Şimdi Ara

Yeni Ibiza 1.0 EcoTSI 110 hp DSG S&S İzlenimlerim (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.737
Cevap
38
Favori
130.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın zaman için araç yokmuş ankarada.

• Bugun itibariyle teslim aldim sc fr cam tavanli. genel olarak corsa d den sonra cok robotize bi araba. hersey elektronik. mekanik hicbisi yok. bazilari icin kotu bu tabi. sehir ici cok kivrak. park ederken biraz zorluk cektim alisamadim biturlu. bide sonradan takilan park sensorunu begenmedim. sesi cok fazla azaltmamiz lazim. off dugmeside yok sonradan takildigi icin. genel olarak memnunum. gidis olayina girmiyorum ef sa ne.
  • Fabia style 1.2 dsg mi bu arac style plus mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

Yakın zaman için araç yokmuş ankarada.

Seat fabrikası bir ay tatildeymiş. Style bulunuyor ama plus yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre The Sorcerer -- 9 Ağustos 2016; 7:52:36 >
  • YunusPhp kullanıcısına yanıt
    bende fabia ya bakmıştım ibiza almadan önce. hatta sarı siyah olanı sipariş verdim verecekken son anda fikir değiştirdim. seçmesi zor beklentilere göre bakmanız lazım. ikiside 110beygir ama tork ibizada daha fazla galiba.

ben fabianın donanımına ve renk seçeneklerine tutulmuştum. sonradan gördüm tabi ibiza çok daha konforlu. e birde ibizanın ecotsi motoru daha yeni bir motor. fabianın farları bizenon ibizada opsiyonel alman gerek. fiyat farkını da göz önüne alarak uzun vade de ben ibiza derim/dedim haliyle.
  • selamlar herkese.
    cumartesi günü ibiza ST 1.0eco incelemesi için Gaziemir MBU ya gittim ve technic gri ibiza 1.0eco style paket alıp çıktım. ST den vazgeçmeme sebep olan nokta boya rengi oldu:) 51.500 fiyat verdi direk tamam dedim. tamam demesem arkamda 2 kişi bekliyodu hazır alıcı. hatta biz alacaktık dediler falan ama masaya oturmuşum bi kere:) kısmetse bugün veya yarın teslim alacağım. ekstradan arka park sensörü taktırdım. 150 TL far alacaklar. hayırlısı olur umarım. izlenimlerimi aktarırım burdan;)
  • hsnaydn kullanıcısına yanıt
    Hocam arabadan memnun musunuz? bende fabia ile arasında kaldım. İç hacmi olarak fabia daha geniş sanki. Ama ibizayı deneme sürüşünde sürdüm araba mermi gibi :) ben plus paketle almayı planlıyorum.
  • lazov L kullanıcısına yanıt
    ben arabadan çok memnunum, gerekse yakıt tüketimi gerekse performans muazzam, bakım da uygun diğer araçlara göre.

ben ibizayı kullandıktan sonra bir ara fabia ya oturdum test ettim çok kaba geldi bana ibiza daha sade, sakin ve rahat gelen bir araç. malzeme kalitesi olarak sanki ibiza daha iyi gibi.

birde sanki ibizanın aerodinamiği daha güzel fabianın çizgiler sanki rüzgarı kesiyor gibi bir resmine bak ikisininde.
  • hsnaydn kullanıcısına yanıt
    hocam sağolasın ben plus paketli düşünüyodum. Şimdi biraz daha verip 1.2 tsi dsg leon mu alsam diye düşünmeye başladım. Para yok ama uçuyoz bakalım en son ne yapacağım :)
  • lazov L kullanıcısına yanıt
    o işin sonu yok ya, buna plus paket ile 54-55 vereceğime aynı paraya leon mu alsam dersin. sonra leon almışken led paketli mi alsam dersin, sonra dsg, sonra fr dsg'ye kadar gider o bende aynı kararsızlıktayım
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    hocam sorma sonu yok para zaten yok. bu bana biraz fazla dar geldi, gidişi falan efsane ama :) bu arada plus paketi taktıracam yani o bana göre önemli :)
  • Değerli yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ediyorum . Arkadaşımın tavsiyesi , sizlerin olumlu izlenimleri ile birlikte artık bende Chili Red bir İbiza sahibiyim :) sizlerle bilgilenmeye devam ediyorum

• aracı alan herkese hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela göstermesin. ben de yıl sonunu bekleyeceğim ama sizi burda gördükçe sabırsızlanıyorum :)
    kararım kesin çok araştırdım burdaki arkadaşlarla da konuştum son ve kesin kararım st olacak inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsubasahmet

Değerli yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ediyorum . Arkadaşımın tavsiyesi , sizlerin olumlu izlenimleri ile birlikte artık bende Chili Red bir İbiza sahibiyim :) sizlerle bilgilenmeye devam ediyorum

Hayırlı olsun Ahmet Bey Güzel seçim
  • Ben de bugün Seat İbiza 1.0 TSI DSG satın almış bulunuyorum. Araçla 2 kere test sürüşüne çıktım. İlk çıktıktan sonra 2. el 2015 model 1.2 TSI Polo bulmuştum 7000 km. de aklım ona da kaydığı için kararsızdım ama sonra eşimin ısrarıyla tekrar 0'a bir bakalım dedik ve bir test sürüşü de bugün yaparak aracı aldık. Aracın en çok sportif oturuşuna ve o 1.0 motor olmasına rağmen gidişine bayıldım. Biz de full paket otomatik yaris de var, ona göre hem sürüş pozisyonu hem gidişi dehşet. Yaris iyi, çok özellikli ve Toyota kalitesi olsa da bu arabada hissettiğim gidiş duygusu çok farklı geldi. O motordan çıkan performansa hala inanamıyorum. DSG zaten kendini kanıtlamış bir şanzıman. Herkese hayırlı, kazasız sürüşler.
  • Bir şey daha ekleme gereği duydum. Ben de Yamaha X Max 250 cc motor da var. Sportif bir scooterdır kendisi. Bu aracı kullanırken hissettiğim duygu biraz da motorda hissettiğim duyguya benzediği için tercih ettim. Aracın 100 km. hızlanması da çok başarılı :)
  • Araniza bugun itibariyle technic gri ibiza style 1.0 ecotsi dsg ile katilmis bulunmaktayim. Herkese hayirli olsun, kazasiz belasiz surusler;)

• arkadaşlar sd card yada flash bellek üzernden multimediada video oynatılabiliyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssenkardes

arkadaşlar sd card yada flash bellek üzernden multimediada video oynatılabiliyormu

hayır oynatamıyorsun. full link ile destekleyen programlar sayesinde videolar oynatılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.