Şimdi Ara

YENİ IBIZA İNCELEMESİ (Kullanıcı Yorumu) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
6
Favori
5.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: airarmada

küçük leon olmuş diyebiliriz. Performansları fena değil, yakıt tüketimleri makul fakat şehiriçi 40 lt ile 800-900 km 'ler maalesef hayal.
    renk olarak kişiden kişiye göre değişen bir tercih ama ben kırmızı veya mavi tonları alırdım.

bence dsg alınmalıydı sürüş keyfi 2ye katlanacaktı.

hayırlı olsun güle güle kullanın

dsg yakıt tüketimi olarak çok fark ediyor mu hocam bu araçta ?

2016 clio ile manuelin 75 yaktığı yolda edc 150 lira yakmıştı da.

ayrıca konuya ithafen bu "full+full" meselesi gerçekten çok yanlış anlatılıyor. adam malum sitede ilan açıyor aracım full+full diye ama bakıyorsun baz model sadece bir iki ek var. boş arabaya bile full yazan var bir tek geri görüş ekledi diye. çok can sıkıcı bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

küçük leon olmuş diyebiliriz. Performansları fena değil, yakıt tüketimleri makul fakat şehiriçi 40 lt ile 800-900 km 'ler maalesef hayal.
    renk olarak kişiden kişiye göre değişen bir tercih ama ben kırmızı veya mavi tonları alırdım.

ayrıca konuya ithafen bu "full+full" meselesi gerçekten çok yanlış anlatılıyor. adam malum sitede ilan açıyor aracım full+full diye ama bakıyorsun baz model sadece bir iki ek var. boş arabaya bile full yazan var bir tek geri görüş ekledi diye. çok can sıkıcı bir durum.

edc nin 2 katı yakması gibi bir durum söz konusu olamaz. Bizim şirkette test ettiğimiz 10 civarı renault megane 3 edc ler manuellerden 1.5 lt kadar fazla yakıyor.
    dsg ise manuel den az yakacaktır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

edc nin 2 katı yakması gibi bir durum söz konusu olamaz. Bizim şirkette test ettiğimiz 10 civarı renault megane 3 edc ler manuellerden 1.5 lt kadar fazla yakıyor.
    dsg ise manuel den az yakacaktır.

istisna bir durum olabilir hocam. bir defa tecrübe ettim. sıfır araçla aynı yolu gittim clio manuel ve edc ile 550 km civarı bir yol. geçen yıldı, manuel clio 75 lira yakıt aldı edc clio 150 lira.

dsg o yönden iyi demek ki. teşekkürler bilgi için.

• Eyüp.. kullanıcısına yanıt
    Bence gayet güzel bir renk seçmişsiniz. Herkesin zevki kendine sonuçta takılmayın. Kazasız belasız iyi günlerde kullanırsınız umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel dilekleri için teşekkür ederim herkese tekrardan. Aracın sağ arka kapısındaki çıkıntıyı duvara sürttüm, yaklaşık 3-4 cmlik bir boya kalkması var. Yarın servise gidip rötuş yaptıracağım. Nazarlık olsun diyelim artık.
  • Masallah, hayirli olsun..

C ve B sinifi esitlendi gibi birsey; golfte leonda torsiyon standart, diger yandan B sinifi ibizada cift bolgeli klima geliyor.. boyut farklari da azaldi. Arka kol dayama da olsaymis, fevkalade olurmus. Geriye arka kampanalar kaldi, o da fr versiyonunda disk olur sanırım

Eski bir 3 silindir tdi kullanicisi olarak merak ettim, siz, motoru calistiriken, ilk kalkislarda, dusuk devirlerde, titreşim-gurultu hissediyor musunuz? Yoksa yeni teknoloji 3 silindirli motorlar , 4 silindiri aratmiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: rallier_61

Masallah, hayirli olsun..

C ve B sinifi esitlendi gibi birsey; golfte leonda torsiyon standart, diger yandan B sinifi ibizada cift bolgeli klima geliyor.. boyut farklari da azaldi. Arka kol dayama da olsaymis, fevkalade olurmus. Geriye arka kampanalar kaldi, o da fr versiyonunda disk olur sanırım

Eski bir 3 silindir tdi kullanicisi olarak merak ettim, siz, motoru calistiriken, ilk kalkislarda, dusuk devirlerde, titreşim-gurultu hissediyor musunuz? Yoksa yeni teknoloji 3 silindirli motorlar , 4 silindiri aratmiyor mu?

Hayır hissetmiyorum. Hatta hafif müzik açıkken devir kadranına bakmam gerekiyor vites değiştirmek için motor sesini duymuyorum neredeyse.
  • Eyüp bey ikimiz de bire bir aynı araca sahibiz ;) Hayırlı olması dileğiyle.

Yakıt değerleri çok hoşuma gitti.

Adapazarı'ndan İzmir'e seyehat ettim . 492 km. yol ... 4.7 yaktı kaldı ki rodaj dönemi daha da düşer mi acaba ? Klima da açık. Sadece Adapazarı - İzmit arası dur kalk fazlaydı daha sonrası dur kalk yapmadan devam ettim. Hız sabitleyicinin de olması bir avantaj.

Bir önceki aracımda yol bilgisayarı yoktu fakat 9.2 / 6.5 gibi yakıt değerleri vardı beni iflas ettiriyordu. Chevrolet Lacetti idi. Şimdi bu değerleri alınca Türkiye'yi dolaşırım ben bununla diyorsun ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackosman

Eyüp bey ikimiz de bire bir aynı araca sahibiz ;) Hayırlı olması dileğiyle.

Yakıt değerleri çok hoşuma gitti.

Adapazarı'ndan İzmir'e seyehat ettim . 492 km. yol ... 4.7 yaktı kaldı ki rodaj dönemi daha da düşer mi acaba ? Klima da açık. Sadece Adapazarı - İzmit arası dur kalk fazlaydı daha sonrası dur kalk yapmadan devam ettim. Hız sabitleyicinin de olması bir avantaj.

Bir önceki aracımda yol bilgisayarı yoktu fakat 9.2 / 6.5 gibi yakıt değerleri vardı beni iflas ettiriyordu. Chevrolet Lacetti idi. Şimdi bu değerleri alınca Türkiye'yi dolaşırım ben bununla diyorsun ;)

Size de hayırlı olsun. Yakıt değeri benim de hoşuma gidiyor.
  • jackosman J kullanıcısına yanıt
    Hocam ne tesadüf ben de lacettiden yeni ibizaya geçtim :)

• Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ikimize de . Üzmezler umarım bizi
  • Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanın.

Güncel inceleme bilgileriyle konu beslenirse, aracı merak eden bir çok kişi için de iyi olacaktır.

• Bu pakette otomatik katlanır ayna yok değil mi

• Yok hocam. Style plus ve elektronik pakette mevcut.

• Rengi çok güzel güle güle kullanın. Alışmışız griye beyaza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestor -- 18 Kasım 2017; 12:36:27 >
  • Şuan araç 2 bin kmyi devirdi. Her şey güzel gidiyor bi sıkıntısı yok allaha şükür. Kadrandaki vites göstergesi ilk aldığımda 70 km/h de 5. vitese atmamı söylüyordu şuan 90 km/h de 5. vitese atmamı söylüyor. Araç kendini buluyor sanırım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.