Şimdi Ara

Yeni HTC One M8 'Farklı olanı arayanlara özel' video inceleme (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
1
Favori
7.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesut Çevik htc fanı ona en iyi görünmesi doğal aslında çirkin bile denebilir ön kısmına.
  • Mesut abiyi ağlıyacak sandım kaşlar ibretlik :d
    Bu arada 2500 he hayırlı işler

• görüntü iyi ama ses net değil.

• dot view kılıf HTC sitesinde 330,40TL. Yazık vallahi yazık.....

• quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

quote:

4 megapiksel yetmez diyor,daha keskin ve daha net fotoğraflar çekmek için yüksek megapiksel gerekiyor,diyor.
    Mesut bey, fotoğrafçılığa bu kadar uzaksınız demek ki. Sanki 12 MP olsa ne olacak ? Billboard'lara mı bastırıcaz çektiğiiz fotoğrafları..

MP = Fotoğrafın büyüklüğü

Sensör kalitesi + işlemci kalitesi + fotoğrafı çekenin yeteneği = Fotoğrafın kalitesi

Mp tek!! başına her şey değil elbette.
    Ama sizin dediğiniz gibi 4 mp iğrençtir.
    Hangi çağda yaşıyoruz 500 liralık telefonlarla yarışır kamerası.
    2500 lira istiyorsan telefona en azından kabul edilebilir bir kamera koymak zorundasın.
    4 mp çek fotoğrafı m8 ile bir de z2, s5 vs rakip ve denk telefonlarla çek hangisi daha iyi.
    5" ekranda aynı gözükürler ama yakınlaştırma ne olacak sıfır çamur gibi olacak sanırsın 2007 yılında aldığım w890i.
    Bırakın beyler bu fanatizmi kamerası berbat kabul edilemez.
    Geri kalan şeyler ise fiyat hariç çoğu güzel ve bazıları kabul edilebilir düzeyde.

Yahu bu cahillerden kaldı mı hala 4 MP = 2272 x 1712 piksel deme. Yani FULL HD(1920x1080) çözünürlükten yüksek bir çözünürlük.
    HTC diyor ki, '' Ya MP'yi yüksek yapacaktık ya da fotoğrafın kalitesini iyileştirecektik ; biz kaliteyi seçtik '', diyor.

Adamlar lens,işlemci,sensör konusunda DSLR makinalarla yarışacak bir kamera geliştirmişler, fakat bazı cahiller buna burun kıvırıyor. Billboard'a mı basıcaksın birader ? Hayatında kaç kere, telefonla çektiğin fotoğrafın bir örneğini duvara tablo yaptırdın ? Ülkenin %99.9'u senin internete attığın fotoğrafa 4 Megapiksel'den az çözünürlükte bir ekrandan bakıyor.

Megapiksel ≠ Fotoğrafın kalitesi

Dostum merak ediyorum acaba HTC dahil nokia 1020-808 pureview-hatta ve hatta se K850i-k790i vs. bunların hangisi DSLR ayarında bir çekim kalitesi sunabiliyor ? bulgur tanesinden hallice algılayıcıyla full frame yada aps-c algılayıcıyı nasıl bir tutabiliyorsun ? lens çeşitleri ortada yukarıda saydığım modeller htc hariç modeller mobil telefonda kamera konusunda oldukça iyilerdi ama hiçbirisi bir dslr fotoğraf makinasının kalitesinin yanından geçemiyor,dslr geçiyorum giriş seviyesi sayılabilecek çoğu fotoğraf makinasından bile kötüler,eğer elinde imkan varsa rica ediyorum bir karşılaştırma yap,m8 vs canon 5d mark 3 gibi yada aps-c sensörlü herhangi bir nikon canon sony modelide olur,yeter ki DSLR sınıfında olsun,şahsen merak ediyorum ''Adamlar lens,işlemci,sensör konusunda DSLR makinalarla yarışacak bir kamera geliştirmişler'' bu kısımda bizim anlayamadığımız neyi kastettiğini anlayamadım hatta ben birkaç tane kendim sony nex 5n ile çektiğim örnek bas-çek formatında resimleri koyayım,18-55 lensli resimlerde gram oynama yok.

Resimler:

Yeni HTC One M8 'Farklı olanı arayanlara özel' video inceleme

Arabanın ön gösterge vs. çektiğim resim gecenin 1 küsürü önde arabanın far ışığı var gerçi kadraja pek girmemiş ama orda bir ışık patlaması yok,herhangi bir telefonla çeksen ordaki ışık patlaması öndeki çekeceğin objeyide etkilerdi,karanlık kısımlarda noise yada eski tabirle gren vb. kirlilik yapardı,merak eden olabilir diye yazıyorum,odaklanma konusunda da yazıyorum bir DSLR ayarında adam gibi çoklu odaklanabilen cep telefonu yok,detay kısmına inincede zaten herşey kabak gibi ortaya çıkıyor,dediğim gibi dslr ayarında yarışabilecek tekbir mobil cep telefon yok,yarışacağı tek kısım taşınabilirlik olur,var olanları ise anca dandik 200 300 liralık fotoğraf makinaları ile yarışabilecek düzeyde,ki onlarında bazı modellerinde manuel odaklanma vs. birton artısı var,atıyorum canon sx150is giriş seviyesi için mükemmel bir makinadır kendisi anca onla ki onda bile manuel ayarlar sayesinde gene telefonu kenarı atıyor,optik zoom olayına girmiyorum bile,senin olayın şuna benziyor,arazi aracı diye dacia duster alıp arazide hummerla kapışmaya benziyor,hummerdan daha iyi daha hızlı çıkarım bataklıktan çamurdan demek gibi saçma,hani örneklendirme çoğaltılabilir. yada biz yanlış biliyoruz fotoğrafçılar boşuna yanlarında 600 700 gramlık gövde 2-3-4- tane hemen hemen 1.5 2 kg a yaklaşan lensler,piller çantalarda sırtlarında boşuna hammallık yapıyor,alsınlar htc one m8 değil mi ? yada lumia 1020 808 vs. illa ben karşılaştıracağım diyen varsa bekliyorum çeksin aynı 2 kareyi bir dslr birde en iyi sandığı cep telefonu ile bakalım bizim bilmediğimiz o dslr ile yarışacak kameramı görmüş oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 23 Nisan 2014; 23:05:12 >

• quote:

quote:

quote:

4 megapiksel yetmez diyor,daha keskin ve daha net fotoğraflar çekmek için yüksek megapiksel gerekiyor,diyor.
    Mesut bey, fotoğrafçılığa bu kadar uzaksınız demek ki. Sanki 12 MP olsa ne olacak ? Billboard'lara mı bastırıcaz çektiğiiz fotoğrafları..

Sensör kalitesi + işlemci kalitesi + fotoğrafı çekenin yeteneği = Fotoğrafın kalitesi

2500 lira istiyorsan telefona en azından kabul edilebilir bir kamera koymak zorundasın.
    4 mp çek fotoğrafı m8 ile bir de z2, s5 vs rakip ve denk telefonlarla çek hangisi daha iyi.
    5" ekranda aynı gözükürler ama yakınlaştırma ne olacak sıfır çamur gibi olacak sanırsın 2007 yılında aldığım w890i.
    Geri kalan şeyler ise fiyat hariç çoğu güzel ve bazıları kabul edilebilir düzeyde.

Yahu bu cahillerden kaldı mı hala 4 MP = 2272 x 1712 piksel deme. Yani FULL HD(1920x1080) çözünürlükten yüksek bir çözünürlük.
    HTC diyor ki, '' Ya MP'yi yüksek yapacaktık ya da fotoğrafın kalitesini iyileştirecektik ; biz kaliteyi seçtik '', diyor.

Adamlar lens,işlemci,sensör konusunda DSLR makinalarla yarışacak bir kamera geliştirmişler, fakat bazı cahiller buna burun kıvırıyor. Billboard'a mı basıcaksın birader ? Hayatında kaç kere, telefonla çektiğin fotoğrafın bir örneğini duvara tablo yaptırdın ? Ülkenin %99.9'u senin internete attığın fotoğrafa 4 Megapiksel'den az çözünürlükte bir ekrandan bakıyor.

Kendi cehaletinle yaşa sen hayatında dslr makine eline almamışsın belli bir kere al arada ki farkı gör ondan sonra konuş.
    Bilboarda basmak değil mesele ama ben hep çektiğim fotoğraflara zoom yaparım işte senin gibi görgüsüzler bunu bilemez zoom yapamayacaksam 2500 liralık telefon gitsin kumda oynasın sanırsın diğerleri mal bir sen bir de htc akıllı.

• Kamerası kötü kardeşim daha neyi tartışıyosunuz. Resimler ortada. Bütün herşey denendikten sonra en son sırada htc one m8 ilk sıradada galaxy s5 var.

http://www.phonearena.com/reviews/Camera-comparison-Samsung-Galaxy-S5-vs-HTC-One-M8-Galaxy-S4-iPhone-5s-LG-G2-Nexus-5-Sony-Xperia-Z1_id3653

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 24 Nisan 2014; 0:25:07 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kendi cehaletinle yaşa sen hayatında dslr makine eline almamışsın belli bir kere al arada ki farkı gör ondan sonra konuş.
    Bilboarda basmak değil mesele ama ben hep çektiğim fotoğraflara zoom yaparım işte senin gibi görgüsüzler bunu bilemez zoom yapamayacaksam 2500 liralık telefon gitsin kumda oynasın sanırsın diğerleri mal bir sen bir de htc akıllı.

Forumun fotoğraf bölümüne arada uğra yavru ceylan 3 yıldır fotoğrafla uğraşıyorum ayrıca 3500 TL'lik fotoğraf ekipmanım var

• 18:30 vay fi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killabyte -- 24 Nisan 2014; 0:43:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam kamera falan boş ver çok heveslenmiştim m7 de bu sefer getirteyim diyordum o sanal butonları gördüm yine vazgeçtim yine bir şeyleri berbat etmeyi başarmış htc hemde batmanın arifesindeyken...
    Herneyse z2'yi bekleyelim bakalım arc s ile sürünmeye devam :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ardarda45

Tamam kamera falan boş ver çok heveslenmiştim m7 de bu sefer getirteyim diyordum o sanal butonları gördüm yine vazgeçtim yine bir şeyleri berbat etmeyi başarmış htc hemde batmanın arifesindeyken...
    Herneyse z2'yi bekleyelim bakalım arc s ile sürünmeye devam :(

aynen şu telefonda o htc logo tarafında sanal buttonlar kalsaydı ve kamera 8 ultrapixel olsaydı düşünmeden alırdım bende xperia arc ile sürünüyorum telefon kasım kasım kasılıyor :D sony arayüzünden bıktığım için ve z2 yi çok kaba bulduğumdan onuda eledim bakalım apple ne çıkarıcak
  • ios'de Seene adlı uygulama ile 3B fotoğraf çekmek mümkün , tıpkı HTC'deki gibi fotolar çekebiliyor... denemekte fayda var , eğlenceli...

• prototipleri yayınlandığında herkes laf sokuyordu tasarıma ama m7 gibi bu da kusursuz bir işçilikle üretilmiş keşke türk malı bir cihaz olsa şöyle mükemmel bir malzemeden imal edilmiş.

• quote:

quote:

quote:

Bir cihazın kötü yönlerini iyiymiş gibi göstermeyin, bu kadar fan olmayın yahu
    Htc yaptıgı açıklama ile anca senin gibi cahilleri yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyıldız -- 24 Nisan 2014; 3:43:32 >

• Fiyatını hak etmeyen dandik bir telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: ax

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Tamam öyleyse ben Galaxy S5'i alayım siz de M8'i aynı sahneyi çekelim ve o bende olmayan size özel sihirli dokunuşlarınız ile benden daha iyi bir fotoğraf karesi elde edin.

Öncelikle 2 yıldır yarı-profesyonel bir şekilde fotoğraf çektiğimi söylemeliyim. Bir fotoğrafta en önemli olan unsur '' ışığı doğru kullanma '' dır.. HTC buna yönelik olarak ışığı mükemmel verimle kullanan, Galaxy S5'ten daha iyi bir sensöre ve çift lense sahip,daha keskin fotoğraflar çeken bir teknoloji kullanmış One M8'de.

Gün ışığında çektiğimiz fotoğraflar arasında çok fark olmayacaktır. Ama gel gelelim sizin dediğiniz gibi, aynı sahneyi gece,loş ışıkta çekersek benim M8le çektiğim sizin çektiğinizden yaklaşık* 3 kat daha iyi bir görsellik sunacaktır.

Bu mesajınada bir cevap vereyim.htc m8'in ışığı doğru kullandığı yok aksine ışığın fazla geldiği bölgelerde patlama yaratıyor.fotoğraf örneklerine bakarsanız s5'in gerisinde...

Aynen bende katılıyorum sadece gece çekiminde flashsız biraz daha ışığı iyi alıyor yoksa diğer flashlı çekimlerde ya da gündüz bile çok ışıklı olan ortamda fotoğraf çekince çok patlama yapıyor resmen kırmızı olan renk üzerine florasan lamba yakmış gibi bembeyaz oluyor.Ultrapixel muhabbeti falan boş iş birde bi arkadaş yarı profesyonel makina kullandığını söylemiş ve htc nin yaptığı kamera açıklaması üzerinden sallamış savurmuş heleki "keskin fotoğraflar çeken" kısmına koptum.Dostum kusura bakma da bi yerden htc m7 ya da m8 bul 1 metreden kendi fotoğrafını çektir ve sadece kendini crop yap, o kadar kısa mesafeden bile fotoğrafın ne kadar dağıldığına kendin şahit ol.Bu işlerden az çok anlarım uzun süre D90 kullanmışlığım vardır.Sonuç olarak Htc nin kullanmakta ısrar ettiği bu 4Mp kamera teknolojisi ne yazıkki rakiplerinin çok daha gerisinde.
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F30ED544B -- 24 Nisan 2014; 7:57:49 >

• videoları izleyemiyorum "merhaba ben mesut çevik

• Videoları izleyemiyorum "merhaba ben mesut çevik" dedikten sonra video bitiyor :S html 5 ise hiç açılmıyor.

• Tasarim anaminda gordugum en iyi telefon ama kamera ve sanal tuslar beni bu telefondan sogutuyor.

• inceleme gayet güzel olmuş. teşekkürler Mesut ÇEVİK
    Telefona gelince incelemede de değinildiği üzere düşük mp kamera ve kalın çerçeve ( bilhassa htc yazan bar ) dışında çok net bir şekilde dünyanın en iyisi diyebileceğimiz bir telefon var ortada.
    Fiyata gelince resmen uçmuşlar... :(
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.