Şimdi Ara

YENİ HYUNDAİ SANTA FE ALINACAK YARDIM LTF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi aksamlar arkadaslar biraz önce yeni santa fe için kredi basvurusu yaptım sabah aracı gidip inceledim cok begendim fakat test sürüşü yapamadım ellerinde test aracı yokmus. fiyat olarak 158.500 e indirdiler ek olarak 2500 tl lik hediye çeki vericekler. kredim yarın belli olacak gerçi banka bir sorun yok dedi ama belli olmaz. daha önce aracı kullananlar varmı nasıl sizce. internette videolarına baktım acıkcası hosuma gitti içime sindi arac özellikle iç malzeme cok cok iyi aracın

• @portalkal Bu arkadaş Santa Fe kullanıyor diye biliyorum. Kendisi belki yardımcı olur.
  • Yaklaşık 100.000 lira ödeyerek bu sınıfta captiva seçeneği var.

santa fe'nin elbet üstünlükleri var ama fazladan 60.000 lira karşılığı var.. bu farka değer mi bilemiyorum açıkcası.
  • Araç çok güzel, kaliteli ama 160 bin lira korkunç bir miktar.İki yıl sonra satmaya kalksanız 100 bin tl ye satamazsınız çünkü yeni Santa Fe tutmadı ( o fiyatla tutması mümkün değil zaten ).İnanılmaz zarar ettirecek bir model.Keşke başka alternatifleri değerlendirseydiniz.
  • yardımlarınız için tesekkür ederim arkdslar ama allahtan bir mani gelmezse aracı satmak için degil binmek için alıyorum. bu arada kuzenin chevrolet bayisinde calısıyor captivadan uzak dur dedi zaten captivaya para vermem
  • o fiyata dizel otomatik volvo xc60 alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzdrk -- 5 Aralık 2013; 19:09:39 >
  • Güzel araç ama 160bin tl verilmez bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzdrk

o fiyata dizel otomatik volvo xc60 alabilirsiniz

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: skunk2.

yardımlarınız için tesekkür ederim arkdslar ama allahtan bir mani gelmezse aracı satmak için degil binmek için alıyorum. bu arada kuzenin chevrolet bayisinde calısıyor captivadan uzak dur dedi zaten captivaya para vermem

hocam illaki satacaksın bir de 2 gün sonra ne olacağı belli değil. Bir daha düşünün derim 160.000 tlye ne bileyim yığınla seçenek var. Bence bu araç güzelde de olsa full de olsa bu kadar etmez. Hyundai da kazık atmaya başladı 2.0 olup bu kadar pahalı jeep yok sınıfında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiFANBOY

quote:

yardımlarınız için tesekkür ederim arkdslar ama allahtan bir mani gelmezse aracı satmak için degil binmek için alıyorum. bu arada kuzenin chevrolet bayisinde calısıyor captivadan uzak dur dedi zaten captivaya para vermem

hocam illaki satacaksın bir de 2 gün sonra ne olacağı belli değil. Bir daha düşünün derim 160.000 tlye ne bileyim yığınla seçenek var. Bence bu araç güzelde de olsa full de olsa bu kadar etmez. Hyundai da kazık atmaya başladı 2.0 olup bu kadar pahalı jeep yok sınıfında.

Sanat fe 2.0 değil zaten. Bu arada Türkiye de vergi sistemi nedeniyle 2,0 üzeri motorlu araç almak için parayı çok çok kolay kazanıyor olmak lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• alma

yapabileceğim en büyük yardım bu olur. o araç o parayı etmez.
  • Bu araç hakkında yorum yapmak için,kullanmayı bırakın,en azından görmek,içine binmek gerekir. 160000TL'lik aracı kıyaslayacak adam sayısı çok azdır bu forumda. En iyisini siz bilirsiniz bence.
  • Bence santa feye o para bağlanmaz yazık günah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccecy

Bu araç hakkında yorum yapmak için,kullanmayı bırakın,en azından görmek,içine binmek gerekir. 160000TL'lik aracı kıyaslayacak adam sayısı çok azdır bu forumda. En iyisini siz bilirsiniz bence.

hocam motor 2.2 dolayısı ile %130 ötv ödeniyor araca. yurtdışı fiyatlarına bakarsanız aracın fiyatı i30'dan 6000 sterlin daha pahalı. 18000 tl ediyor.

türkiye'de ise 100.000 tl daha pahalı saçma sapan vergi sistemimiz sağolsun.

yediğiniz kazık 82.000 tl, illa suv alınacaksa 2.0 araçlara bakmak daha mantıklı.
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Siz işi biliyorsunuz işte. Benim en küçük bir fikrim yok. Fiyatı o kadar pahalı ki bayide gördüm ama yanına bile gidip incelemedim. ilgi alanımın tamamen dışında. Çok acayip para bence 158bin. Sonuçta otomobil.
  • Gemi gibi araba. Eğer 6-7 sene kullanacaksanız neden almayasınız ki?
  • Volvo XC60 çok daha iyi bi seçenek.Bildiğim kadarıyla Volvo'da yılsonu kampanyası da var.
    Güzel bi indirimle alabilirsiniz.

• Bombayı patlatıyorum onu alacağıma Fiat freemont alırım ve senelerce binerim hiç yoktan daha heybetli

• quote:

Orijinalden alıntı: dalio

quote:

Orijinalden alıntı: AntiFANBOY

quote:

Sanat fe 2.0 değil zaten. Bu arada Türkiye de vergi sistemi nedeniyle 2,0 üzeri motorlu araç almak için parayı çok çok kolay kazanıyor olmak lazım.

yeni santafe ler 2.0 motor. Ama 2.0 olmasına rağmen piyasadaki diğer araçlarla captiva, rexton, tiguan vs vs çok pahalı aralarında bariz 60.000 tl oynuyor. aralarında da bir iki donanım farkı var çok değil

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Orijinalden alıntı: ccecy

Bu araç hakkında yorum yapmak için,kullanmayı bırakın,en azından görmek,içine binmek gerekir. 160000TL'lik aracı kıyaslayacak adam sayısı çok azdır bu forumda. En iyisini siz bilirsiniz bence.

hocam motor 2.2 dolayısı ile %130 ötv ödeniyor araca. yurtdışı fiyatlarına bakarsanız aracın fiyatı i30'dan 6000 sterlin daha pahalı. 18000 tl ediyor.

türkiye'de ise 100.000 tl daha pahalı saçma sapan vergi sistemimiz sağolsun.

yediğiniz kazık 82.000 tl, illa suv alınacaksa 2.0 araçlara bakmak daha mantıklı.

Araç 2.0 motor dostum dolayısıyla %80 ÖTV var araçta. 184 Hp 400 Nm tork var. İX35 2.0 ile aynı motor yani ;) Bu arada konumuza gelirsek, bence o fiyat etmez. Tasarım süper, kalite süper, donanım süper ama 165.000 TL çok fazla yinede. 130-140 civarı olsaydı daha mantıklı olurdu. Freemont falan bu aracın yanında sönük kalıyor. Captiva ise Santa Fe yanında esamesi okunmaz. 160.000 TL' ye düşük km GLK, Q5 almak falan varken Santa Fe almak mantıksız.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.