Şimdi Ara

Yeni Ibiza 1.0 EcoTSI 110 hp DSG S&S İzlenimlerim (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.737
Cevap
38
Favori
130.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2600 tl ye yağmur far park sensörü elektrkli katlanr ayna ve 6.5 inch ekran değer yani. Servste 300 liraya taktkları ğatl sensörü ile orjinal gelen arasnda dağlar kadar fark var. Doğana şahine taktıkları gbi bişetiy takıolar 300 liraya . Style plus gayet iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dürüstmezarci kullanıcısına yanıt
    hayır araç geldiğinde ki fiyata bakılıyor
    Evet hocam, geldiğindeki fiyata bakılıyor. Onu sordum. Ama teşekkür ederim ilginiz için :)
  • mqarslan M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorum için! Style Plus gerçekten doğru tercih olacak sanırım.
  • Anil-naa A kullanıcısına yanıt
    Kapora verdiniz mi hocam

Henüz değil. Test sürüşüne çıkıp, muhtemelen beğenip siparişi ve kaporayı vereceğim. Niçin sordunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anil-naa A kullanıcısına yanıt
    Bende almayı düşünüyorum o yüzden

Hayırlı olsun şimdiden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasipse bayram sonrası pazar günü Çanakkale Avek e test sürüşü için gideceğiz gerçeği ilk defa oto vites kullanacağım tatlı bir heyecan yok değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmgdone -- 12 Eylül 2016; 7:28:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anil-naa

Merhabalar,

Bu ay içinde sipariş verip Aralık ayı içerisinde aracı yıl sonu kampanyasına denk getirerek teslim almayı düşünüyorum.

Style Plus, Technic gri düşünüyorum. Şöyle birkaç sorum var sizlere:

-Style Plus'ın içinde arka park sensörü var. Bu önemli bi özellik. Ancak bunun dışında kayda değer bi şey geliyor mu sizce bu paketle? 2600 lira verilir mi gerçekten?

-Arka park sensörünü 300 liraya taktılar derken Seat'ın servisten mi bahsediyorsunuz? Çünkü liste fiyatı 1000 lira bu ürünün...

-Bu benim ilk aracım olacak. Araba kullanmayı da yeni öğrendim. Bu konuyla ilgili yorumlarınıza da açığım :) Arabayı tutamazsın sen, fazla atik falan gibi...?

Teşekkür ederim :) Kazasız belasız.

Hocam benimde ilk aracım bu oldu . Bende senin gibi bu araç ile öğrendim . Şunu samimiyetle söyleyeyim biraz yatkınlığın varsa çok kısa sürede halledersin , kaldı ki araç ilk kullanım için biçilmiş kaftan . Araba atik evet ama o kadar da abartmaya gerek yok , kontrolünü kaybetmezsin :) ok gibi fırladığı doğrudur :) manuel mod kullanımında verdiği haz müthiş :) o ses insanı Nasıl gaza getiriyor :)

• tsubasahmet kullanıcısına yanıt
    Tsubasa çok fena heveslendirdin :) Teşekkürler. Doğuş Oto elemanı falan değilsin de mi hahaha

• demiriz D kullanıcısına yanıt
    selamlar, uzun süredir buralarda yoktum. :)

benim bu aralar yakıt sarfiyatım biraz arttı. artık yakıt verilerine eskisi kadar dikkat etmiyorum. hatta canımı sıkan olursa yapıştırıyorum çıtayı da iyice yükselttim. c serilerinden d serilerine kadar uçtum. b sınıfı araçları dikkate bile almıyorum.

bu durumda yaklaşık 7-8 litrelerde geziyorum.

bir hafta Esenyurt - Beylikdüzü çalıştım depo sayımı vs. oldukça yokuşlu trafik ışıklı vs menzil 600-650 km falan oldu. artık fişleri de takip etmemeye başladım :D

15bn bakıma da girdim bu arada ne ara 15bn oldum bilmiyorum. 558lira22kuruş tuttu doğuş esenyurt'ta yaptık bakımı sağolsun Hakan Bey ilgilendi iki saate falan teslim etti aracı.

eklemeden edemeyeceğim boş istanbul trafiğinde 3.4lt ortalama ile maslağa gidebilmiş olmanın haklı gururunu yaşıyorum. :) tabi ki cruise control 80km ile. ;)

not: bu arada @demiriz in yakıt verisi tam tutuyor. 9.72 çıktı ki ben kabataslak hesapladım. seatın sisteme hastayım tam tutturuyor. 42-43 litre almış olman gerek fulledikten sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnaydn -- 13 Eylül 2016; 19:39:00 >

• un momento kullanıcısına yanıt
    1.0 ya da ibiza diye kaale almayanlar için tam şaka arabası bu. max tork devir aralıkları 1.6 dizellerden daha iyi ki benzinli olduğundan çok daha hızlı devir alıyor performans olarak 1.6 dizelden çok çok iyi ki 1.6 dizel d sınıfı araçlarda da kullanılıyor ve c sınıfları bile hantal kalıyor düşün sen gerisini... araba tam şaka arabası. ışıklarda anca yakalayıp o arabanın motoru ne diye soran bir tanesini inandıramayıp ruhsatı gösterdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnaydn -- 13 Eylül 2016; 19:47:38 >
  • hsnaydn kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle segmentinde rakipsiz, c segmentine gelince ibiza değil mi bu deyip bişeye benzetemeyenleri acayip şaşırtıyor. Altında Doblo kango fiorino connect vs. Hafif ticari olup da F1 pilotluğuna heveslenenlerle takılmak eğlenceli oluyor. 1.6 değil birçok markanın 2.0 benzinli ve dizeline göre daha seri ve canlı ara hızlanmalara sahip. İbiza ST 1.0 EcoTsi dan sonraki istasyonum inşallah Leon ST 1.4 EcoTsi. 1.8 Tsi ve 2.0 Tsi 290 derken Himalayalar a kadar gider bu iş

• Memento-Mori35 kullanıcısına yanıt
    1.2 tsi da sizi memnun etmeyen ne oldu hocam?

• seco4 kullanıcısına yanıt
    Memnundum arkadasım . Sadece eşim manuel vites olmasından dolayı kullanamadıgı için memnun değildi:)
  • Onumuzde ki hafta icerisinde almayi dusundugum arac. Ilk aracim olacak daha test surusu yapmadik soforlugum iyi olmamakla birlikte var sayilir bu yuzden otomatik ilk tercihim :)
    Burada yazilanlari teker teker okudum cok bilgi sagladiniz, hepinize tesekkur ederim. Acikcasi 23 yasima kadar arabalar konusunda hic bilgim yoktu fakat simdi ihtiyac oldu 2. Ele guvenim yok ve gereksiz pahalilar. Almisken sifir almaya karar verdim insallah pisman olmam sizler gibi. Verdiginiz bilgileri takip etmeye devam ediyorum :)

• araci 8 agustosta teslim aldim. bugun tam 2.000 km oldu. cok memnunum alanlar pisman olmazlar. olurlar ise tek konuda olurlar , oda style plus paket almadklari icin ben sahsen o konuda pismanim. buyuk ekran + otomatik kapanan aynalar benim icin cok onemliydi fakat 5 ay bekleme suresi imkansizdi benim icin.
  • un momento kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, kaç paraya hangi bayiden aldınız acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: dürüstmezarci

Hayırlı olsun hocam, kaç paraya hangi bayiden aldınız acaba

Tesekkur ederim hocam, Erya otoda test surusune ciktim araci begendim fakat laubali davranislarindan dolayi ordan cikip gidip kayadibinden aldim 55,200 tl ye geldi arac ibiza fr + cam tavan + park sensoru hediye ve sozde boya koruma
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.