Şimdi Ara

YENİ İ30 MU - YENİ OPEL ASTRA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
1
Favori
33.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: autolover

quote:

Orijinalden alıntı: paanther

Yeni Astra HB 1.4 140 HP Active Select Sport 50.901TL
    Yeni Astra HB 1.6 180 HP Active Select Sport 53.276TL...varken

YENİ i30 1.6 GDI ELITE OTM 51.250 TL...alanlara hayırlısı olsun.

Arkadasım bosuna ugrasma adam yukarda bitirme tezi gibi yazmıs durmus. Korelileri bilmesek neyse.
    Bosa konusuyoruz

yok fazla uğraşmadım zaten...
    azcık donanımlara, özelliklere baktım. fiyatları kopyala yapıştır yaptım. çıkarttığım sonuç bana yetti...

• quote:

Orijinalden alıntı: handsomemss

quote:

Orijinalden alıntı: Source

İ30 deneme sansim olmadi ama bir Astra kullanicisi olarak aracimi tavsiye edebilirim hatta bir incelememde mevcut profilimden actigim konulardan bulabilirsiniz eger okumak isterseniz

i30daki sport comfort seçimi sadece direksiyon sertliği için değilmi yoksa flexride gibi mi

Tam olarak bilmiyorum ama bircok yerde direksiyon icin yaziyor ismi Opel,in ismine yakin :) Flex Steel (Opel - Flexride)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat arac kıyaslanırsa özellik bakımından i30 biraz ağır basıyor ama otelde yabana atılacak degil burada zevkler on plana çıkıyor hangisini daha çok beğendiyse öz onu almanız mantıklı uzun ömür acısından ikisi arasında Opel biraz daha onde ama i30 da fena gözükmüyor 5 yıl garanti gibi.
    Bu arada konu bayağı bir Kore Japon Alman Çin ekoller dünyada değişiyor almanlar artık gücünü kaybediyor japonlar da piyasa da iyi gidiyorlar ama son 5 yılın galibi kesinlikle koreliler ki elantra 2011 yılında 1 milyOn sattı bu küçümsememeyecek bir rakam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgr1903

Fiyat arac kıyaslanırsa özellik bakımından i30 biraz ağır basıyor ama otelde yabana atılacak degil burada zevkler on plana çıkıyor hangisini daha çok beğendiyse öz onu almanız mantıklı uzun ömür acısından ikisi arasında Opel biraz daha onde ama i30 da fena gözükmüyor 5 yıl garanti gibi.
    Bu arada konu bayağı bir Kore Japon Alman Çin ekoller dünyada değişiyor almanlar artık gücünü kaybediyor japonlar da piyasa da iyi gidiyorlar ama son 5 yılın galibi kesinlikle koreliler ki elantra 2011 yılında 1 milyOn sattı bu küçümsememeyecek bir rakam

Bakın ne kadar kolay...İşte objektif bir yorum şükür...Baksanıza 'bitirme tezimizi' burada yazdık(yazdırdılar sağosunlar)...Tamam dostlar,herkesin bindiği,bildiği iyidir,diğerleri kötüdür...

Ben de çok iyi bilirim iki cümle yazıp birilerine tukaka demeyi...Bakın VW Polo ve Golf'e,ne lastik koyuyor araçlarına?Hankook...Menşei nedir?G.Kore...Başka sorum yok sayın yargıç

Dünya globalleşiyor,biz hala şu fiyat Astra,bu fiyat i30,ne isterseniz onu alın,para sizin,karar sizin...Elantra 1.000.000(bir milyon) satmış,biz Türkiye olarak seyirciyiz,dönmüş hala Koreli'yi,Alman'ı tartışıyoruz.

Kendi adıma daha fazla birşey söylemeyeyim...

Saygılarımla...

• quote:

saçma bir reklam, bahs edilen modlar direksiyon yumuşaklığı ile alakalı. performansla değil. ama reklamda kandırmaca büyük.
  •  YENİ İ30 MU - YENİ OPEL ASTRA

YENİ İ30 MU - YENİ OPEL ASTRA
  • quote:

quote:

quote:

İ30 deneme sansim olmadi ama bir Astra kullanicisi olarak aracimi tavsiye edebilirim hatta bir incelememde mevcut profilimden actigim konulardan bulabilirsiniz eger okumak isterseniz

i30daki sport comfort seçimi sadece direksiyon sertliği için değilmi yoksa flexride gibi mi

Tam olarak bilmiyorum ama bircok yerde direksiyon icin yaziyor ismi Opel,in ismine yakin :) Flex Steel (Opel - Flexride)

Flex Steer'de Normal,Konfor ve Spor olmak üzere 3 tane farklı direksiyon sertliği mevcut;Normal şehiriçinde,Konfor park ederken ve Spor da uzunyol için tavsiye ediliyor;ben daha ziyade Spor'da kullandım,direksiyon tepkileri netti,Konfor modu çok yumuşak ve hissiz geldi,adeta Fluence direksiyonu gibiydi...Onun haricinde süspansiyona herhangi bir etkisi yok maalesef;süspansiyon çok yumuşak değil,hafif sert gibi ama yoltutuş tatmin edici...

• arkadaşlar opeldeki arkadaşı arayıp öğrendim flexride direksiyonla birlikte süspansiyonu motor tepkilerini tamamen yeniden yapılandıran ve isteğe göre ayarlanabilen bi sistemmiş flex-steer ise sadece direksiyon sertliği içinmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyrell

Flex Steer'de Normal,Konfor ve Spor olmak üzere 3 tane farklı direksiyon sertliği mevcut;Normal şehiriçinde,Konfor park ederken ve Spor da uzunyol için tavsiye ediliyor;ben daha ziyade Spor'da kullandım,direksiyon tepkileri netti,Konfor modu çok yumuşak ve hissiz geldi,adeta Fluence direksiyonu gibiydi...Onun haricinde süspansiyona herhangi bir etkisi yok maalesef;süspansiyon çok yumuşak değil,hafif sert gibi ama yoltutuş tatmin edici...

Bunuda öğrenmiş olduk teşekkürler
  • quote:

arkadaşlar opeldeki arkadaşı arayıp öğrendim flexride direksiyonla birlikte süspansiyonu motor tepkilerini tamamen yeniden yapılandıran ve isteğe göre ayarlanabilen bi sistemmiş flex-steer ise sadece direksiyon sertliği içinmiş

Benim bu konuda incelemem vardı

http://forum.donanimhaber.com/m_56464244/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56464244

Flexride sürüş özelliklerini tamamen değiştiriren özelliğe sahip

• yukardaki resimde i30 un ön tipi farklı?

ön ızgara değişik olmuş
  • quote:

quote:

arkadaşlar opeldeki arkadaşı arayıp öğrendim flexride direksiyonla birlikte süspansiyonu motor tepkilerini tamamen yeniden yapılandıran ve isteğe göre ayarlanabilen bi sistemmiş flex-steer ise sadece direksiyon sertliği içinmiş

Bence bu sınıftaki özel araçlardan birtanesi..İyi ki manuel almışsınız,otomatiği maalesef performansı törpülüyor.Dizel 1.3 lt. hacmine sahip olduğu için kalkışta aracın ağırlığı altında eziliyor ama 1.4 lt. bence başarılı.Keşke uzun yol yapmasak da benzinli otomobile binebilsek...Güle güle kullanın,kazasız belasız...

Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyrell

quote:

quote:

Bence bu sınıftaki özel araçlardan birtanesi..İyi ki manuel almışsınız,otomatiği maalesef performansı törpülüyor.Dizel 1.3 lt. hacmine sahip olduğu için kalkışta aracın ağırlığı altında eziliyor ama 1.4 lt. bence başarılı.Keşke uzun yol yapmasak da benzinli otomobile binebilsek...Güle güle kullanın,kazasız belasız...

Saygılarımla...

İyi dilekleriniz için teşekkürler

• quote:

Arkadasım bosuna ugrasma adam yukarda bitirme tezi gibi yazmıs durmus. Korelileri bilmesek neyse.
    Bosa konusuyoruz

i30'un bir üst sınıfı Elantra'ya bindim diyen sen; ciddiye alındığını düşünüyor musun bu forumda gerçekten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 31 Mart 2012; 20:46:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Bosa konusuyoruz

i30'un bir üst sınıfı Elantra'ya bindim diyen sen; ciddiye alındığını düşünüyor musun bu forumda gerçekten?

Esas seni kim ciddiye alacak?? 1.000.000 satan arabadan elbet bizede gelmistir 1 adet !!
    Forum ne derse tersi hakikaten, Hyundai i sisirdiniz durdunuz?
    Hyundai bu ya !!
  • 2 sene önce 17 milyara yüzüne bakılmayan hyundai olmuş 50 milyar, yılların Opel Astra'sına rakip gösterilebilir mi? tabiiki Astra....
  • quote:

BIR HYUNDAI YE 35.000 DEN FAZLA PARA VEREN KISI KESIN ARABADAN ANLAMIYOR YADA BURDA BILMEDEN AHKAM KESIYODUR.

YA DA MENFAAT ICABI BI DURUM ICERISINDEDIR...

NOKTA..............

çok önyargılı bir yaklaşım..
  • http://resim.donanimhaber.com/m_59122337/tm.htm

GTI satıslarınıda dusurmus İ30 ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autolover -- 21 Haziran 2013; 15:50:43 >
  • quote:

BIR HYUNDAI YE 35.000 DEN FAZLA PARA VEREN KISI KESIN ARABADAN ANLAMIYOR YADA BURDA BILMEDEN AHKAM KESIYODUR.

YA DA MENFAAT ICABI BI DURUM ICERISINDEDIR...

NOKTA..............

Vay be otoritemisin sen? Keske sana danışsaymisiz arac alırken uzuldum bak şimdi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.