Şimdi Ara

YENİ HYUNDAİ SANTA FE ALINACAK YARDIM LTF (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seneler önce model yılını tam hatırlamamakla birlikte komşum sahibi olduğu Santa Fe'sini yaşadığı müzmin şanzıman sorunu yüzünden satmıştı. O dönem birçok Santa Fe'de bu tarz bir olay olmuş. Buna dikkat edin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel araç ama aşırı pahallı...
  • biri arkadaşı durdursun lütfen.

0 almak istiyorsanız illaki buyrun XC60http://www.volvocars.com/tr/sales-services/sales/Pages/volvofiyatlistesi.aspx

buyrun CX5 2.2 dizelhttp://www.mazda-tr.com/modeller/mazda-cx-5/donanimlar-fiyatlar/

santa fe şehir içi 100 km de 9.5 (12-13 ü çok rahat bulur o) litre yakarken, CX5 2.2 dizel şehir içinde 6.5 litre yakıyor. XC60 8 litre yakıyor.

Ben daha ne diyeyim.

2. el bakacak olursanızda sürüsüne bereket, premium modellere bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur801 -- 5 Aralık 2013; 22:20:07 >

• hyundai 158000 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babasamsunlu -- 5 Aralık 2013; 22:22:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzdrk

o fiyata dizel otomatik volvo xc60 alabilirsiniz

Anca 4x2 alirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ersoyesra

quote:

Orijinalden alıntı: ogzdrk

o fiyata dizel otomatik volvo xc60 alabilirsiniz

Anca 4x2 alirsiniz

160 bin liralık arabayla off-road mı yapacaksınız arkadaşım ? anca çok çok zengin olursunda, gider alırsın heybeye o fiyata 4x4 off road yapmak için.dağa taşa çamuramı vuracaksınız bu arabayı sonuçta.

köy yollarına, yokuşlara falan 4x2 xc60 da girer sıkmayın bu kadar kendinizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Orijinalden alıntı: ccecy

Bu araç hakkında yorum yapmak için,kullanmayı bırakın,en azından görmek,içine binmek gerekir. 160000TL'lik aracı kıyaslayacak adam sayısı çok azdır bu forumda. En iyisini siz bilirsiniz bence.

hocam motor 2.2 dolayısı ile %130 ötv ödeniyor araca. yurtdışı fiyatlarına bakarsanız aracın fiyatı i30'dan 6000 sterlin daha pahalı. 18000 tl ediyor.

türkiye'de ise 100.000 tl daha pahalı saçma sapan vergi sistemimiz sağolsun.

yediğiniz kazık 82.000 tl, illa suv alınacaksa 2.0 araçlara bakmak daha mantıklı.

Araç 2.0 motor dostum dolayısıyla %80 ÖTV var araçta. 184 Hp 400 Nm tork var. İX35 2.0 ile aynı motor yani ;) Bu arada konumuza gelirsek, bence o fiyat etmez. Tasarım süper, kalite süper, donanım süper ama 165.000 TL çok fazla yinede. 130-140 civarı olsaydı daha mantıklı olurdu. Freemont falan bu aracın yanında sönük kalıyor. Captiva ise Santa Fe yanında esamesi okunmaz. 160.000 TL' ye düşük km GLK, Q5 almak falan varken Santa Fe almak mantıksız.

oha o zaman

bırakın almayı koşarak uzaklaşılmalı bu aracın yanından.

• Bende 2006 santa fe var 2.2 ama bu araç 2.0 ve tasarım olarsk çoğu araç yanından geçemez iddia ediyorum.ve bakım maliyetleri ise kendi aracımın çoğu benzer suv dan %50-70 arası daha ucuz ,bu benim için önemli olan 1.konu
    Bu linkten incelemeyi okursanız sevinirim.

http://m.arabam.com/haber/Sirketlerden-Haberler-Yeni-Hyundai-Santa-Fe-158-bin-250-TLlik-fiyatiyla-Turkiyede/Detay-297207

2014 de bende almayı düşünüyorum yenisini çünkü;
    1- oturaklı
    2- çok sistematik iç düzeni var herşey elinizin altında
    3- yeni santa fe de olan özellikleri 300.000 liralık suvlarla kıyaslayın
    4- ncap testlerinde iyi puan alfığını biliyorum
    5- uzun süreli binecekseniz alın bencr
    6- yakıt şehiriçinde 10-12 arası uzun yolda ise 7 litreye kadar düşuyor .bu konuda da gayet iyi
    Yenisi daha az yakıyor

Ayrıca 2000 yılından beri dünya genelinde 2.560.000 adet satış gerçekleştirmiş bir modelin tr de tutulmuyor olması ayrı garabet:)

http://www.bilgiyuvasi.net/2013-model-yeni-hyundai-santa-fe-ozellikleriresimlerifiyati

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portalkal -- 5 Aralık 2013; 22:53:26 >

• sizin için biraz baktım sırf bu aracı almayın diye. 27.000 sterlin ingiltere fiyatı %80 vergi desen taş çatlasa 120.000 tl olması lazım bu aracın.

gidin audi q3 1.4 tsi alın.

1-audi
    2-60.000 tl falan daha ucuz audi'de pazarlık payı yüksektir iyi araştırın. 100.000 tl liste fiyatı ama 90'a bırakırlar.
    3-yakıt olarak aynı
    4-prestij, konfor, kalite gibi konulardan zaten bahsetmeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 5 Aralık 2013; 23:01:20 >
  • rextonlara bak bence almadan once....

• ben 2 yıllık bir ix 35 kullanıcısı olarak biraz yorum yapayım...

şimdi öncelikle bazı arkadaşlar alternatif olarak xc 60, tiguan,cx 5,q5 falan filan yazmış bu araçlar c-suv dur. santa fe nin alternatifi veya rakibi olamaz santa fe bildiğiniz hayvan gibi d-suv dur ve 7 koltukludur.santafe nin alternatifi xc90,toureg,q7 falandır.fiyat kıyasını falan ona göre yapın kompakt crossoverları tavsiye etmeyi bırakın.

santa fe ye gelirsek ben tabiki bu aracı inceledim hatta yarın yıllık bakıma gittiğimde tekrar inceleyeceğim.hemen hemen herkes hemfikir araç güzel, tasarım-donanım güzel,kullanışlı araç, kalitesi eminim çok iyidir ki bunu 2 yıldır ix 35 kullanan biri olarak benim söylemem daha önemli.

amaa fiyatlandırmaya gelince 158.500 tl gerçekten büyük bir para ama bu bizim ülkemizin ve vergi sistemimizin rezaleti. yelpaze çok geniş bu fiyata çıkınca ben farklı şeylerede bakarım yani şuna bakın buna bakın demeyeceğim ama ben olsam segment bile değiştirebilirim.

ha para önemli değil ben bu parayı vermeye razıyım diyorsanız alırsanız pişman olmazsınız.

• Valla iyi cesaret hocam. Santa Fe ye o para bilemiyorm yani. Hani 2.0 crdi ix35 alicam deseniz daha az garipserdik forum ahalisi olarak.

Yine de karar sizin neticede parayi siz kazaniyorsunjz

• Hayatının hatasını yapıyorsun dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

ben 2 yıllık bir ix 35 kullanıcısı olarak biraz yorum yapayım...

şimdi öncelikle bazı arkadaşlar alternatif olarak xc 60, tiguan,cx 5,q5 falan filan yazmış bu araçlar c-suv dur. santa fe nin alternatifi veya rakibi olamaz santa fe bildiğiniz hayvan gibi d-suv dur ve 7 koltukludur.santafe nin alternatifi xc90,toureg,q7 falandır.fiyat kıyasını falan ona göre yapın kompakt crossoverları tavsiye etmeyi bırakın.

santa fe ye gelirsek ben tabiki bu aracı inceledim hatta yarın yıllık bakıma gittiğimde tekrar inceleyeceğim.hemen hemen herkes hemfikir araç güzel, tasarım-donanım güzel,kullanışlı araç, kalitesi eminim çok iyidir ki bunu 2 yıldır ix 35 kullanan biri olarak benim söylemem daha önemli.

amaa fiyatlandırmaya gelince 158.500 tl gerçekten büyük bir para ama bu bizim ülkemizin ve vergi sistemimizin rezaleti. yelpaze çok geniş bu fiyata çıkınca ben farklı şeylerede bakarım yani şuna bakın buna bakın demeyeceğim ama ben olsam segment bile değiştirebilirim.

ha para önemli değil ben bu parayı vermeye razıyım diyorsanız alırsanız pişman olmazsınız.

En güzel ve en açıklayıcı yorum, tebrik ediyorum sizi. Santa Fe ile karşılaştırılan araçlar ortalama 70.000 liralık araçlar. Aracın cüssesi felaket büyük. Kore ürünü diye hep bi önyargı oluşuyor insanlarda. Sanıyorum ki insanımız Santa Fe'yi crossover felan zannediyor. Bu aracın tanıtımı ne yazık ki doğru dürüst yapılmadı, yapılsaydı böyle olmazdı.
    Ayrıca bu araç 7 kişilik onuda eklemekte fayda var...

YENİ HYUNDAİ SANTA FE ALINACAK YARDIM LTF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elma -- 5 Aralık 2013; 23:37:49 >

• Amerika'da , Avrupa'da Santa Fe, Türkiye'de kendisinden çok daha ucuz rakamlara satılan araçlarla karşılaştırılmaktalar. Cr-v, RAV4, Forester gibi... Yani bu aracın aslında hakettiği para, belirttiğim araçların da hakettiği 100 bin civarlarıdır. Alınmaz o yüzden.
  • Ankarada 3-4 tane gördüm; dıştan felaket güzel bir araba, içi ilk makyajla beraber biraz daha toparlanır. O kadar param olsa hiç acımam alırım.
  • Volvo XC60 diyorum. daha yerinde bir tercih olur.
  • ÇOK GÜZEL BİR ARABA. HARİKA BİR ŞEY. HESAPSIZ PARAM OLSA HEMEN ALIRDIM. AMA C-SUVLAR AYNI KONFOR VE KEYFİ VERMEYEBİLİRLER AMA C-SUVLARLA İDARE ET. BU PARALARI ÇOK. AYRICA KREDİ İLE ALACAĞINIZI SÖYLÜYORSUNUZ BU ARAÇ SİZE KAÇA MAL OLUYORDUR KİM BİLİR.
    ZEVK MESELESİ TABİKİDE AMA KANAATİMCE YA AUDİ-BMV-MERCEDES BELKİ VOLVO AMA SANTEFE ÇOK PARA. AMA BİNECEK OLAN SİZSİNİZ VE İSTEMEDİĞİNİZ BİR ARABAYIDA ALIP BİNMEK İSTEMEZ İNSAN. NE VAZGEÇ DİYEBİLİYORUM NEDE ALIN DİYEBİLİYORUM. YARDIMCI OLAMADIM.
  • Arkadaslar hep c-suv ornegi vermisler santafee segment olarak ustun konfor olarak o orneklerin hepsini sollar bence cok guzel arac hazirda param olsa hic dusunmeden alirdim test surusu yaparsaniz baska araca binmek istemezsiniz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.