Şimdi Ara

Yeni Ibiza 1.0 EcoTSI 110 hp DSG S&S İzlenimlerim (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.737
Cevap
38
Favori
130.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet yapılabiliyor. Ayrıca style versiyondaki 5 inç ekranda da yapılabiliyor bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün arayıp haber verdiler.. araç üretimden çıkmış limana sevk edilecekmiş.. az kaldı :)

• NucleotidSound N kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun şimdiden. En uzun süreç bu aşamaydı bende, 2 haftadan fazla sürüyor genelde. Gemiye bi bindi mi tamamdır gerisi kısa.

• Arkadaşlar herkese hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin.Bende sizlerin yorumlarını okuyarak bayramın 4.günü test sürüşüne gittim ve araca resmen bağlandım.Hatta aracın performasına inanamayıp satış temsilcisini '' siz motoru ile oynanmış araçlamı bizi teste soktunuz diye atarlandım :) Sonra kaputu açınca gercekle yüz yüze geldim''
    Sonuç olarak anında kaporayı verip kırmızı renkte pluss paketli aracı ayırtmış durumdayım.
    Şimdi Bu konu illaki konuşuldu fakat aracı bir süredir kullanan arkadaşların deneyimlerine ihtiyacım var.
    Benim şuan ki aracım 2010 model dizel corolla.Hafta içi hergün kocaeliden maltepeye geliyorum iş için ve yakıtı kendim karşılıyorum.Fabrika verilerine baktığım zaman corolla ile arasında çok bi fark göremiyorum benim aracım da ortalama 5.2 litre yakıyor. Sürekli uzun yol kullanıcam çok fazla bi fark olur mu ? Not: 100 km hızı geçmiyorum

• Emre The Sorcerer E kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler sağolun.. Biraz daha sabredeceğiz sanırım :)

Saygılar..

• fenderfb F kullanıcısına yanıt
    Hocam uzun yolda 100 km hızı geçmeden 5 in üzerine çıkmaz diye düşünüyorum. Benim 1.2 tsi ile 100 km yi geçmeden kullanirsam 4.8 i g3cmiyor. 1.0 eco tsi daha düşük yakıt sarfiyatı elde ettiği için 5 i hayatta geçmez diye düşünüyorum. Lakin benzin pahalı ve ibiza corollaya göre daha dar iç hacme sahiptir aklınızda olsun

• Yıl sonu indirimleri Kasım Aralık aylarında olacağını varsayarsak o indirimlerden faydalanmak için hangi tarihlerde sipariş verilmeli?

• Arkadaşlar alor mavi renk hakkında ne düşünüyorsunuz?

• dürüstmezarci kullanıcısına yanıt
    Alor mavi renkle ilgili başka bir potansiyel Ibiza sahibinin yorumunu duydum Doğuş'ta: "Ya abi ben yeri gelecek bu arabayla hastaneye gideceğim, cenazeye gideceğim, kavgaya gideceğim..."

Ben Apollo mavi alıyorum bu arada. Gemide şu anda :)

• Cryzone C kullanıcısına yanıt
    Hiç güvenmeyin çünkü adamlar arabalarını satıyor, ellerinde kalmıyor. O yüzden indirim falan çok fazla olmaz diyorum. Onları arabalarını satamayan Fiat vs yapıyor gibi görünüyor. Ve ayrıca, bu durumu değiştirmemek için talebe göre sipariş veriyolar fabrikaya gibi geldi bana. "Yok satıyoruz" diyebilmek için.

Ben ve arkadaşım alor mavi aldık geçtiğimiz ay. Son derece memnunuz. Çok yakışıyor ibiza'ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anil-naa

Alor mavi renkle ilgili başka bir potansiyel Ibiza sahibinin yorumunu duydum Doğuş'ta: "Ya abi ben yeri gelecek bu arabayla hastaneye gideceğim, cenazeye gideceğim, kavgaya gideceğim..."

Utanılacak bir renk mi demek istiyorsunuz yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: dürüstmezarci

quote:

Orijinalden alıntı: Anil-naa

Utanılacak bir renk mi demek istiyorsunuz yani?

Utanılacak değilde çok ilgi çekici bir renk uzaktan çabuk fark ediliyor ve ibizaya yakışan renklerden biri :)

Geçtiğimiz pazar günü eşim ile Çanakkale Avek showroom una aracı görmeye gittik 20 dk içerisinde sıra bize geldi önümüzdeki 3 ailede ibiza siparişi verdi + bizde 1.0 eco tsi style plus emocion kırmızı için kaporamızı verdikten sonra bir aile daha aracı almak için masaya oturdu yani yukarıda yazan arkadaşlar haklı araç çok çabuk satılıyor aralık ayında büyük bir indirim geleceğini bende düşünmüyorum bizim araç 2 hafta sonra teslim edilecek.

Yoo ben değil, diğer müşterinin söyledikleri bunlar. Ben de alor ve apollo arasında kalmıştım zaten. Çok yakışıyor arabaya ikisi de.

• Emre The Sorcerer E kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, biraz daha deneyelim bakalım tekrar edecek mi?

Alor mavi kullanıcısı olarak ailecek çok seveerek almıştık ama çevreden gelecek tepkileride merak ediyorduk :) şimdiye kadar hiç moralimi bozan olmadı, tam tersi hemen herkes rengin çok yakıştığını söyledi Ibıza'ya.

tabii 2 numara cam filmleride bence rengi biraz daha ortaya çıkardı, tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgunce

teşekkürler, biraz daha deneyelim bakalım tekrar edecek mi?

Alor mavi kullanıcısı olarak ailecek çok seveerek almıştık ama çevreden gelecek tepkileride merak ediyorduk :) şimdiye kadar hiç moralimi bozan olmadı, tam tersi hemen herkes rengin çok yakıştığını söyledi Ibıza'ya.

tabii 2 numara cam filmleride bence rengi biraz daha ortaya çıkardı, tavsiye ederim.

Siyah çelik jant ı unutma ;))

• Arkadaslar araclari siparis vermek icin ne kadar kapora biraktiniz?. Sizden talep edilen bir ucret oldu mu?.

• benden talep edilen 500 tl idi ben 900 tl bıraktım çanakkale avek
  • Cevap için teşekkür ederim. Ben de bu haftasonu Kocaeli - Keleşlerden sipariş vereceğim inşallah. Apollo Mavi, Style Plus. Bayram öncesi verirseniz Kasım ayının ortasında gelir demişlerdi. Kasım sonu veya Aralık başı gelir diye düşünüyorum. İnşallah geldiğinde sıfır faiz veya indirim kampanyaları olur da faydalanabilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnrcnky

Arkadaslar araclari siparis vermek icin ne kadar kapora biraktiniz?. Sizden talep edilen bir ucret oldu mu?.

Ben 500 TL bıraktım. Aracı satın al ya da alma kapora yanması gibi bir durum yok. En azında Avekte öyle bilgi verdiler.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.