Şimdi Ara

Yeni Ibiza 1.0 EcoTSI 110 hp DSG S&S İzlenimlerim (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.737
Cevap
38
Favori
130.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende style plus paketli aldim aracimi ama park pilot cikmiyo ekranda yani geri vitese taktigimda ekrandi herhangi bi gorsel cikmiyo bi ayarimi var yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NucleotidSound N kullanıcısına yanıt
    Ben plus paket almadım maddi durumdan ötürü . Sadece park sensörü taktırdım. Ama plus pakette güzel eklentiler var. Param olsa alırdım diyeyim. Maddi durumunuz iyiyse düşünebilirsiniz.
  • Ashkar1453 kullanıcısına yanıt
    satış temsilcisi beni haberdar etti
    yazılımsal bir olay açtırdı
    görüşün açtırın çok güzel bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihzone89

Style Plus Paketi ile gelen sensör sadece orjinal arka park sensörüdür, yanlış anlaşılma olmasın. kendine kendine (otomatik) park veya ön park sensörü falan yok araçta. park pilot diye geçen de park sensörü uyarılarının ön ekranda görsel olarak çıkmasıdır. bu da sadece plus paket ile geliyor.
    ayrıca 1000tl ye fabrikada takılmayan veya plus paket ile gelmeyen sensörlerin hiçbiri orjinal değil. herhangi bir x firmanın ürettiği sensörler monte ediliyor araçlara.
    bence bu kadar zengin içeriğin bir arada ve nispeten uygun fiyata verilmesi çok güzel. baz leon da bile yok bu bazı özellikler. her seferinde iyiki almışım diyorum. imkan varsa alınmalı...

• Servise mi gitmem gerekiyo park pilotu actirmam icin

• Ashkar1453 kullanıcısına yanıt
    evet kesinlikle zaman kaybetmeden git
  • Bunlar disinda acilabilen baska ozellikler varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ashkar1453

Bunlar disinda acilabilen baska ozellikler varmi?

konfor sinyali sayısı arttırma,
    coming/leaving home süresi uzatma,
    strong esp,
    farlarla yanan ön ledler,
    gündüz yanan arka ledler,
    uzunlarla yanan sisler,
    coming/leaving home da yanan stop lambası,
    amerikan sinyaller,
    görsel park desteği vs. birçok özellik mevcut. ben kendim serviste de kullanılan vagcom kablosu edinerek bunları kendim açtım. fakat neredeyse hiçbir servis açmaya yanaşmayacaktır. dışarıda bu hizmeti veren firmalara açtırabilirsiniz.
  • Vagcom kablosu nerden edinebilirim peki ve kendim zorlanirmiyim acma konusunda?

• Ayrica disardaki herhangi bir servise bu ozelliklerin hepsini actirmak istesem ne kadara mal olur bana?

• aracın yalnızca servise açık olan özelliklerine müdahale edildiği için bilinçli kullanılması gereken bir yazılım bu. forumlarda nasıl kullanılacağı ve kodları mevcut. riski alıp kendinize güveniyorsanız alın kabloyu.
    ya da en temizi hizmet almak. zaten 1 kere yapılan bir işlem bu. 75tl civarına yapılıyor diye biliyorum.
  • ssenkardes S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Araç henüz bana teslim edilmedi, eylül sonu teslim edilecek..şimdiden bilgi versem park pilot özelliği kurulu vaziyette teslim ederler mi sizce? Yoksa tek çözüm servise mi gitmek..bir de madem böyle bir özelliği var bu aracın, neden herşey kurulmuş vaziyette teslim etmiyorlar?

• Arkadaşlar ben de style paket aldım. Plus bayiide olmadığı için alamadık. Aracın donanım beni tatmin ediyor tek istediğim görsel destekli park sistemi. Önceki aracımda ve eşimin aracında olduğu için çok alışmışım. Zor geliyor park işi. Serviste bunu orjinal taktirabilir miyim, fiyat nedir bilgisi olan var mı?

• Fabrikadan açılmış vaziyette gelmez o özellik. Tr ye yapılan araçlarda kapalı malesef. Doğuş oto nun ithalattaki bir saçmalığı olabilir. Burada yetkili veya özel serviste açılacak.

Orijinal görsel destek büyük ekranlı modellerde var sadece. Sonradan eklenmez. Fakat yan sanayi park sensörlerinde de görsel olan var. Onlar tercih edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihzone89 -- 16 Ağustos 2016; 17:09:58 >
  • Bilgi için teşekkürler. Yan sanayi alınırsa servis dışı kalır mı sizce?

• Alor mavi ile katıldım aranıza, maalesef plus paket alamadım, 2 ay gibi bir bekleme süresinden bahsettiler. Benim araçta sunroof var ama leonların sunroof'u gibi olmadığı için sunroof taklidi yapan cam tavan diyebilirim.

yeni alacak arkadaşlara önerim vakitleri ve de nakitleri yeterliyse kesinlikle plus paketi alın sonra pişman olabilirsiniz.

vagcom kablo ile ekstra özellikleri açtırmayı düşünüyorum, maltepe tarafında şimdi adını hatırlayamadığım özel bir servisten 59TL gibi bir fiyat almıştım.

herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • Hayirli olsun hocam. bu dediginize katiliyorum. bende de fr paket var aklim hep fr plus pakette kaldi. keske 4 ay bekleme suresi olmasaydi da gonlumuzdekini alabilseydik neyse. sunroof da dediginiz gibi sadece totosu kalkiyor.

sonradan bayii bana park sensoru ekledi hediye olarak ama hic mi hic begenmiyorum. hic stabil calismiyor ve sesi inanilmaz yuksek sagir ediyor kulagimi. arada 1 arac mesafe varken sabit ses cikariyor sanki yer yokmus gibi. bunu bi kac gune goturup gostericem. gerekirse baska bitane aldirip servise taktiricam cok kalitesiz.
  • arkadaşlar vagcom kablosu ile açılan özellikler style paket içinde geçerli mi ? yoksa sadece plus pakete sahip olanlar mı açtırabiliyor ? Anladığım kadarıyla herkes yapıyor ama tam emin olamadım.
  • garanti dışı demek istedin heralde. garanti dışı kalmaz. normal park sensörü bu, sadece ayrıca görsel ekranı da var. araştırırsan bulabilirsin.

@tsubasahmet görsel park desteği ve coming/leaving home özellikleri haricindeki özellikler style da da açılabilir.
  • merhaba. hayatımda ilk defa araba piyasasını araştırmaya başladım. ve bu araca tek kelimeyle aşık oldum.

maddi yönden ilk satın alma konusuna yetecek param fazlasıyla var ancak bu derece üst düzey bir araç almaya ihtiyacım yok diye düşünerekten sonrasındaki yapılacak masrafları göz önüne alarak temkinli davranıyorum. pek kullanmayacağım aracı, genelde şehir dışı kamp turlarına falan giderken kullanacağım. pek gezen tozan biri değilim şehir içinde. gezerim ama bisikletle gezerim, araç almak isteme nedenim de bisiklet ile uzaklara gidip bisiklet turu yapıp dönmek. şu an bunu şehirler arası otobüslerle yapıyorum ve çok yorucu oluyor, bisiklet rahatlıkla sığdığı halde muavinler bagaja almak istemiyolar. bu yüzden araç ihtiyacı hissetmeye başladım artık, hiç araç hevesim olmasa da. bu araca para vermek şu an bana lüks kaçacak gibi geliyor açıkçası. ama aşık oldum yani yine de. süper cezbedici gerçekten. etrafımda otomobil saın alan arkadaşlarım var, 34-36bin e aldıkları ikinci el araçlara bakıyorum ve mantıksız geliyor, gider bu aracı alırım daha iyi diye düşünüyorum. bu tarz kararsızlık anlarında acele etmemek gerek diye düşünüyorum. bu yüzden şu an için muhtemelen aracı satın almayacağım. ama seneye falan alırsam gene bunu alacağım büyük ihtimal.

şu anda istanbul dışında bi şehire taşınsam ilk işim bu arabayı satın almak olur. istanbulda otopark, trafik, yolların darlığı, yokuş bolluğu sıkıntısı ve toplu taşımanın iyi olması beni araba almaktan alı koyuyor. ama izmir'e ailemin yanına gittiğimde babamın arabasını almadan pek dışarı çıkmıyorum ki yollar geniş, otopark sorunu yok, trafik sorunu çoğu zaman yok, ve en önemlisi toplu taşımanın istanbul'a göre zayıf olması bile başlı başına arabayı zorunlu kılıyor.

bu mesajı neden yazdım, niye yazdım? yazdım işte, benim için de kullanın bu güzel aracı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 17 Ağustos 2016; 14:52:47 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.