Şimdi Ara

Yeni HTC One M8 hakkında her şey 'Detaylı ön inceleme' (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
4
Favori
27.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her şey Apple'ın çıkaracağı telefona bağlı benim için. Eğer tatmin etmezse muhtemelen bu harika modeli alacağım.
  • alttaki htc yazısı iğrenç olmuş...

• kasa ve çerçeve tasarımı güzel ama kapasitif butonlar, htc yazısı ve hoparlör ayrı ayrı yer kaplaması kötü olmuş,
    kapasitif butonları çıkardığımızda ekran bildiğin 3.5 inç olmuş.
    geri kalan donanım çok iyi ama benim gibi büyük ekranlı telefon severler için hala kral NOTE 3
  • acaba bu özel kapak aramalara özel bi görünüm alıyomu kapağı açık aramayı kabul etmek hiç estetik değilde :D

• Üzerinde Sony yazmayınca kimse çerçevelere takılmamış...Z2 den küçük ekranı ama aynı boyutlardalar...Ayrıca android dünyasında ilk çift tıklama Xperia Tablet Z ile geldi...

• videolar izlenmiyor sürekli bi yükleme söz konusu

• editör gerçekten 10 numara ve samimi her incelemede bir insan güldürür mü yav harikasınız :)

• Önder Çatalkaya kullanıcısına yanıt
    birisi 2GB ram diğeri 3GB ram kullanıyor,birisi 20MP diğeri 4MP kamera kullanıyor,birisinin suya ve toza dayanıklılığı var diğeri bu konuda herhangi sertifikaya sahip değil,suya dayanıklı yapısı nedeniyle sesi HTC kadar dış ortama rahat veremiyor şimdi bu şartlarda M8 in neyini savunuyorsun ben anlamadım o yazılım hileleri konusunda uzman olan samsung ...emin ol o testlerin yapıldığından sony nin haberi bile yoktur sony kimseyle sidik yarıştırmıyor reklamlarına da bakarsan diğerlerine taş atma aşağılama gibi bi tavrı yok kendi kulvarında gidiyor edebiyle
  • Yine efsane abi :)

• Vay vay vay çantaya bak ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Triluminos

birisi 2GB ram diğeri 3GB ram kullanıyor,birisi 20MP diğeri 4MP kamera kullanıyor,birisinin suya ve toza dayanıklılığı var diğeri bu konuda herhangi sertifikaya sahip değil,suya dayanıklı yapısı nedeniyle sesi HTC kadar dış ortama rahat veremiyor şimdi bu şartlarda M8 in neyini savunuyorsun ben anlamadım o yazılım hileleri konusunda uzman olan samsung ...emin ol o testlerin yapıldığından sony nin haberi bile yoktur sony kimseyle sidik yarıştırmıyor reklamlarına da bakarsan diğerlerine taş atma aşağılama gibi bi tavrı yok kendi kulvarında gidiyor edebiyle

Sadece Samsung değil. Nexus, Nokia, Iphone ve Sony modelleri hariç çoğu firma yapıyormuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paardon

Mesut Abi M8'e bayılmış ama bir M7'yi 2 M8'e değişmem tasarım konusunda. Tek yenilik kılıf ve artık alışılmış, çift tıkla ekran açılsın olmuş.

2014 yılı mobil cihazlar için hayal kırıklığı olmaya devam ediyor!

Telefonların yalnızca performans içermesi gerektiğini düşünen Sony'nin takozları,

Tasarıma önem veren Htc'nin kamera problemi ve sanal butonları, (Üstelik M7'de mükemmel olan tasarımı aşağılara çekerek)

Tasarıma önem verip malzeme kalitesi konusunda Samsung'u örnek alan G2'nin sanal buton ve performans sorunları,

Samsung'un donanımsal, tasarımsal, malzeme kalitesi ve stabilite olarak yerinde saymayı şirket politikası haline getirmesi,

GM'nin amatör hataları sonucu soğuttuğu Elite'inin oldukça kötü tasarımı ve çirkin arayüzü..

Yahu tek bir firma yokmu; macera arayışına girmeden; Sağlam malzemeli, şık tasarımlı, iyi donanım ve iyi yazılımı barındıran bir model çıkaracak?
    Neyin peşindesiniz hacı siz?

Apple bu gidişle, 2 basit hamleyle Android sistemini 2-3 yıl içinde yıkar.
    1) Daha büyük ekran..
    2) Daha fazla özelleştirme..

Zte, Zopo, Xiaomi, Huawei, Oppo, Vivo, Gionne ve adını sayamadığım Çin'li firmalar bir kaç yıl içinde Saydığın firmaları devirirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dunn

quote:

Orijinalden alıntı: Illustrious.

Z2 alır.

Her iki cihazın da artıları var, Sony HTC Samsung milleti yolmak için aynı çiple pazara çıkıyor 3 seferdir (S600 S800 S801 arasında elle tutulur fark yok) gelmiş burada Z2yi HTCyi Nokiayı övüyorsunuz, hepsi aynı şeyin laciverti

At gözlüklerini atın artık

Ya arkadaşım sen ne yapışkan şey çıktın.. Sana kaç defa diyeceğim boş şeyler için alıntılama diye..

Her iki cihazında artıları var ama Z2 çok daha iyi cihaz, üstteki yorum da benim görüşüm, sana ne SA-NA-NE?

Şimdiye kadar üretilmiş olan en iyi akıllı telefon açık ara Xperia Z2, var mı bir itirazı olan?

• kardeşim agzına saglık harika bi anlatım teşekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: Triluminos

HTC One (M8) HTC Butterfly'daki gibi IPx3 sertifikasına sahip.
  • Hep g2 diyorsunuz ya çift tıklama NOKIA nın n9 unda çıktı ilk defa...DROİD HABER.Samimi görüne yapmacık herif...

• Triluminos kullanıcısına yanıt
    Bu telefon ip sertifikası yok ama suya dayanıklı YouTube 40dakika suyun içinde tduran videsuna bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: jaydee

Arkada beats audio yazısı goremedim bu modelde calısılmamısmı acaba firmayla ?

o yok.onun yerine boom sound isimli sitemi getirdiler.daha iyisiymiş.

Öyle diyecekler tabii. Daha kötü derlermi sence

• quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: jaydee

Arkada beats audio yazısı goremedim bu modelde calısılmamısmı acaba firmayla ?

o yok.onun yerine boom sound isimli sitemi getirdiler.daha iyisiymiş.

Öyle diyecekler tabii. Daha kötü derlermi sence

mesut reyiz gayet iyi falan diyordu incelemede... pek sıkıntı olacağını sanmıyorum. düşük mp sorunu var bitek.
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Tek sorun dediğin çok büyük bir sorun yani bu telefon Z2 varken yanına bile yaklaşılmaz. 4mp kamera ile çıkıyorsa günümüz için rezil bir değer. Bunlar bu kafayla seneyede 5mp yapar.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.