Şimdi Ara

Yeni Ibiza 1.0 EcoTSI 110 hp DSG S&S İzlenimlerim (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.737
Cevap
38
Favori
130.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara - Sinop yolu. 3 kişi. Klima hep açık. Araç 150 km'deydi yolun başında.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Yeni Ibiza 1.0 EcoTSI 110 hp DSG S&S İzlenimlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.0 Ecotsi kullananlar, sabahları ilk çalıştırma sonrası rölanti 15-20 sn. Kadar 1500 devirde kalıp sonra 900 civarına düşüyor mu sizde de?

• quote:

Orijinalden alıntı: zuzzi

1.0 Ecotsi kullananlar, sabahları ilk çalıştırma sonrası rölanti 15-20 sn. Kadar 1500 devirde kalıp sonra 900 civarına düşüyor mu sizde de?

sabah veya akşam fark etmez, ilk çalışmada öyle yapıyor :)
    fakat kullanma klavuzuna göre düşmesini beklemek gerekmiyor. 2.500 - 3.000 devri geçmeden yürüyebiliriz hemen.
  • Ben ilk marştan sonra devir düşene kadar 1000 in altına nolur nolmaz diyerek bekliyorum.
  • beyler neyin muhabbetidir bu bir açıklayın hele . ben kontağı çeviriyorum vitesi D ye alıyorum basıyorum gidiyorum . Yanlış yaptığımız birşey varsa bilmek isterim.
  • tsubasahmet kullanıcısına yanıt
    Motor soğukken ilk çalıştırmadaki rölanti devri 1500 devir civarında oluyor. Bir süre sonra 15-20 sn sonra kendiliğinden 1000 devrin altına düşüyor rölanti boşta çalışma devri. Bu durum sadece kendi aracıma has mı başkalarında da oluyor mu diye sorayım dedim Ecotsi cilara. ihzone89 arkadaşın dediği gibi motor ısınana kadar çok yüksek devirde kullanmadan sürüş yapmak sıkıntı olmuyormuş. Malum D modunda 1500-2000 devir aralığında vites değiştiriyor dsg sakin sürüşlerde
  • VOLKSWAGEN TSI motorlarında İÇ BASINÇ oluşturma amacıyla motorlar ilk 5-10 saniye 1000-1500 devirde çalışır, yağ heryere ulaşır, su basıncı azami seviyeye ulaşır, daha sonra rölantiye geçer. Hava sıcak olduğunda bu daha belirgin ortaya çıkar.
  • Aracinizla sert bir sekilde tumsege veya cukura girdiginizde on taraftan veya sanzimandan ses geliyormu?

• Arkadaşlar Merhaba;

Aradığım B segmentteki aracı buldum diyebilirim.3 yıldır bir Jetta 1.6TDI DSG kullanıcısı olarak bu aracın test sürüşünü yaparken sanki kullandığım Jettanın konforuyla sürdüm diyebilirim.
    Hala çevremdeki insanların baskısına rağmen(baba,kayınbaba,kayınbirader vs....)bu aracı alma niyetim var.Aracı kendime değil eşime alacağız fakat Aralık ayına kadar bekleyeceğim.

Ancak sormak istediğim bir konu var.Bu araç 2. el sitelerinde daha 10.000 olmadan yani 2000km,5000km,7000km gibi değerlerde satışa konulmuş.Bunun sebebi nedir?Az Bir süre kullandıktan sonra insanlar neden satma ihtiyacı hissediyorlar?
    Gerçi çok fazla da ilanda olan satılık Seat Ibiza 1.0ecoTSI DSG yok ama genede var.Ben mantıklı bir cevap bulamadım.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapry -- 4 Eylül 2016; 10:21:06 >
  • lapry kullanıcısına yanıt
    merhaba
    dediğiniz gibi çok fazla ilan yok vede diğer marka model araçların ilanlarına bakın mutlaka çok daha fazla ilan bulursunuz
    ben 6 aydır kullanıyorum daha önceki araçlarımı bu kadar zaman kullandıktan sonra acaba neyle değiştirsem diye araştırırdım
    şimdi ise 10 yıl binerim diyorum
    inanın çok keyifli performanslı dolu dolu bir araç
    pişman olmazsınız
  • lapry kullanıcısına yanıt
    düşük kmli araçlar her marka modelde var, buna özel değil. millet 1 yıl binip aldığı fiyattan fazlasına satıyor artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssenkardes

merhaba
    dediğiniz gibi çok fazla ilan yok vede diğer marka model araçların ilanlarına bakın mutlaka çok daha fazla ilan bulursunuz
    ben 6 aydır kullanıyorum daha önceki araçlarımı bu kadar zaman kullandıktan sonra acaba neyle değiştirsem diye araştırırdım
    pişman olmazsınız

Haklısınız her marka model ilanda bu tür satışlar var.Gözüme çarpması Ibizada az olmasından kaynaklanıyor.Sizin aracınız style plus mı?Ben Style Plus almayı düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lapry

quote:

merhaba
    pişman olmazsınız

Haklısınız her marka model ilanda bu tür satışlar var.Gözüme çarpması Ibizada az olmasından kaynaklanıyor.Sizin aracınız style plus mı?Ben Style Plus almayı düşünüyorum.

evet style plus 2600 tl farkın her kuruşuna değer
    iyi günlerde kullanın

• quote:

quote:

quote:

merhaba
    pişman olmazsınız

iyi günlerde kullanın

Daha almadım aracı hocam.54bin TL gibi fiyat verdiler.Sizce Aralık ayında %0 faiz kampanyası yapar mı SEAT?

• quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba
    pişman olmazsınız

iyi günlerde kullanın

Daha almadım aracı hocam.54bin TL gibi fiyat verdiler.Sizce Aralık ayında %0 faiz kampanyası yapar mı SEAT?

54.000 hangi paket ?
    style plus sa çok iyi fiyat
    55.600 e ben almıştım mart ayında
    sıfır faiz aldatmaca
    sıfır 55 se nakit 53 oluyor

• Arkadaşlar merhaba. Ağustosun 5 inde İzmir MBU dan 41700 tl ye ek paketli ( 5 inch renkli ekran-direksiyondan kumandalı ses sistemi- cruise kontrollü- 6 hoparlörlü) Referance arac aldım. Fakat eşim bir türlü manuel vites araca alısamadı. Bi önceki sattıgım arac otomatik vites 206 idi . 10 yıl onu kullanınca manuel viteste baya zorlandı. Araç kullanmayı çok sevipte kullanamayınca evde sorun çıktı. Ve 3 gün önce malum siteye 40900 den satışa koydum ve bugün 40700 fiyat ile henüz 1500 km de olan aracımı satmış bulunmaktayım.

Gaziemir MBU daki satış temsilcisi ile görüştüm kendiside arkadasım olur. . Ay sonu gelecek kırmızı renkli 1.0 eco tsi plus eklentili aracı bana 54000 tl ye vereceğini ve ayıracagını söyledi. Telefonda özelliklerini pek anlayamadım . Otomatik far, yağmur sensörlü bi araç oldugunu . geri görüş kamerası oldugunu söyledi yada ben yanlış anladım. Kısacası plus paket eklentilerinin tam olarak ne oldugunu bilmiyorum. plus paket bilgisi verebilecek arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memento-Mori35 -- 5 Eylül 2016; 13:09:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Memento-Mori35

Arkadaşlar merhaba. Ağustosun 5 inde İzmir MBU dan 41700 tl ye ek paketli ( 5 inch renkli ekran-direksiyondan kumandalı ses sistemi- cruise kontrollü- 6 hoparlörlü) Referance arac aldım. Fakat eşim bir türlü manuel vites araca alısamadı. Bi önceki sattıgım arac otomatik vites 206 idi . 10 yıl onu kullanınca manuel viteste baya zorlandı. Araç kullanmayı çok sevipte kullanamayınca evde sorun çıktı. Ve 3 gün önce malum siteye 40900 den satışa koydum ve bugün 40700 fiyat ile henüz 1500 km de olan aracımı satmış bulunmaktayım.

Gaziemir MBU daki satış temsilcisi ile görüştüm kendiside arkadasım olur. . Ay sonu gelecek kırmızı renkli 1.0 eco tsi plus eklentili aracı bana 54000 tl ye vereceğini ve ayıracagını söyledi. Telefonda özelliklerini pek anlayamadım . Otomatik far, yağmur sensörlü bi araç oldugunu . geri görüş kamerası oldugunu söyledi yada ben yanlış anladım. Kısacası plus paket eklentilerinin tam olarak ne oldugunu bilmiyorum. plus paket bilgisi verebilecek arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
    SEAT İBİZA 1,0ECOTSİ DSG S&S STYLE PLUS PAKET
    Alüminyum Alaşım Jantlar 15''
    Dönüşe Duyarlı Ön Sis Farları
    LED Gündüz Sürüş Farı / LED Arka Stop Lambaları
    Krom Kaplı Ön Izgara
    Gövde Rengi Kapı Kolları ve Yan Aynalar
    Elektrikli / Isıtmalı Yan Aynalar
    Otomatik Klima
    Yükseklik ve Derinlik Ayarlı Elektromekanik Direksiyon
    Yol Bilgisayarı
    Hız Sabitleme Sistemi (Cruise Control)
    Yağmur sensörü – park sensörü+park pilot
    Elektrikli Ön / Arka Camlar
    7" Dokunmatik renkli Ekranlı cd/mp3ÇALAR/Radyo / USB ve SD Kart Girişi
    Bluetooth / Aux-In
    Çok Fonksiyonlu Deri Direksiyon
    6 hoparlörlü Ses Sistemi ( 4 hoparlör + 2 tweeter)
    Deri Vites Topuzu ve El Freni
    Sürücü / Yolcu Koltuğu Arkası Cep
    Sürücü Koltuğu Yükseklik Ayarı
    Parçalı Katlanabilir Arka Koltuklar
    Kauçuk Paspas
    ABS (Anti Blokaj Fren Sistemi)
    ESC (Elektronik Stabilite Kontrolü) / ASR (Elektronik Patinaj Önleme Sistemi )
    EBA (Acil Fren Destek Sistemi) / EBD (Elektronik Fren Gücü Dağıtımı)
    HBA (Hidrolik Fren Asistanı)
    MSR (Motor Çekiş Kontrol Sistemi)
    EDL (Elektronik Diferansiyel Kilidi)
    ESBS (Elektronik Stabilite Frenleme Sistemi)
    İkincil Çarpışma Freni
    Yorgunluk Tespit Sistemi
    Lastik Basınç Uyarısı / Yokuş Kalkış Destek Sistemi (Hill Hold)
    XDS (Elektronik Dinamik Diferansiyel Kilidi) - 100 hp üzeri motorlarda bulunmaktadır.
    Ani Frenlemede Otomatik Yanan Flaşörler
    Sürücü / Yolcu Ön Hava Yastıkları
    Sürücü / Yolcu Yan Hava Yastıkları
    Sürücü / Yolcu Emniyet Kemeri Uyarısı
    Disk Frenler, Ön/Arka
    Ön Yolcu Hava Yastığı İptali
    Aktif Gergili Ön Emniyet Kemeri
    Arka Koltukta Bir Adet Çocuk Koltuğu Sabitleyicisi (Isofix) + Top Tether
    Immobilizer
    Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit Sistemi
    Style Plus Paketi (6,5" Dokunmatik Renkli Ekranlı Radyo, CD, MP3 Çalar / USB, Aux-in, SD Kart Girişi / Bluetooth / / 4 Hoparlör + 2 Tweeter) + Arka Park Sensörü + Elektronik Paket: Yağmur Sensörü + Kendiliğinden Kararan İç Dikiz Aynası + Otomatik Yanan Farlar + Coming Home-Leaving Home Özelliği (Eve Kadar-Araca Kadar İzleme Fonksiyonu) + Katlanabilir Yan Aynalar

• ssenkardes S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim arkadaşım. Baya özellikli bi arac alıyorum o zaman.
  • seat ibiza 1.0 ecotsi dsg test

https://www.youtube.com/watch?v=SFi6e2lvGhc
  • quote:

seat ibiza 1.0 ecotsi dsg test

https://www.youtube.com/watch?v=SFi6e2lvGhc

Beklenen video geldi sonunda.Bu aracın test videosu neden bu kadar gecikti anlamış değilim.Neyse videodada dendiği gibi bu araç sınıfının en İYİ aracı.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.