Şimdi Ara

Yeni iMac 5K Ekranla Geliyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Aynen dediğiniz gibi. Ben mesela 5kyı gereksiz bulurum fakat fotoğrafçı adam bütün fotoğrafında tam kontrol ister. Türkiye'de buna ihtiyacı olan biri var mıdır merak ediyorum.

Fontlar mevcut Imac 27" ve cinemadisplay de cok keskin ve net degil. 5k da eminim muazzam olmustur. Pikseller cok rahat goze batiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mefta046

yaşasın be nihayet 5K geldi, sonunda 4K nın piksel piksel ekranından kurtulmuş olduk

Bu tarz bir ekran profesyonellerin işine yarayabilir. 4K video düzenleme yapan kişiler düzenleme yaparken videoyu tekrar boyutlandırma olmadan orjinal haliyle görerek yan taraftaki panellerden video üzerindeki işlemlerini yapabilirler ki bence bu tarz bir ekran çıkarmalarının amacı da bu.
  • 4k çekip 1080p ekranda oynatan ve piskolojik olarak iyi çektiğini zanneden sony xperıa cılar sonunda 5K yıda görmüş oldu. Devrimi diyorum apple yapıyor. İlk yapan değil tam yapan dır apple.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KutayYilmazturk

Biz daha 4k göremedik adamlar direk 5k ya geçti :) Az yavaş olun

aynen 4k ceken kameralar , gopro turu cihazla daha yeni cikdi 5k ni kim ne yapacakki? normal insanlar 5k resim cekemedikden sonra ne yapsin 5klik ekrani
  • Buna PS4 baglanir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencerseco

4k çekip 1080p ekranda oynatan ve piskolojik olarak iyi çektiğini zanneden sony xperıa cılar sonunda 5K yıda görmüş oldu. Devrimi diyorum apple yapıyor. İlk yapan değil tam yapan dır apple.

Katılıyorum
  • Dediğin çok saçma ama kameralar da dayanamıyor zaten onu çekmeye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce 4k olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Buna PS4 baglanir mi acaba?

Bağlanabilir ama görüntü 5k olmaz tabii ki konsollar daha 1080p oyun çıkaramıyor. 900p oyun çıkardık diye hava atanlar var. Şuan için mümkün olmaz
  • Gelsin gelsinde fiyat ney öyle ya abo
  • Sinema , fotoğrafçılık ve reklamcılık sektöründe peynir ekmek gibi satılır bu cihazlar . Bu piyasa için, fiyatıda oldukça makul.

• Medya sektorundeyiz gecen seneki ilk cikan iMacin en ust modelini almistik 5k inanilmaz olmus bu senede almayi dusunebiliriz parasini 1 haftada cikartiyor zaten.

• Peynir Alti Suyu Tozu kullanıcısına yanıt
    1 Hafta mı Ayıptır sorması senin aylığın fazla galiba
  • KutayYilmazturk kullanıcısına yanıt
    kisisel degil sirket olarak canim

• Peynir Alti Suyu Tozu kullanıcısına yanıt
    İnşallah kişisel olarakta alırsın yaa
  • macbook pro retinaların ekranlarında ve ekran kartlarında da bi oynama olur mu ? 2015 early de
  • Şimdi şöyle düşünün, Amerikada asgari ücret saat başı 8$. Haftada 40 saat(günde 8 saatten) çalışan biri 1280$ aylık kazanıyor. İşin özü, 2 aylık asgari ücretle bu cihazı alabiliyor. Türkiyede böyle bir cihaz 1800 lira olsa, ne derdiniz? Siz kendi kazancınıza göre değil, o ülkenin şartlarına göre bakın. Fiyat böyle bir bilgisayar için gayet uygun, aynı fiyata sadece 5K monitörler var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.