Şimdi Ara

Yeni Ibiza 1.0 EcoTSI 110 hp DSG S&S İzlenimlerim (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.737
Cevap
38
Favori
130.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar. bir süredir Seat İbiza 1.0 Eco TSI 110hp DSG S&S yi almayı düşünüyorum. style paket iyi gibi ama plus ı önerenler var. kol dayamayı hediye edecekmiş ondan sorun yaşamıyorum da plus mı yoksa bixenon far mı ikileminde kaldım. kullananlarda olumsuz yorum görmemek beni sevindirdi. çünkü WV polo ile bu araç arasında kaldım ancak Polo dan sa bu aracı daha dolu alabilirim diye Seat İbiza 1.0 Eco TSI 110hp DSG S&S yi tercih etmeyi düşünüyorum. önerilere açığım.
  • Merhabalar,

7 haziranda teslim aldık aracı, yaklaşık 2000 km oldu.

Araçta güç/performans olarak herhangi bir sıkıntı yok. Hiçbir sıkıntı yok, tekrar ediyorum (:
    Yokuş kalkışta kaçırma gibi bir durum yok, çok güven veriyor. Bir konuda geri viteste yokuşlarda kaçırma olduğu yazmış. Vitesi geriye atıp hemen gaza basarsanız boşta kalıyor biraz kaçırma oluyor. Vitesi geriye atıp, frende bir-iki saniye bekleyip gaza basarsanız kaçırma yok, tutuyor araç.
    Emniyet kemerini her çıkarttığımda kapının üst (camın hemen altındaki) plastik kısma çarpıyor. Çözünce tutarak kaçmasını engellemek gerek.
    Start-stop sistemini hiç sevmediğim için sürekli devre dışı bırakıyorum.
    Kararan dikiz aynası güzel bir özellik.
    Ses sistemi çok başarılı (6.5 inç ekran var) ve eğlence sistemi çok kullanışlı.
    120 sürate ulaştığında biraz rüzgar sesi alıyor araç
    Hız sabitleyiciyi el gazı gibi kullanabiliyorsunuz.
    DSG şanzumanda sport modu var.
    Şanzuman vites seçimlerinde çok başarılı.
    Kol dayama yok, internet üzerinden almayı düşünüyorum, uyum konusunda endişeliyim.
    Koltuklarını biraz sert buldum, belki en-boy oranım ile alakalıdır. Bel bölgesi dar geldi.
    Frenler biraz kuvvet istiyor, normal bastığımda az kalıyor basınç (belki benim kullanım tarzım ile alakalıdır). Sağlam basınca durmada bir sorun yok.
    Benzin kapağı kilidi manuel, yani anahtar ile kilitleniyor. Açık bırakırım sorun yok diyorsanız önemli değil.
    Bagajı epey büyük ve kullanışlı. Tam hacmini bilmiyorum ama açınca yeterli geleceğini anlıyorsunuz.
    Arka koltukta yetişkinler (2) oturabiliyor. Çok rahat demiyorum, oturabiliyor.

Özellikle fiyatı dikkate alındığında, çok başarılı bir araç olduğunu düşünüyorum.
    Seat Ibiza 1.0 ecoTSI DSG S&S Style 2016 Model + opsiyonlar (renk, jantlar, 6.5" ekran) 54,500 tl (30 mayıs 2016 tarihinde aldık) (liste fiyatı 58,100 iken indirimle 54.500)

Saygılarımla.

• Herkese merhaba bende 1.0 ecotsi aldım. 1300 km yol yaptım.Benim araçta rölantide duruken kesik kesik hafiften bir ses geliyor. klimayı açınca ortadan kayboluyor. böyle bir durumu olan var mı acaba? normalmidir servise gideyim mi bilemedim. kazasız belasız sürüşler herkese...
  • drsphex kullanıcısına yanıt
    böyle bir soruna hiç rast gelmedim ama araç dsg olduğundan acaba şanzıman sesi mi geliyor diye bir düşündüm. yine de servise sormakta fayda var.
  • exceluygulamalari kullanıcısına yanıt
    mükemmel bilgilendirme olmuş, ben küçük ekrandan bile menunum :) full link'i sordun mu?
  • hsnaydn kullanıcısına yanıt
    Fullink'i sordum, 1,000 TL demişlerdi. Esenyurt Doğuş Oto'dan almıştım aracı, alırken sormuştum.

İnternette biraz araştırınca herkesin şikayet ettiğini vs. gördüm. Eğer sadece kod ile olan birşey ise neden bu kadar pahalı?

Resmi opsiyon listesinde 750 TL olarak geçiyor.

Açıkçası forumda Fullink alan/kullanabilen/açtıran vs. gören işiten varsa lütfen paylaşsın izlenimlerini.

Yeni Ibiza 1.0 EcoTSI 110 hp DSG S&S İzlenimlerim

Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: exceluygulamalari

Fullink'i sordum, 1,000 TL demişlerdi. Esenyurt Doğuş Oto'dan almıştım aracı, alırken sormuştum.

İnternette biraz araştırınca herkesin şikayet ettiğini vs. gördüm. Eğer sadece kod ile olan birşey ise neden bu kadar pahalı?

Resmi opsiyon listesinde 750 TL olarak geçiyor.

Açıkçası forumda Fullink alan/kullanabilen/açtıran vs. gören işiten varsa lütfen paylaşsın izlenimlerini.

Yeni Ibiza 1.0 EcoTSI 110 hp DSG S&S İzlenimlerim

Saygılarımla.

Bazı bayiler satışına başladı. 1.000 Tl yi bulmuyor ama 850 tl civarı bir fiyatı var.
    sadece yazılım değil, araçtaki USB slotu nun da değişmesi gerekiyor. bir nevi güncelleme yani.
    bir arkadaş satın aldı, yakında detaylı incelemesini youtube a koyacak. ben de burada paylaşırım.

• Arkadaşlar Ablam için araba bakıyoruz ilk arabası olacak, 2 3 sene sonra 2. elde çok zarar eder miyiz ne diyorsunuz ? Teşekkürler şimdiden
  • Tekrar merhaba arkadaşlar Seat İbiza ST Ecotsi Dsg 110 hp S&S almış bulunmaktayım. Önceki sayfalardaki paylaşımlar aracı karar verip alma sürecinde çok faydalı oldu. Bundan sonra kendi deneyimlerimi de zaman zaman paylaşırım. Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zuzzi kullanıcısına yanıt
    hocam hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin,
    extra donanım pakedi aldınızmı, bunlar neler, hangi bayiden ve kaça aldınız. ben de alacağım sanırım bu aracı ama yıl sonunda düşünüyorum...
    (atecayı bekliyordum ama artık beklemiyorum )
  • Phircatein kullanıcısına yanıt
    Sağolun, amin rabbim cümlemizi kazadan beladan korusun. Ekstra donanım paketi style plus vs bişey almadım. Sadece park sensörü taktırdım. Antalyadan 52900'e maloldu araç. Bir de Boya, motor, kaput, koltuk koruma ve seramik işlemi yaptırdım uzun yıllar kullanmayı düşündüğüm ve metalik renk apolo mavi olduğu için. Ben Clio symbolden geçtim İbiza ST ye, her alanda dağlar kadar fark var. ilk 150 km yi 6,5 lt karma tüketim ortalamasıyla geçtim. Klima hep açık malum yaz sıcağı. Beklentilerimi fazlasıyla karşıladı araç donanım, performans, tüketim, yol tutuş vs her konuda. %100 Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuzzi -- 5 Temmuz 2016; 11:40:00 >
  • zuzzi kullanıcısına yanıt
    Merhaba.. yeni araciniz hayirli olsun.. bende bu araci dusunuyorum.. 52900 style paket mi yoksa style plus paket mi ? Metalik renk farki istediler mi?

• Vexi kullanıcısına yanıt
    Sağolun. Style plus paket yok. Metalik renk farkı alınmadı. Kampanya varmış.
  • Hocam hayırlı olsun aracınız ,ben arka koltuk olayını merak ediyorum,çokmu dar 3 yetişkin rahat otururmu acaba?hayırlı bayramlar.

• Arkada 2 yetişkin rahat yolculuk yapar ama 3. Kişi için aynı şeyi söyleyemem. Hem yüksek şaft tüneli hem de fazla olmayan omuz genişliği yüzünden 3.kişi ve arkadaki diğerlerinin işi zor uzun yolculuklarda. Ha oturur mu oturur ama rahatsız bi pozisyonda. Arkaya 2 yetişkin ve 1 çocuk daha ideal. İyi bayramlar herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuzzi -- 6 Temmuz 2016; 0:20:22 >
  • Bilgilendirme gerçekten çok aydınlatıcı olmuş,verdiğiniz bilgiler ışığında aracı denemek ve almak eminim büyük artı değer katacaktır herkese. 6.5-7 ay gibi bi süredir aracı kullanan biri olarak eklemek istediğiniz herhangi bir +/- vqr mıdır ? Şimdiden çok teşekküler.@ihzone89

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihat.1903 -- 6 Temmuz 2016; 7:12:10 >
  • Merhabalar.Seramik kaplama fiyata dahil mi yoksa kaça mal oldu acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • serierdal S kullanıcısına yanıt
    Boya, kaput, motor, koltuk koruma ve seramik işlemi, cam filmi için 2000 tl ayrıca ödedim. Araç Seat bayiden çıkmadan yapıldı. Ma-Fra ile anlaşması firması varmış Doğuş otonun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuzzi -- 7 Temmuz 2016; 11:39:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuzzi

Boya, kaput, motor, koltuk koruma ve seramik işlemi, cam filmi için 2000 tl ayrıca ödedim. Araç Seat bayiden çıkmadan yapıldı. Anlaşmalı firması varmış Doğuş otonun scorpion mafra mı öyle bi firmaydı.

Tekrar hayirli olsun hocam.. bizde bayramdan sonra Başaran ı ziyaret edecegiz.. baya uygun fiyata gelmis sizinki.. insallah fiyatlar cok degismemistir.

• Çok sağolun, siz de inşallah gönlünüzdeki aracı uygun fiyata alırsınız. Aracı 52900 e aldım ama tek bir hediye alamadım. Park sensörünü bile mecbur kaldığım için 300 tl fark vererek aldım. Siz ısrarcı olun hediye olarak bagaj havuzu paspas park sensörü vs. hatta kol dayama gibi şeylerden koparabildiğinizi koparın fiyatta çok indirim yapmazlarsa. Fiyatlara zam gelmediyse çok değişme olmaz sanırım.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.