Şimdi Ara

Yeni HTC One M8 'Farklı olanı arayanlara özel' video inceleme (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
1
Favori
7.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tubejh

Ne kadar çirkin bir telefon olmuş. Alttaki boşluk ne öyle fiyatı 2500 TL miş verecek olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olşun.

Daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu..!
  • ön kamerası daha iyi olan bir telefon. Farkı arayanlara özel..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC batmaya mahkumsun.

• Sürekli m.k atma tarzınızı anlamıyorum,m7 kullanıyorum genel olarak memnunum,açma kapatma tuşu tepeye değilde kapasitif tuşların yerine konsa daha rahat olurdu,kamerasında bir sıkıntı yok,hem foto,hem videosunu full HD 117 cm ekran tv den izliyoruz,rahatsız edici bir görüntüsü yok,Aksine karanlık çekimi tüm telefonlardan açık ara önde,telefon gayet stabil,samsundaki gibi rehberde veya ilk açılışta donma sorunu yok,kısa mesafe düşmelerde samsung gibi ekranı gitmiyor hemen,1500-2000 liraya elinize plastik vermiyorlar ,oda güzel bir his.Zevk ve anlayış meselesi tabii

• Dreamparks kullanıcısına yanıt
    Bir önceki modeli olan m7 daha iyiydi. Sorun burda.
  • m7 kullanıcısıyım sanal buton ve kamera en büyük hataları olmuş. birde bu çift tıklama ile kapanmanın menüde kullanılamıyor olması nasıl bir zekanın ürünüdür merak ettim.
  • eskiden iphone killer muhabbeti vardı
    yıllar sonra oldu ama
    gerçek iphone killer budur
    m8

bu telefona pahalı diyenler moto g alsın
    ben moto g kullanıyorum
    bütçem olsa gözüm kapalı m8 alırım
    burdaki ergen evlatlar klasik eleştirilerini yapacaktır onları boşveriniz
  • Yarın 1000tl indirim yaptık dese htc yine istediği satış rakamlarını yakalayamaz mutlaka birşeyi eksik bırakıyor hadi diyelim gectıgımız yıl 4upx koydun neden kendını tekrarlıyorsun ultra olsada olmasada apple dan baska hıcbır fırma 2 yıl arka arkaya aynı mpx koymuyor hadi onun ios'u kendine özel sendekini 100 tane daha firma kullanıyor sorun bu.! yıldır calısıyorsun 8upx yapamadınmı çokmu zor nokia gecen yıl çaktı 41mpx kamerayı htc 10/1 inde daha, htc den 40upx çıktığında sanırım piyasada 120 150mpx arası cihazlar gezecek

• fiyat cok pahalı.arkadaşta gördüm dış kasa aynı.içinde biraz özellikler koymuşlar.arkadaş eskisini satayordu ama alan kişi vaz gecmişti.ama yenisini almıştı..birde kazık fiyattan olduğu için pişman avea 3200 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: likeable

o ne fiyat öyle yanlışlık olmasın diye iki defa okudum yazık ya o kadar paraya kıyamam o kadar paraya

36 ay vadeyle avea 3200 e geliyormuş .bende oha dedim peşin 2500 tl miş. 2500 de cok bence oha yani
  • 16GB ROM (Read Only Memory) ibaresi çok çok yanlış değil mi? Bir gazetede yazsa görmezden gelinir, ancak teknoloji sitesiden böyle bir hatanın olması çok kabul edilebilir değil.

• 2500 lira çok para bir telefon bu kadar pahalı olamaz. 2500 liraya süper laptoplar var. Alimünyum ise alimünyum, işlemci ise işlemci yani hammadde kısmında daha fazlasını veriyor. Şimdi diyeceksiniz ki üretim, minyatür cihazlar daha pahalı ama bu kadar olmamalı şunun ederi 1500.
    Bu artık tüketiciyi kafaya almadır. İnsanları sömürmeinin yoludur bu. Böyle devam etmiyecektir çinli firmalar geliyor bu güçte cihazları daha ucuza sunacaklardır. Onları takip edin. Bu firmalara da tokat olsun.

• sakın servise yolu düşmesin bu cihazın bir daha iflah olmaz.. m7 de başıma gelenleri düşününce uzak durmak lazım bu cihazdan.

• serdarpol kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam önceki cihazım m7 idi 1 ayda 3 kere servislik oldu en sonunda cihaz hoşaf oldu. Cihazın arızası dert, garantisi dert herşeyi bir dertti.Tamam sesi falan iyiydi ama yok kamera pembeleşmesi yok kasa açıklığı yok hoparlör patlama falan derken illallah geldi. Bir daha HTC ' mi ? tövbe :D
  • LG G2'den M8'e gecis yaptim dun itibariyle.Cihaz gayet basarili hani fark varmi kullanim acisindan yok denilebilir bazi sundugu farklar haric.En begendigim muthis muzik dinletisi sunuyor en ust duzeyde acmak mumkun degil.
  • yav bi htc logosu için söylemediğiniz söz kalmadı tamam olmasaydı daha iyi olurdu ama böyle de harika bir tasarım. tabi ben telefonu kullanmadım nasıl bilmiyorum ama güzel gibi duruyor.Bir de size bir soru soracağım M7 ve M8 çok güzel cihazlar fakat M8 internet sitelerinde M7 nin iki katı fiyatı.M8 de s801 2,3 Ghz M7 de s600 1,7 Ghz bu fark internette dolaşmada video-film izlemede ne kadar fark eder? Oyun oynarken ne kadar fark eder
  • M8 mükemmel cihaz elinize alın kullanın ancak böyle anlarsınız m7 hikaye olmuş iphone 5s geride kalmış hemde epeyce geri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu videodan sonra almaya karar verdim ve 24 ay taahhüt vererek aldım
    dış görünüş kalite vs bunlara kimsenin itirazı yok
    iki günde saçımı başımı yolduran konulardan bahsedeceğim
    saatler harcayarak tüm programlarımı yükleyip tüm özelleştirmelerimi yaptım
    özelleştirmelerden bir tanesi blinkfeedi kapatmaktı
    video da bahsedildiği gibi akşam yat sabah kalk %1 bile sarfiyat olmamış
    böyle olmadı tabii 10 saat sonra %10 eksilme vardı
    pil tüketimine baktım blenkfeed %7 kullanmış
    oysaki kapatmış ve blenkfeed sayfasını kaldırmıştım
    program ayarlarına girip blennkfeedi kapatmaya zorla seçeneğini seçtim
    ve yaptığım tüm özelleştirmeler çöpe gitti
    htc nin programları gruplayıp klasörler oluşturmuş bunları tek tek çıkartıp kendime uygun gruplamalar yapmıştım hepsi klasörlere geri girdi
    yani söylediğiniz gibi ios dan gelenler de dahil olmak üzere herkes, telefonu kullanmak yerine, yazılım sorunlarıyla uğraşmak zorundalar
    htc sense en iyi arayüz değil
    galaxy s5 hariç tüm galaxy modellerini kullandım en azından bana saygıları vardı hiç bir ayar kafasına göre değişmiyordu
    bu anlattıklarım önemli ise almayı düşünenler iki kere düşünmeli

• Abi sana tamamen katılıyorum bu telefon ios ve androidin tam arasında bir telefon olmuş
    ilk başta iphonedan galaxy s5 e geçmiştim sadece 2 gün dayanabildim.

• http://www.ucuzu.com/cep-telefonu-c3277/sony/xperia-z2-p170517213/

Xperia z2 2000 tl civarlarinda.Note 3 n9005 kullanicisiyim ama sunu soylemek isterimki z2 bu fiyata fercekten kusursuz bir telefon , ozellikle z ultradaki gibi her hangi bir kalemi s pen gibi kullanabilme ozelligide mevcutki buyonden note serisininde rakibi ve onunda onunu kesiyor. ips ekrani kamerasi malzeme kalitesi streo hoperloru su gecirmezligi 3g rami o kasaya 3200 mah pili yani say say bitmez , z2 nin baana gore 2 eksigi var 1.si sanal tus olayi bana gore deil 2. Si su kumanda olayini note 3 de cok kullaniyorum hastane pastane vs gibi yerlerde kanali deistiriyorum ses acip kapiyorum ne yazikki z2 de o oyok ama bu 2 ozellik disinda butun ozelliklerin bir arada oldugu tek telefon z2 ... ne htc m8 ne samsung s5 nede lg g3 neyazikki hepsi sony z2 den bir adim geride...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinadin -- 3 Haziran 2014; 8:45:44 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.