yok seramik kaplama aman koltuk koruma v.s. gibi şeyleri gereksiz pahalı satan bi sürü yer çıkacak zaten karşına :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• SiyahPelerinliAdam kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim.. Açkcası düşündüm de honda>vw bende gidip onu yaptım :)

• merhaba arkadaşlar bir sorum olacak beni ariyanların tel no su arabanın multimedyasına yansıyor ve kimin aradığını anca tel ekranına bakarak öğreniyorum ve tel markam LG G3 önceki arabamda arıyanların ismi gözükürken şimdi cr-v 2016 da sadece numaralar görünüyor yardım eden olursa sevinirim
    ayrıca navigasyonu güncellemeye ihtiyacı var mı cevabınız evet ise nasıl yapmalıyım teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkxx

merhaba arkadaşlar bir sorum olacak beni ariyanların tel no su arabanın multimedyasına yansıyor ve kimin aradığını anca tel ekranına bakarak öğreniyorum ve tel markam LG G3 önceki arabamda arıyanların ismi gözükürken şimdi cr-v 2016 da sadece numaralar görünüyor yardım eden olursa sevinirim
    ayrıca navigasyonu güncellemeye ihtiyacı var mı cevabınız evet ise nasıl yapmalıyım teşekkürler.
    6 gün önce aldığım cr-v sakin kullandığım halde ortalama yakıt 7.8 ve bu gerçek ayrıca trafiğe hiç rastlamadım
  • quote:

6 gün önce aldığım cr-v sakin kullandığım halde ortalama yakıt 7.8 ve bu gerçek ayrıca trafiğe hiç rastlamadım

Alıntıları Göster
    seramik boya koruması hakında bilgisi olan veya daha önce yaptırmış olanların tavsiyelerine ihtiyacım var ayrıca daha ucuz nerede yaptıra biliriz
  • bjkxx kullanıcısına yanıt
    Hocam aracınız daha çok yeni. Rodaj süresi geçtikten sonra yakıt tüketiminiz de daha düşücek.

• Herkese selam ,

Yaklaşık 3 aylık bir araştırma sonrasında seçenekleri eleyerek Honda CRV son kararım oldu.
    Hayalim olan araba suv olarak BMW X1 ve Sedan olarak BMW 3,20 İED idi.
    Ancak ihtiyaçlar ön plana çıktığında hayalleri falan boşvermek gerekiyor. Hayalleri yok eden aracın sizin için en iyi araçtır diye düşünüyorum.
    Almaya karar verdikten sonra formlarda dolaştım bu formuda baştan sona okudum ve bende birkaç satır yazmak istedim .
    Formda güzel şeyler görünce mutlu oluyor, eleştirileri tartıp biçiyorsun, atıp tutanlara gülüyorsun ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayaer07

Premium alın, daha üstü para israfı
    quote:

Şu günlerde CR-V reklamlarının fazlalaşmasının mutlaka var bir sebebi ama izleyip görelim bakalım...

Bu arada geçen gün yeni kasa executive donanımlı 1.6 dizel 4x4 kullanan daha önce hiç tanımadığım birini yol üstü dinlenme tesisinde gördüm. Aracımın yanına park etmişti ve kanaatini sormak istedim... Diyalog aynen şu şekilde gelişti;

BEN;
    - Pardon kusura bakmayın aracınız yeni gözüküyor ve bu model ile ilgili aldığınız günden bu yana kanaatlerinizi merak ettim sizin için bir mahsuru yoksa?

CRV KULLANICISI;
    - Rica ederim... Aslında ben Passatçıyım ve uzun yıllardır farklı kasalarına bindiğim araç Passat'tı, bu aracı eşimin ısrarı ile tercih ettim, aslında yeni kasa bir Passat almak niyetinde idim ama buna kısmet oldu...

BEN;
    - Peki kanaat sahibi olacak kadar yeterince km katettiniz mi? Yeniden tercih yapıp Passat ile tekrar kıyaslayın dersem fikriniz ne olur?

CRV KULLANICISI;
    - Evet ilk bakıma yaklaştım. Aslında bu kadar beklemiyordum ama kesinlikle Passat'tan daha memnun eden bir tercih yaptığım kanısındayım. genel olarak aracın bana sundukları ilk bakıştaki kanaatlerimin ve tahmin ettiklerimin üzerinde... Eğer almayı düşünüyorsanız sadece yakıt konusunda kataloğa yada az yakıyor diyenlerin yorumlarına kanmayın araç 1.6 motora göre gayet iyi gidiyor ama biraz fazla yakıyor.. Ekonomik olması için çok mülayim kullanmak lazım. Yakıt benim için çok problem olmuyor ama araçla ilgileniyorsanız çok yaktığını bilin isterim.

BEN;
    - Vaktinizi aldım, çok teşekkürler, iyi yolculuklar

CRV KULLANICISI;
    - Rica ederim..

:)

Bu mesajı bu başlıkta Aralık'ta paylaşmışım, demek ki öngörülerim ve kullanıcıların bizzat deneyimlerinden yakalanan tespitler doğru

1- Burunlarından kıl aldırmayan Honda bayileri listeden %5 e kadar iskonto yapıyorlar
    2- Aracın sanılandan fazla yaktığını söyleyenlerin sayısı her geçen gün artıyor :)

Demek ki bu başlık aracı almayı planlayanlara faydalı oluyor

• quote:

quote:

Şu günlerde CR-V reklamlarının fazlalaşmasının mutlaka var bir sebebi ama izleyip görelim bakalım...

Bu arada geçen gün yeni kasa executive donanımlı 1.6 dizel 4x4 kullanan daha önce hiç tanımadığım birini yol üstü dinlenme tesisinde gördüm. Aracımın yanına park etmişti ve kanaatini sormak istedim... Diyalog aynen şu şekilde gelişti;

BEN;
    - Pardon kusura bakmayın aracınız yeni gözüküyor ve bu model ile ilgili aldığınız günden bu yana kanaatlerinizi merak ettim sizin için bir mahsuru yoksa?

CRV KULLANICISI;
    - Rica ederim... Aslında ben Passatçıyım ve uzun yıllardır farklı kasalarına bindiğim araç Passat'tı, bu aracı eşimin ısrarı ile tercih ettim, aslında yeni kasa bir Passat almak niyetinde idim ama buna kısmet oldu...

BEN;
    - Peki kanaat sahibi olacak kadar yeterince km katettiniz mi? Yeniden tercih yapıp Passat ile tekrar kıyaslayın dersem fikriniz ne olur?

CRV KULLANICISI;
    - Evet ilk bakıma yaklaştım. Aslında bu kadar beklemiyordum ama kesinlikle Passat'tan daha memnun eden bir tercih yaptığım kanısındayım. genel olarak aracın bana sundukları ilk bakıştaki kanaatlerimin ve tahmin ettiklerimin üzerinde... Eğer almayı düşünüyorsanız sadece yakıt konusunda kataloğa yada az yakıyor diyenlerin yorumlarına kanmayın araç 1.6 motora göre gayet iyi gidiyor ama biraz fazla yakıyor.. Ekonomik olması için çok mülayim kullanmak lazım. Yakıt benim için çok problem olmuyor ama araçla ilgileniyorsanız çok yaktığını bilin isterim.

BEN;
    - Vaktinizi aldım, çok teşekkürler, iyi yolculuklar

CRV KULLANICISI;
    - Rica ederim..

:)

Bu mesajı bu başlıkta Aralık'ta paylaşmışım, demek ki öngörülerim ve kullanıcıların bizzat deneyimlerinden yakalanan tespitler doğru

1- Burunlarından kıl aldırmayan Honda bayileri listeden %5 e kadar iskonto yapıyorlar
    2- Aracın sanılandan fazla yaktığını söyleyenlerin sayısı her geçen gün artıyor :)

Demek ki bu başlık aracı almayı planlayanlara faydalı oluyor

Alıntıları Göster
    herkese merhaba bugün seramik kaplama ürünlerinin tescilli markası HİKARİ (bir japon ürünü) den set halinde satışa sunulmakta olan pakti 600tl den 400tl ye aldım yarın inşallah uyguluyacağım ve sonucu paylaşarak diğer meraklılara anlatırım. satışı yapan yerhttp://www.hikariglassturkey.com/ burası

• quote:

herkese merhaba bugün seramik kaplama ürünlerinin tescilli markası HİKARİ (bir japon ürünü) den set halinde satışa sunulmakta olan pakti 600tl den 400tl ye aldım yarın inşallah uyguluyacağım ve sonucu paylaşarak diğer meraklılara anlatırım. satışı yapan yerhttp://www.hikariglassturkey.com/ burası

Alıntıları Göster
    halen gelen aramalarda arıyanın ismini araba ekranında göremiyorum yok mu bilen birisi

• Crv için mazot tavsiyesi alabilir miyim?

Araca en uygun, en iyi mazot hangisidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: JonVaynen

Crv için mazot tavsiyesi alabilir miyim?

Araca en uygun, en iyi mazot hangisidir?
    CR-V aracın yereden en az yüksekliği <185mm dir.
  • İmkani olan plus paket alsin aradaki farka kesinlikle değer yan basamak dahil 152.000 liraya aldim
    Memnunum aractan
    Daha önce soyledim
    1.6 dizel 9 ileri zf 160 ps 4*4'u kolay kolay kimse sunamaz

2000 motor araba alsan senede 1500 lira bosuna vergi vericeksin
    Bu mesaja eklenen görseller:

Yeni Honda Cr-V 1.6 Dizel 160Hp 4X4 Otomatik

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Ne acidan deger hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraghost

Ne acidan deger hocam

Bunlar aradaki fark kesinlikle deger demek istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: ultraghost

Ne acidan deger hocam

Bunlar aradaki fark kesinlikle deger demek istedim

Alıntıları Göster
    herkese iyi akşamlar cam filmi yatıracağım acaba bildiğiniz ve memnun olduğunuz marka ve bir yer var mı

• quote:

herkese iyi akşamlar cam filmi yatıracağım acaba bildiğiniz ve memnun olduğunuz marka ve bir yer var mı

Alıntıları Göster
    iyi akşamlar ön kapı camlara 2 numara ve arka kapı camlara yine 2 numara güneş koruyucu film yaptırdım ayrıca ön kaputa boya koruyucu film çektiler
    bence harika gözüküyor
  • quote:

iyi akşamlar ön kapı camlara 2 numara ve arka kapı camlara yine 2 numara güneş koruyucu film yaptırdım ayrıca ön kaputa boya koruyucu film çektiler
    bence harika gözüküyor

Alıntıları Göster
    seramik kaplama için dışarıya bir ton para vermeyin kapalı yer imkanınız varsa kaliteli kullanıcı dostu bir çok seramik kaplama mevcut. ben jantlardan dış plastiklere ve boyaya kadar seramik kapladım hemde g techniq ürünleriyle 500 liraya mal oldu.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.