Şimdi Ara

Yeni HTC One M8 hakkında her şey 'Detaylı ön inceleme' (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
4
Favori
27.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jaydee

Arkada beats audio yazısı goremedim bu modelde calısılmamısmı acaba firmayla ?

o yok.onun yerine boom sound isimli sitemi getirdiler.daha iyisiymiş.
  • İşlemci ve pil haricinde one m7 ile asagı yukarı aynı gibi cihaz birazda malzeme kalitesi artmıs gibi
  • arkadaşlar her şeyi çok bakmaktasınız 4mp olması fotoraf kalitesini göstermez mp dedğiniz lay fotorafın büyüklüğüdür htc 4mp yapıpı fotoraf kalitesini oldukça yüksek tutmakta buda satış fiyatını düşürmekte tasarım olarak diğer telefonlardan çok daha süper pil konusunda da android sürümlerini öyle optimize ediyolarlarki sanki pili 3000mah gibi oluyor buna kimse hayır diyemezler günümüzde htc one 12 saat 3g internetde kullanım sağlamakta yeni htc one da ise tahminim 15-18 saat 3g ile internet kullanımı sağlayacaktırki buda oldukça yeterli seviyede anlamıyorum pil neden bu kadar sorun size optimizesi olmayan bir telefonun pili ne kadar büyük olursa olsun yine hızlı biter ki htc tüm telefon firmaların başamadığı android işletim sistemi öyle optimize ediyorlarki batarya sorununu unutuyorsunuz ben htc one x kullanıyorum ve telefonumu satıp bu telefonu almayı düşünüyorum.

• optimizasyon optimizasyon bilen biri açıklasın şunu, neyi değiştiriyorda pil %50 farkediyor..o zaman lg niye bataryahı büyütmek için arge harcıyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

optimizasyon optimizasyon bilen biri açıklasın şunu, neyi değiştiriyorda pil %50 farkediyor..o zaman lg niye bataryahı büyütmek için arge harcıyor..

Yeni HTC One M8 hakkında her şey 'Detaylı ön inceleme'

Yeni HTC One M8 hakkında her şey 'Detaylı ön inceleme'

• HTC One kullanicisiyim. Yillardir HTC firmasini severek kullaniyorum. Sanirim bu kararima buyuk bir etken de Sense arayuzu. Daha farkli telefonlar da kullandim, fakat arayuzlerindeki sadelik, rehberlerinde ve galerisindeki sismeler neredeyse tiksindirdi diyebilirim.

Oncelikle yeni HTC One icin ben de herkes gibi buyuk beklenti icindeydim. Bunlarin bir kismi karsilanmis, bir kismi da firmanin halen ders almadigini gosterircesine musterinin yuzune vurulmus.

Kendimce cihaza (+) ve (-) ler verecek olursam;

+Metal kasa da isi iyice gelistirip, alti ve kanarlari da ekranla birlestirmisler.
    +Her ne kadar cozunurlugu buyutmeseler de, cift kamera sayesinde sonradan fokus ve resimlerdeki derinlik cok hos. Bu efektlerle daha profesyonel hava katilmis. HTC One kullanicisi olarak soyleyeyim, 4MP kamera bana gayet yetiyor, dusuk isikta da inanin cok guzel fotograflar cekebiliyorum. Zaten daha fazlasini istedigim zamanlarda profesyonel kameramla isimi goruyorum.
    +Sense 6 deneyimi, Boomsound, BlinkFeed, ekran kalitesi (dalga boylari ve kontrast) HTC One'a gore gelistirilmis. Bunlar bile almak icin buyuk bir sebep.

-Ondeki HTC logosu. Gereksiz bir bosluk olusturmus. HTC One kasasina logo boslugu olmadan 5" yerlestirebilirlerdi. Yine tasarimdan devam edecek olursak, koselerinin daha yuvarlak hatlara sahip olmasi ve hoparlorlerin simetriginin bozulmasi eksi puan olarak haneye yazilmis.
    -2GB RAM.

Islemcinin 801AB ya da 801AC olmasi cok onemli degil diye dusunuyorum. Rehberde ve galeride halen bekleyeceksek AC de cozum olmazdi zaten. Bendeki HTC One bile akip gidiyorken. Cogu bilincsiz musteri bu rakam farkini goz onunde bulundurup cihaz secimi yapabilir (TR'de Samsung'un Qualcomm kullanmayacak olmasina ragmen). Keza ortada kasa kalitesi farki varken bile. 4MP cozunurluk cok dusuk diyenler olabilir, kesinlikle fotograflarda bir sorun yok. Elbette gonul istedi ki 8MP-13MP olsun. Fakat kullandigi teknolijiyi goz onune alirsak buna mecbur kalmis diyebiliriz.

Tasarim ve kalite olarak kesinlikle bu yilin telefonalri HTC One M8 ve Sony XPERIA Z2 olur.

• Atilim konusunda çok ileri gidemediler ca mera yeteri kadar guclenmemis işlemci ve RAM daha hizli olabilirdi yeni telefon almak için bunu ve iPhone 6 yi bekliyecem anlasilan onlarda ekran büyütüp batarya yukseltseler tad ondan yenmez

• tasarımın m7 oranla geride olduğu apaçık ortada, mesut çevik şu tasarımı niye bu kadar şişiriyorsun? çerçeveleri çıkart çıkar sana 4inçlik bi telefon daha? yekpare bi kasa demişsiniz ama ön panel içeri gömülmüş ve m7 oranla çok kötü tasarım olmamış s5 bile daha iyi tasarım olarak
  • walla m7 kullanıyorum ama kıskandım en cokta kılıfı :/

• Telefon çok güzel geldi gözüme.
    Ama o fotoğraf olayı neden çözünürlük bu kadar düşük sonuçta hayatımızı fotoğraflıyoruz ve geleceğe bir miraz ve bizim için önemli.
    Yani ben ta 5 6 sene önce 3.2 mp fotoğraflara bakıyorum keşke diyorum o zamanlar 15 20 mp olsaymış yakınlaştırmak isterdim eski fotoğraflarımı ve anılarımı.
    Tek eksiği kamera gibi geldi bana batarya birde herhalde.

• fatih1983 F kullanıcısına yanıt
    Senin gibiler acaba şu sense arayüzünü hiç kullanmış mıdır acaba... Zaten bir sen deneyip görmüşsündür tövbe ya
  • Mesut Abi M8'e bayılmış ama bir M7'yi 2 M8'e değişmem tasarım konusunda. Tek yenilik kılıf ve artık alışılmış, çift tıkla ekran açılsın olmuş.

2014 yılı mobil cihazlar için hayal kırıklığı olmaya devam ediyor!

Telefonların yalnızca performans içermesi gerektiğini düşünen Sony'nin takozları,

Tasarıma önem veren Htc'nin kamera problemi ve sanal butonları, (Üstelik M7'de mükemmel olan tasarımı aşağılara çekerek)

Tasarıma önem verip malzeme kalitesi konusunda Samsung'u örnek alan G2'nin sanal buton ve performans sorunları,

Samsung'un donanımsal, tasarımsal, malzeme kalitesi ve stabilite olarak yerinde saymayı şirket politikası haline getirmesi,

GM'nin amatör hataları sonucu soğuttuğu Elite'inin oldukça kötü tasarımı ve çirkin arayüzü..

Yahu tek bir firma yokmu; macera arayışına girmeden; Sağlam malzemeli, şık tasarımlı, iyi donanım ve iyi yazılımı barındıran bir model çıkaracak?
    Neyin peşindesiniz hacı siz?

Apple bu gidişle, 2 basit hamleyle Android sistemini 2-3 yıl içinde yıkar.
    1) Daha büyük ekran..
    2) Daha fazla özelleştirme..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kamera çözünürlüğe rağmen müthiş olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

Senin gibiler acaba şu sense arayüzünü hiç kullanmış mıdır acaba... Zaten bir sen deneyip görmüşsündür tövbe ya

htc one ,htc one x,incredible s,htc evo 3d , kullanmış biri olarak söyledim htc telefonlara rom vs yüklemek işkence ama sen nexus kullansan inan daha vaz geçemezsin
  • ne kadar çerçevesi geniş olsada android camiasının en stabil ve kaliteli telefonu.
    kamerasının düşük çözünürlük olmasının resimlerde bir dezavantajı görünmüyor. keskinlik güzel görünüyor.
    en azından yazılım güncellemesi hususunda htc iyi yerlere geldi.
    senede bir model çıkararak amiral gemi modelini de çabuk eskitmiyor.

keşke Z1'i almayıp bu telefonu bekleseymişim diyorum..
  • farklılık arayanlar için iyi olmuş tepe bir telefon ama farklı bir telefon kendi çizgisinde s5 e göre daha kalite kokuyor sanal tuşlar hariç çok beğendim eski bir htc one kullanıcısı olarak beğendim kamera tArafında iyi çalışmılar ama ultra piksel saçmalığı devam ediyor ilginç :)

• bence bu defa tasarımı genel olarak güzel. Zoe geliştirilmiş bu çok iyi olmuş. Ayrıca bir çok yeni özelliği var. Ama tabi M7'nin tasarımı daha iyiydi M8'e göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illustrious.

Z2 alır.

Her iki cihazın da artıları var, Sony HTC Samsung milleti yolmak için aynı çiple pazara çıkıyor 3 seferdir (S600 S800 S801 arasında elle tutulur fark yok) gelmiş burada Z2yi HTCyi Nokiayı övüyorsunuz, hepsi aynı şeyin laciverti

At gözlüklerini atın artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefonu canlı olarak görmek lazım . kasa kalitesi muazzam ötesi olmuş. örnek fotolarda gayet net duruyor.

Tam bir premium telefon olmuş

• Telefonumu degistirmeyi dusunuyordum,HTC M8 ve Z2`nin cikmasini ve incelemelerini bekledim,secim kararimi Z2 den yana kullanmaya karar verdim.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.