< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YENI I20 VS YENI CLIO VS YENI CORSA VS YENI EGEA (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Geçen ay 2021 1.0 clio icon xtronik 90 beygir aldım.
Kesinlikle tavsiye ederim. Bir önceki yılda görülen trim sesi falan, olumsuzluklar yok.
İ20 ile kararsız kalmıştım ancak i20 atmosferik motor. yüksek hızlarda motor gürültüsü duymak istemediğim için clio tercih ettim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2020 model sorunlu mu ?
Trim sesi ve start stop ile ilgili şikayeti olanlar olmuştu. YouTube ve Facebook gruplarında.
Ben 1000 km yaptım aracımla hiçbir olumsuzluk yok.
Önceki aracım astra k 1.4 manuel 150 hp idi.
Konfor anlamında eksilme olmadı.
-
3 ay önce benzer şekilde b sınıfı araçlar arasında kaldım. 100lerce vıdeo,test,ınceleme,makale,yorum vb sonrasında hayatımda ılk aracım olacagı ıcın hepsını hatım ettıkten sonra 0 km kıa rıo da karar kılıp aldım.
şu ana kadar gayet memnunum.tum adayların bırbırlerıne karsı + ve eksileri mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crauls -- 12 Temmuz 2021; 22:34:44 > -
Hayırlı olsun Hangi paket kaça aldınız hocam, 0 km değil de 2016 2017 modelleri nasıl sizce
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim,Ben Nisan ayı sonunda 148 e aldım. 1.2 manuel benzinli Cool paket.
Bahsettiğiniz modelleride ben kişisel olarak beğeniyorum,okuduğum kullanıcılar memnun bende sorunsuzluk için tercih ettim yakıt,2.el çok umrumda değildi.Fakat otomobil teknik konularına çok çok hakim olmadigimdan 0 a yöneldim.Su ana kadar bende memnunum.Butcem egea,i20 ve C3 yetiyordu fakat Rio benim için daha cazip geldi araştırınca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X