Şimdi Ara

YENİ IBIZA İNCELEMESİ (Kullanıcı Yorumu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
6
Favori
5.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu piyasada fiyatına göre on numara araç. Elinize sağlık güzel konu olmuş, renk de harika bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hayırlı olsun biraz zam geldi şuan listesi 69 bin oldu

Otm olan da 80 bin

Bu fiyatlar bu Donanım ve malzemeye bence yüksek

Dizeli ortada yok

Fiesta bence daha iyi duruyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyüp..

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Allah çok daha iyilerini sizlere nasip etsin.

Ayrıca en çok beğenilen ve tercih edilen rengin forumda beğenilmemesi beni şaşırttı açıkçası.

Bu renkten 208 de de vardi sanirim. Tatli duruyor ancak bayan rengi gibi geldiginden olabilir hocam bu izlenim. Fistik yesili micralar da ayni onyargida cunku

• Hocam Hayırlı Olsun,Allah kaza bela vermesin.

Gerçekten Leon tasarımı gibi bu da çok güzel.

Polo gibi yol tutuşu var mı?

Teşekkürler.
  • Kararan dikiz aynasi olsa iyiydi.

Simdi gereksiz gelebilir ama aksam sikisik trfikte arkaniza ducato benzeri bir arac gectiginde ne kadar elzem oldugunu anlayacaksiniz.
  • Felaket derecede yol sesi aliyor

• Renk berbat
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Felaket derecede yol sesi aliyor

Kullandiginiz aracin lastikleri farkli olabilir ama ben oyle bir felaket derece bir ses duyamadim.Yaklasik 1 aydir kullaniyorum.
    Belli ki arkadas arabasini ve rengini seviyor burada paylasimda bulunmus verilen yorum renk berbat az empati yapin yorum yazarken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Del Murder -- 10 Kasım 2017; 22:0:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Del Murder

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Felaket derecede yol sesi aliyor

Kullandiginiz aracin lastikleri farkli olabilir ama ben oyle bir felaket derece bir ses duyamadim.Yaklasik 1 aydir kullaniyorum.
    Belli ki arkadas arabasini ve rengini seviyor burada paylasimda bulunmus verilen yorum renk berbat az empati yapin yorum yazarken.

Yeni ibiza feci sekilde yol sesi aliyor lastikle falan ilgisi yok bunun yeni fiestaya binin anlarsiniz farki

• iyi yapmışsın şunu alayım bunu alayım diye diye işin içinden çıkılmıyor 60 dan 100 lere fırlardın

biraz kullan yeterli gelmemeye başladıgında değiştirirsin

• Ben de 2,5 aydır yeni ibiza kullanıyorum ve biraz yol sesi aldığını kabul ediyorum. Araç yalıtım konusunda pek iyi değil malesef. Fakat motor gerçekten çok sessiz, vites yükseltmek için deviri takip etmek gerekiyor.

Renk biraz zevk meselesi. Bu rengi de ya çok beğeniyolar ya hiç beğenmiyolar. Bence sıradışılığıyla klasik renkler arasında dikkat çekici bi renk.

• Ibiza degil de Polo denemistim ve motoru begenmistim. Yakit dediginiz gibi ise cok cok iyi. Benim denedigim 1.0 Polo'da 8.9'du ortalama. Guzel motor olmus sesini cok begenmistim benim traktor 1.3 CDTI'a nazaran.

Kaza, belasiz iyi gunlerde kullanin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renk çok harika, bende alacak olsam bu rengte bakardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerotobil -- 10 Kasım 2017; 22:39:35 >
  • 19can84 1 kullanıcısına yanıt
    https://youtu.be/1OHM3QGA_6o

https://youtu.be/NbpWpFj4JY4

Hocam şu iki videoya vaktiniz varsa ayırmanızı tavsiye ederim. Biri audi biri mercedes yaptığı sonuçlar ibizanın kat be kat altında. İbiza 77 de kalıyor şu c350 hybrid 64 ile geçiyor testi. Ya ibizanın esp testi iyi denmeli ya da bu testler ile arabalar hakkında yorum yapılmamalı.

• Aracın rengine kadar herşey iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

Aracın rengine kadar herşey iyiydi

+1

Ama arkadaş en çok tercih edilen beğenilen diyo.Doğru her yerde görüyorum

• Öncelikle hayırlı olsun. İbiza- Fiesta- Polo-Blue hatchback arasında gidip geliyorum, ibiza DSG 75bin den 80bin olunca biraz soğuttu beni. Şuan Caddy DSG kullanıyorum, hatchback bir model almak istiyorum, bir türlü karar veremedim.

• Tekrardan teşekkür ederim herkese. Renk mevzusuna takılmıyorum artık sanıyorum ki sıradışı olduğu için ya çok beğeniliyor ya da hiç beğenilmiyor. Bir de şöyle sanatsal bir çekim yapayım dedim.

• b sınıfında yeni ford fiestayı tek geçerim. Yumuşacık plastik, aracın yol tutuşu, direksiyon tepkisi,vites geçişleri emsalsiz. İbizayıda inceledim fiestanın yanından geçemez kalite bakımından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreGLC -- 11 Kasım 2017; 10:17:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

b sınıfında yeni ford fiestayı tek geçerim. Yumuşacık pşastik, aracın yol tutuşu, direksiyon tepkisi,vites geçişleri emsalsiz. İbizayıda inceledim fiestanın yanından geçemez kalite bakımından.

O kadar fiyat farkına bi şeylerin farklı olması gerekir zaten. Yoksa insanlar neden fiesta alsın.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.