Şimdi Ara

Yeni Ibiza 1.0 EcoTSI 110 hp DSG S&S İzlenimlerim (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.737
Cevap
38
Favori
130.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de aracı alır almaz full link aktive ettirmeyi düşünüyordum ama ankara doğuştaki satış temsilcim yazılım güncelleniyor, 1.5 ay sonra ancak dedi. Açtıran var mı hiç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre The Sorcerer

Ben de aracı alır almaz full link aktive ettirmeyi düşünüyordum ama ankara doğuştaki satış temsilcim yazılım güncelleniyor, 1.5 ay sonra ancak dedi. Açtıran var mı hiç?

Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: kaleee17

Ben de bugün Seat İbiza 1.0 TSI DSG satın almış bulunuyorum. Araçla 2 kere test sürüşüne çıktım. İlk çıktıktan sonra 2. el 2015 model 1.2 TSI Polo bulmuştum 7000 km. de aklım ona da kaydığı için kararsızdım ama sonra eşimin ısrarıyla tekrar 0'a bir bakalım dedik ve bir test sürüşü de bugün yaparak aracı aldık. Aracın en çok sportif oturuşuna ve o 1.0 motor olmasına rağmen gidişine bayıldım. Biz de full paket otomatik yaris de var, ona göre hem sürüş pozisyonu hem gidişi dehşet. Yaris iyi, çok özellikli ve Toyota kalitesi olsa da bu arabada hissettiğim gidiş duygusu çok farklı geldi. O motordan çıkan performansa hala inanamıyorum. DSG zaten kendini kanıtlamış bir şanzıman. Herkese hayırlı, kazasız sürüşler.

hocam inan bende test surusunu yapip arabadan indikten sonra ayni yorumlari yaptim. millete anlatiyorum, ne olabilir ki 999 cc motor falan diyor. dehsetul vahset gidisi var o litreye gore..

• hangi renk almalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phircatein

quote:

Orijinalden alıntı: rizaun

Merhabalar.
    Ibiza 1.0 eco dsg ile rapid sb 1.2 dsg arasinda karasizim. Tavsiyeleriniz nedir? Hem performans hem kullanim olarak. Iki araci da kullanmadim henuz. Kullanan arkadaslardan oneri bekliyorum. (Maddi olarak daha yukari cikamiyorum. Otomatik sifir arac alacagim anadusunce bu) tesekkurler.

hocam seninle aynı durumdayım umarım cevabı alabiliriz
    bu arada aralık ayını bekleyeceğim ben ama 1.0 ibiza st mi rapid mi bilemedim...

Bende Aralık ayını bekleyeceğim. Aralık ayında Seat %0 faiz ile finansman desteği sağlıyor mu acaba?Sağlıyorsa en fazla kaç bin TL'ye kaç ay sağlıyor?

Bilgilendirme için teşekkürler.

• Ben beyaz aldım. Yakışıyor bence ama bayii de varsa kırmızı renk çok spor duruyor. Ben olmadığı için beyaza yöneldim.

• Skoda içi daha derli toplu, daha klasik. Ama seat daha spor daha fırlama ☺

• YunusPhp kullanıcısına yanıt
    alor mavi

yalnız bu araba ellerinde yoksa 2-3 ayda falan geliyor, aralıkta almak için eylülde falan mı sipariş vermek lazım acaba nasıl olacak ki. aralıkta almaya gitsen araba olmayacak siparişin 2 aya gelecek, 2 ay sonra ki fiyata göre alacaksın.
  • quote:

Ben beyaz aldım. Yakışıyor bence ama bayii de varsa kırmızı renk çok spor duruyor. Ben olmadığı için beyaza yöneldim.

opak renk mi sizce peki metalik mi? sizinki opak beyaz mı?
  • Opak beyaz hoş duruyor. Metalik mavi yakışıyor bu araca, ben bulamadım.

• Merhaba,

Style plus ile birlikte gelen 6.5" multimedya sisteminde navigasyon seçeneği mevcutmudur?

• NucleotidSound N kullanıcısına yanıt
    style plus paketde standartında yok opsiyonel olarak sipariş edebilirsiniz
  • Merhaba,

Kontrol ettiğimde style plus paketin çok da önemli bir yenilik/ek avantaj sağlamadığını görüyorum.. Siz ne tavsiye edersiniz? Sizce ibizada style plus paket mutlaka olmalı mı?

Ek olarak Seat websitesinde arka park sensoru için 1000 TL ücret belirtilmiş, ancak yorumlarda 150,300 TL ödedim şeklinde açıklamalar var.. Fiyat farklılık gösterebilmektemidir?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: NucleotidSound

Merhaba,

Kontrol ettiğimde style plus paketin çok da önemli bir yenilik/ek avantaj sağlamadığını görüyorum.. Siz ne tavsiye edersiniz? Sizce ibizada style plus paket mutlaka olmalı mı?

Ek olarak Seat websitesinde arka park sensoru için 1000 TL ücret belirtilmiş, ancak yorumlarda 150,300 TL ödedim şeklinde açıklamalar var.. Fiyat farklılık gösterebilmektemidir?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..

plus paketi ben öneririm
    2600 tl fark sadece arka park sensörü + park pilot uygulaması ve daha büyük ekran için bile değer
    150 tllik park sensörlerini kesinlikle önermem aldatıcı oluyor.
  • Merhaba,

Değerli görüşleriniz için çok tesekkur ederim,mutlaka dikkate alacağım.. otomatik park/kendiliğinden park sistemi de style plus paketi ile birlikte mi geliyor? Bunu bilmiyordum..

Sevgiler/Saygılar

• Bizim bu arabalarin start stopu ne uslu calisiyor yahu. ne ara calisiyor ne ara kapatiyor anlamiyorum bile. sozde 3 silindir titresimli olmasi gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NucleotidSound

Merhaba,

Değerli görüşleriniz için çok tesekkur ederim,mutlaka dikkate alacağım.. otomatik park/kendiliğinden park sistemi de style plus paketi ile birlikte mi geliyor? Bunu bilmiyordum..

Sevgiler/Saygılar

Style plus pakette otomatik park seçeneği anlatılmadı bana sadece şu içerik verildi. ((Style Plus Paketi (6,5" Dokunmatik Renkli Ekranlı Medya Sistemi + Arka Park Sensörü + Elektronik Paket(Yağmur Sensörü + Kendiliğinden Kararan İç Dikiz Aynası + Otomatik Yanan Farlar + Coming Home-Leaving Home Özelliği (Eve Kadar-Araca Kadar İzleme Fonksiyonu) + Katlanabilir Yan Aynalar ))

Bu arada park sensörü fabrikadan takılı geldiğinde 1000 TL fiyat farkı diyor . Ben orjinal olsun diye taktırdım. Rica minnet 300 TL ye yaptılar. Uygulamayı da tampon siyah eklenti kısma yaptılar , beğendim. Dilerseniz resimde paylaşabilirim.

• quote:

Opak beyaz hoş duruyor. Metalik mavi yakışıyor bu araca, ben bulamadım.

Aracın bir çok rengini canlı gördüm. Bana göre " Lima Yeşili" hariç diğer renkler yakışıyor . Ben biraz farklılık aradığım için Chili Kırmızısı aldım , o da çok tatlı duruyor .
  • tsubasahmet kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Çok teşekkür ederim bilgiler için..peki aracı kullanmaya başladığınızda iyiki style plus paketi almışım dedinizmi? .. ilgili paket mutlaka olmalı mi sizce?

Şimdiden teşekkürler..

• Style Plus Paketi ile gelen sensör sadece orjinal arka park sensörüdür, yanlış anlaşılma olmasın. kendine kendine (otomatik) park veya ön park sensörü falan yok araçta. park pilot diye geçen de park sensörü uyarılarının ön ekranda görsel olarak çıkmasıdır. bu da sadece plus paket ile geliyor.
    ayrıca 1000tl ye fabrikada takılmayan veya plus paket ile gelmeyen sensörlerin hiçbiri orjinal değil. herhangi bir x firmanın ürettiği sensörler monte ediliyor araçlara.
    bence bu kadar zengin içeriğin bir arada ve nispeten uygun fiyata verilmesi çok güzel. baz leon da bile yok bu bazı özellikler. her seferinde iyiki almışım diyorum. imkan varsa alınmalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihzone89 -- 15 Ağustos 2016; 14:01:55 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.