Şimdi Ara

Yeni İbiza için en iyi LPG, Ankara (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
16.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Baki ben.
    Çok yakınmışız Rami metro durağının önü açık otopazarı karşısı, her zaman beklerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERLPG

Baki ben.
    Çok yakınmışız Rami metro durağının önü açık otopazarı karşısı, her zaman beklerim.

hımm tamam otopazarına geldiğimde görmüştüm atılım oto gaz diye isim o yüzden yabancı gelmedi , uğrarım mutlaka yanınıza :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERLPG

Baki ben.

bu arada seat ıbıza forumundan donanımhaberde arkadaşlarda var gaz taktırmayı düşünen toplanıp toplu halde taktırmayı düşünüyoruz :)) ucuza gelir diye ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dentv -- 12 Ocak 2015; 19:08:01 >
  • dentv kullanıcısına yanıt
    Beklerim yardımcı da olmak isterim.

• Arkadaşlar merhaba. Seat İbiza almak niyetindeyim, nasipse uygun olan karşıma ilk çıkacak ibizayı alacağım. LPG'li almak istiyorum, bu mümkün olmazsa benzinli alıp lpg'yi kendim taktıracağım. Sizlerden ricam, ibiza'nın hangi motor seçeneği lpg için tam uyumlu.. bu konuda bilgi vermeniz. ayrıca ibiza'sını satmak isteyen arkadaşlar da özelden ulaşabilir. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cotyora666

quote:

Orijinalden alıntı: donimoni

kusura bakmayın biraz geç cevap yazdığım için. Bugün FS otogaza tekrar gittim, Faruk Bey le sonunda tanıştım kendisine de ilettim şikayetimi, ustalarla konuşup fikir aldı, arkadaşlar doğru iz peşinde sorununu çözecekler dedi, aracın rail enjektörü değiştirildi, ilk takıldığında turuncuydu, mavi renkli olanla değiştirdiler, şuan için sorun yok ama araba motoru soğuk olduğunda anlayacağım tam olarak, bakalım deneyimlerden sonra merak eden olursa tekrar bilgilendiririm...

Araciniz ibiza mi efendim? yada hangi model ve motora sahip? umarım sorununuz hallolur. saygılarımla.

tekrar kusura bakmayın yine geç yazıyorum, aracım seat ibiza 2012 model, 1.4, sorunum çözüldü, artık aracım stop etmiyor, problemler çözüldü, faruk sevgiliye teşekkür ediyorum, ama merak ettiğim birşey var bu aralar araba gaza sanki geç geçiyor ya da normalde belki öyledir, benim ki ortalama 1 km sonra geçiyor, bu sizce normal mi?? bu arada ibizadan da brc dende çok memnunum herkese tavsiye ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cotyora666

quote:

kusura bakmayın biraz geç cevap yazdığım için. Bugün FS otogaza tekrar gittim, Faruk Bey le sonunda tanıştım kendisine de ilettim şikayetimi, ustalarla konuşup fikir aldı, arkadaşlar doğru iz peşinde sorununu çözecekler dedi, aracın rail enjektörü değiştirildi, ilk takıldığında turuncuydu, mavi renkli olanla değiştirdiler, şuan için sorun yok ama araba motoru soğuk olduğunda anlayacağım tam olarak, bakalım deneyimlerden sonra merak eden olursa tekrar bilgilendiririm...

Araciniz ibiza mi efendim? yada hangi model ve motora sahip? umarım sorununuz hallolur. saygılarımla.

tekrar kusura bakmayın yine geç yazıyorum, aracım seat ibiza 2012 model, 1.4, sorunum çözüldü, artık aracım stop etmiyor, problemler çözüldü, faruk sevgiliye teşekkür ediyorum, ama merak ettiğim birşey var bu aralar araba gaza sanki geç geçiyor ya da normalde belki öyledir, benim ki ortalama 1 km sonra geçiyor, bu sizce normal mi?? bu arada ibizadan da brc dende çok memnunum herkese tavsiye ederim.

Aynen 1 kmyi buluyor.

• cotyora666 C kullanıcısına yanıt
    Kışın soğuk havalarda (-) değerlerde ortalama 3 km
    yazın ortalama 500 metre
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökhan70

Kışın soğuk havalarda (-) değerlerde ortalama 3 km
    yazın ortalama 500 metre

3 km biraz çok degil mi

• donimoni D kullanıcısına yanıt
    sizin lpg ile ilgili sıkıntı neydi bende sıkıntı yaşıyorum turuncu enjektörle
  • benim sorunum soğuk havalarda araba lpgye geçtiğinde stop ediyordu düşük devirlerde. Taa ki motor iyice ısınınca sorun bitiyordu. bi kaç defa gittim hep gaza geçiş sıcaklığını arttırdılar bu da tabi başka sorun getirdi, gaza çok geç geçmeye başladı ve hala bazen stop ediyordu. en son gittim isyan ettim, sonra enjektörü değiştirdiler işte, sorun kökten çözüldü.
  • quote:

benim sorunum soğuk havalarda araba lpgye geçtiğinde stop ediyordu düşük devirlerde. Taa ki motor iyice ısınınca sorun bitiyordu. bi kaç defa gittim hep gaza geçiş sıcaklığını arttırdılar bu da tabi başka sorun getirdi, gaza çok geç geçmeye başladı ve hala bazen stop ediyordu. en son gittim isyan ettim, sonra enjektörü değiştirdiler işte, sorun kökten çözüldü.

İyi bir ayarla çözüldü. 32 derece suan

• Ben 2015 model seat ibiza 1.4(tsi değil) reference model arabama lpg taktırdım.Araba zaten çok az yakan bir arabaydı(ortalama 25 kuruş) lpg yaklaşık %25- 30 bir kazanç sağladı.Bagaja simit depo koyuldu.Zannedersem hacimleri standart oluyor.hepsi 1350 tl tuttu.Ruhsata işletme ve muayene hariç.Ustalık tabiki önemli ama araba tüpe çok uyumlu.Seatlar bildiğim kadarıyla garantiden çıkıyor ama ben umursamadım.Zaten sorun çıkar mı diye 25000 km bekledim.Ayda 3000 kmden fazla yaparımAldıktan sonra 1500 km kadar yaptım sorun olmadı.Performans kaybı yok.
    Lpg takıldıktan sonra devamlı depoyu doldurttum. Yerine göre 70 ila 73 tl arasında fiyatlara simit depo doluyor.Daha çok uzun yolda az dur kalklı ama performanslı kullanımda çoğunlukla 110-130 km arasında hızlarda 390-415 km arasında yol yaptım.90 km civarında gitsem belki daha uzun km gider ama önceki kullandığım arabalardaki gibi extra bir tasarruf yapma isteği hissetmiyorum.İlk çalışmada benzinde çalışıyor ama o halde bile benzinde fazla azalma olmadı.Lpg ortalama 2.10 dan aldımYanlış hesaplamadıysam kmde 17-18 kuruş civarında yakıyor.Keşke erken taktırtsaydım diyor insan:)
    Lpg için çok araştırdım ama markadan çok usta ve kullanılan malzeme önemli.O yüzden marka ismi vermeyeceğim.Ustanın bana söylediği enjöktörlerin ve diğer bir iki parçanın özelliklerinin ve kalitesinin iyi olması gerektiğiydi.Arıza ışığı filanda yanmıyor öyle bir problem yok yani.Garantiyi problem etmeyen herkese de lpgyi öneririm.

• berdon15 B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum değerli yorumlarınız bizlere gurur verdi binlerce LPG taktıracak araç sahiplerine güzel bir açıklama olmuş teşekkür ediyorum tekrardan aramıza hoşgeldiniz selamlar saygılar sunuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.