Şimdi Ara

Yeni Ibiza 1.0 EcoTSI 110 hp DSG S&S İzlenimlerim (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.737
Cevap
38
Favori
130.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seyfiican

Merhaba arkadaşlar, aracı 2 ay içerisinde almayı düşünüyorum. Öncelikle sene sonu yeni kasanın geleceği söyleniyor bunun doğruluk payı nedir? Eğer gelirse sizce fiyatı ne olur? Boş leon, kia ceed vs alacağıma dolu ibiza almak daha mantıklı geldi vana, aracı kullananların şikayeti var mı araçla ilgili son olarak ben pek itibar etmesemde malum bi dsg muhabbeti var, vitesle ilgili sorun yaşayan oldu mu hiç? Yardımcı olabilirseniz sevinirim

Bu arada şunu ekleyeyim aracı ötv indiriminden faydalanarak alacağım, tahminen 40.000 seviyesine inecek. Ötv indirimli alacağım için 5 yıl boyunca satamam, sizce bu araç 5 yıl aralıksız kullanılır mı yoksa uzun süre kullanacağım için c sınıfı bir araç mı önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vexi kullanıcısına yanıt
    Eğer klima açıksa, start&stop 10 sn sonra devreden çıkar. Klima kapalı iken mi yapıyor bu durumu?

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar, aracı 2 ay içerisinde almayı düşünüyorum. Öncelikle sene sonu yeni kasanın geleceği söyleniyor bunun doğruluk payı nedir? Eğer gelirse sizce fiyatı ne olur? Boş leon, kia ceed vs alacağıma dolu ibiza almak daha mantıklı geldi vana, aracı kullananların şikayeti var mı araçla ilgili son olarak ben pek itibar etmesemde malum bi dsg muhabbeti var, vitesle ilgili sorun yaşayan oldu mu hiç? Yardımcı olabilirseniz sevinirim

Bu arada şunu ekleyeyim aracı ötv indiriminden faydalanarak alacağım, tahminen 40.000 seviyesine inecek. Ötv indirimli alacağım için 5 yıl boyunca satamam, sizce bu araç 5 yıl aralıksız kullanılır mı yoksa uzun süre kullanacağım için c sınıfı bir araç mı önerirsiniz?

5 yıl kullanma tamamen ihtiyaca bağlı bir durum. Çocuk vs. Olma durumu varsa C sınıfı daha mantıklı olur.
    Dsg nazik bir sanziman. Yeni kasada sorun yaşayan olmadı ama passatta bile devam eden bir durum bu. Doğru kullanıldığında arıza ihtimal sıfıra indirilebiliyor.
    Plana gören yeni kasa 2019 gibi çıkacak. Fiyat da artacaktir elbet. 3 sene gibi bir süre var yani. Takdir sizin.

• Teşekkürler cevap için, ben de biraz daha kendimi zorlayıp 1.2 otomatik 308leri kestirdim gözüme ama kur böyle yükselmeye devam ederse hayal tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: celalettin1286

Eğer klima açıksa, start&stop 10 sn sonra devreden çıkar. Klima kapalı iken mi yapıyor bu durumu?

Evet klima acikken yapiyordu, yardiminiz sayesinde sorun olmadigini anladim. Tesekkurler

• Merhabalar.
    Ibiza 1.0 eco dsg ile rapid sb 1.2 dsg arasinda karasizim. Tavsiyeleriniz nedir? Hem performans hem kullanim olarak. Iki araci da kullanmadim henuz. Kullanan arkadaslardan oneri bekliyorum. (Maddi olarak daha yukari cikamiyorum. Otomatik sifir arac alacagim anadusunce bu) tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rizaun

Merhabalar.
    Ibiza 1.0 eco dsg ile rapid sb 1.2 dsg arasinda karasizim. Tavsiyeleriniz nedir? Hem performans hem kullanim olarak. Iki araci da kullanmadim henuz. Kullanan arkadaslardan oneri bekliyorum. (Maddi olarak daha yukari cikamiyorum. Otomatik sifir arac alacagim anadusunce bu) tesekkurler.

hocam seninle aynı durumdayım umarım cevabı alabiliriz
    bu arada aralık ayını bekleyeceğim ben ama 1.0 ibiza st mi rapid mi bilemedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rizaun

Merhabalar.

iki araç arasında fabia nın artısı daha geniş bagaj ve iç hacim sağlaması. ailede çocuk varsa önemli olabilir bu. onun dışındaki sürüş dinamikleri olarak aynı araçlar. bir de seat ların süspansiyonları bir tık daha sert olur skoda ya göre. bu da güvenliğe katkı sağlarken konfordan biraz alır.
    skoda nın eksisi ise marka algısı ve ikinci el değerinin daha düşük olması.
    ben tasarım olarak ibizayı çok beğendiğim için direk ibiza aldım. o %5-10 luk hacim farkına illa ihtiyacınız yoksa ibiza derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihzone89 -- 25 Temmuz 2016; 13:12:38 >

• ihzone89 kullanıcısına yanıt
    st modelini düşünüyorum zaten. ilk etapta 2. planda bagaj hacmi. %10 luk fark büyük bir fark değil şu an için. tasarım olarak bende ibiza dan yanayım.
  • ihzone89 kullanıcısına yanıt
    yokuşlarda boğulma durumu oluyor mu malum 1 motor ve kullanmadığım için henüz kafamı bulandırıyor, siz ne düşünüyorsunuz var mı böyle bir durum?
  • yokuşta, inişte hiçbir problemi yok motorun. son derece atik araç. teknik değerler zaten belli. bu sınıfta rakibi olmayan bir motor. mutlaka memnun kalır herkes. o kadar iddalı konuşuyorum...
  • Phircatein kullanıcısına yanıt
    Ne düzde ne ne yokuşta hiçbir sıkıntı yaşatmıyor 1.0 ecotsi motor. Şu şekilde daha açıklayıcı olur 1.5 1.6 benzinlilerin hatta dizellerin tıkandığı rampalarda yanlarından hızlıca geçip gidiyorsunuz. 200 nm tork bu aracı kolaylıkla taşıyor, performans gerektiği zamanda nazlanmadan hızlanıyor ecotsi
  • rizaun R kullanıcısına yanıt
    İbiza st ecotsi yaklaşık 1 aydır kullanmaktayım. Rapid spaceback almayı da düşünmüştüm. Skoda bayinde Rapip SB 1.2 Tsi Dsg 90 bg ambition donanım için 57800 style için de 63100 liste fiyatını gördüm ve pek indirime niyetli olmadıklarını anlayınca soluğu Seat bayisinde aldım. 52900 İbiza ST 1.0 Ecotsi 110 Bg DSG tercihim oldu. Style donanım için konuşursak çok az bir hacim genişliğii için kesinlikle 10bin TL ye değmez. Performansa gelince çok daha iyi İbiza motoru sayesinde
  • Rapid/ibiza kıyasında bir konu da garanti uzatma. Ben 2013te Leon alırken Skoda'da +2 sene uzatılmış garanti mümkün değildi. Şimdi nasıl durum?
    Açıkçası dsg ile ilgili söylentiler (ki çoğu kulaktan dolma ve desteksiz) can sıkıyor. Uzatılmış garanti ekstra güvence olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xao -- 25 Temmuz 2016; 21:48:31 >
  • seat ibiza eco 1.0 style paket için 51.000 tl istediler. bu ay sonuna kadar geçerli fiyat. sizce fiyat nasıl ? style plus olduğunda sanırım 2600 tl ekleniyor
    üstüne 16" jant da düşünmüyor değilim.

plus paketteki katlanır aynalar otomatik katlanır aynayı kastediyor değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xf -- 28 Temmuz 2016; 0:29:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xf

seat ibiza eco 1.0 style paket için 51.000 tl istediler. bu ay sonuna kadar geçerli fiyat. sizce fiyat nasıl ? style plus olduğunda sanırım 2600 tl ekleniyor

Kapıları kilitleyince otomatik katlanmiyor. Sadece iceriden bir tuşla elektrikli katlanıyor.

• alan arkadaslar istanbul da nerden tek kapi cam tavanli siparisi verebiliriz? erya resmen Umrumuzda degil beyefendi elimizde sadece 5 kapi style donanim var dedi kapadi telefonu :)
  • Arkadaşlar 3 silindirli olduğu için motorda sartıntı varmı ?kullananlar biraz bilgi verirse çok memnun kalırım.

• stallem S kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    3 senedir 1.6 tdi dsg Leon kullanıyorum. Hiç bir problem yaşamadık nazar değmesin. Salı günü de ikinci araç olarak 1.0 ecoTSI dsg ibiza alacağım. Kafam rahat.
    Aracı sert, hirpalayarak kullanmadığınız surece dsg sizi üzmez.
    Tek kötü tarafı bundan sonra kolay kolay otm şanzıman begenemeyeceksiniz..
    Gule güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: xf

seat ibiza eco 1.0 style paket için 51.000 tl istediler. bu ay sonuna kadar geçerli fiyat. sizce fiyat nasıl ? style plus olduğunda sanırım 2600 tl ekleniyor

Bu fiyatı nereden aldınız acaba? Araç hemen teslim mi?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.