Şimdi Ara

Yeni honda crv 1.6 dizel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhabalar honda crv 1.6 dizel ful olan versiyonunu almayı düşünüyorum fiyat 10700 tl liste fiyatı fakat honda marka araca hiç binmedim bu zamana kadar hep wv ticari ve binek araçlarına bindim crv hakkında ikinci el olarak hiç bir bilgim yok ikinci el. Olarak piyasası nasıl ve kendi nasıl bir araç yorumlarınız için şimdiden tşk ederim

• Honda alıp da pişman olan fazla yoktur, kaliteli bir markadır. Müşteri memnuniyeti açısından vw den daha üst sıralardadır. O yüzden bence tereddüt etmeyin.

Yeni crv de başarılı bir araç. 1.6 dizeli düşük devirler haricinde ideal, ekonomik bir motor.

Yine de en mantıklısı test etmeniz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Honda alıp da pişman olan fazla yoktur, kaliteli bir markadır. Müşteri memnuniyeti açısından vw den daha üst sıralardadır. O yüzden bence tereddüt etmeyin.

Yeni crv de başarılı bir araç. 1.6 dizeli düşük devirler haricinde ideal, ekonomik bir motor.

Güzel araç ancak motor sesi kabine biraz fazlaca giriyor. Yakıt tüketimi bir SUV'dan beklenemeyecek düzeyde başarılı. Keşke otomatik seçeneği de olsaydı.
  • quote:

Honda alıp da pişman olan fazla yoktur, kaliteli bir markadır. Müşteri memnuniyeti açısından vw den daha üst sıralardadır. O yüzden bence tereddüt etmeyin.

Honda'non wv den kaliteli o tartışılmaz fakat satarkende bi sıkıntı yaşarmıyım onu düşünüyorum malum 2.el piyasasınıda düşünmek lazım test etme şansım çok az honda bayii bana 130 km uzaklıkta. Yorumunuz için teşk ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nalle bjorn

quote:

Honda'non wv den kaliteli o tartışılmaz fakat satarkende bi sıkıntı yaşarmıyım onu düşünüyorum malum 2.el piyasasınıda düşünmek lazım test etme şansım çok az honda bayii bana 130 km uzaklıkta. Yorumunuz için teşk ederim

Alıntıları Göster
    2.eli zayıf.

Araç güzel.

Tercih sizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Z-DGİ

2.eli zayıf.

Araç güzel.

Tercih sizin.

Alıntıları Göster
    2. eli

ilk çeyrek altından sonra en güçlü teneke hondadır yahu nasıl zayıf kanaatine vardınız?

benimle aynı zamanda aynı parayı ford focusa veren arkadaşımın aracı 16 bin ediyor benden daha fazla para verip golf alan arkadaşımın aracı 20bin benim aracım 24 bin...

önce emsallere bakmak sonra konuşmak lazım 2. el piyasası için...

hocam araç muzzam güzel seri yakıtı 25 kuruş gibi komik bir rakam ama gel gelelim fiyat bence çok yuksek.... hoş bu ayarda diğer araçlarda yuksek ama 2 litreyi 4 çeker ve executive donanım ile birkaç ay once 90 bine veren honda 1,6 2 çeker donanım fakiri bu aracı nasıl bu duruma gitridi aklım almıyor sadece....

• 107 bine full crv mi ? O bile fullu değil
    Honda bana hayatimin saglam kaziklarindan birini attı , aylarca bu aracı bekledim.
    Sonra ötv avantajinin tamamini kar hanesine yazinca vazgeçtim.
    Forumda konusu var , tum detaylariyla hondanin tuketiciyi soguslemesini anlatmistim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

107 bine full crv mi ? O bile fullu değil
    Honda bana hayatimin saglam kaziklarindan birini attı , aylarca bu aracı bekledim.
    Sonra ötv avantajinin tamamini kar hanesine yazinca vazgeçtim.
    Forumda konusu var , tum detaylariyla hondanin tuketiciyi soguslemesini anlatmistim ...
    parasının arabası değil, otomatik dizel olsa bir nebze.
  • Nalle bjorn N kullanıcısına yanıt
    öncelikle wv değil vw...

Honda'nın VW den kaliteli olduğunu düşünmek kendinizi kandırmaktır.

Karar vermeden önce kafanızı topraktan çıkarıp biraz galeri gezmenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreePhone -- 4 Temmuz 2014; 12:49:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreePhone

öncelikle wv değil vw...

Honda'nın VW den kaliteli olduğunu düşünmek kendinizi kandırmaktır.

Karar vermeden önce kafanızı topraktan çıkarıp biraz galeri gezmenizi öneririm.
    Aracın fiyatı fahiş kazık.
  • + Makyaj geldi kasaya.Konusuda vardı forumda.Genede yanlış yönlendirmeyeyim, araştırın forumu.
  • FreePhone F kullanıcısına yanıt
    Fanatikliğin bir adım ötesine giderek hakaret içerikli fanboyluğa örnek. Enerjiyi biraz da erdemli olmayı öğrenmek için harcayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forester-14

Fanatikliğin bir adım ötesine giderek hakaret içerikli fanboyluğa örnek. Enerjiyi biraz da erdemli olmayı öğrenmek için harcayın.

Adam hakaret etmemiş ki. Ben de katılıyorum kendisine hondanın hiçbir aracı vw den kaliteli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: white without pressure

quote:

Orijinalden alıntı: Forester-14

Adam hakaret etmemiş ki. Ben de katılıyorum kendisine hondanın hiçbir aracı vw den kaliteli değil.

Alıntıları Göster
    Tüm otomobillerde olduğu gibi CRV de de fiyat çok yüksek alternatif olarak Nissan bakabilirsiniz.

• Forester-14 kullanıcısına yanıt
    Honda CRV dizel ile ilgili konuda nasıl oluyor da Honda'nın VW den tartışılmayacak kadar kaliteli olduğu konusuna geliyor?
    VW nin CRV 1.6 dizel modeline rakip modeli bile yok.

Körler sağırlar birbirini ağırlar olayını geçelim artık. Hayatın gerçekleri ile forum fantezilerini ayıralım.

Ayda 20-30 adet satılan araçlar forumun gözbebeği. Nasıl olsa tavsiye verenler bu araçları alabilecek durumda değil. Muhtemelen 20 bin TL altı araçlara biniyorlar.

100.000 TL üstü bir parayı verebilecek hiç bir orta seviye gelirli insan 2-3 yıl sonra satarken o aracın 30-40 bin TL değer kaybetmesini istemez.

Şunu sürekli belirtiyorum. DH forumun sorunu insanların sahibi olmadıkları belkide hiç alamayacakları araçlar hakkında atıp tutmaları.
    DH forumu insanların sahibi oldukları araçların birbirine destek platformu haline getirilmesini dilerim.

Saygılar.
  • Nalle bjorn N kullanıcısına yanıt
    NİSSAN QQ 1.6 DCİ 130 320 PLATİNİUM VARKEN ALINMAZ.
  • Valla honda iyidir hostur da ben bu yeni kasa crv leri pek de begenmedim. Xc60 cakmasi bi sey olmus. Cok hantal. Eski kasasi daha iyiydi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: speed26

NİSSAN QQ 1.6 DCİ 130 320 PLATİNİUM VARKEN ALINMAZ.

2.0 4x4 olmadığı muddetce qq alinmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nalle bjorn

quote:

Bence bu kasa biraz zor satılır gibi geliyo bana. Eski kasa daha iyiydi. Ama tabi bunu bu sene icin soyluyorum belki 2 sene sonra isler degisir.

• obmann O kullanıcısına yanıt
    2.0 a gerel yok 1.6 dCi 130HP 320 torkla zaten yetiyor 1750 devirde veriyor honda ne veriyor ki motor 16 dizel 120 300 tork benzinlide zaten güç yok Nissan daha avantajlı 2.0 TDI 140 performansı Dci 130 da var zaten
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.