Şimdi Ara

Yeni İmec Aldım Lion Kurmak Sancı Oldu! İlgisiz AppleTürkiye ve Bilkoma Teşekkürler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YENİ GENERATİON MAC ALANLAR LİON SİZDE DE SANCI OLDU MU?

Sevgili Mac kullanan arkadaşlar.

Benim şöyle bir sıkıntım var... Bu konuda bir çözüm bulamadım.

Forumda anlatılanları yaptım hongkong dan 3 agustosta aldıgım yeni nesil i5 iMac bilgisayarımı türkiyeye gelir gelmez apple nin sitesinden register ettim. Buraya kadar herşey normal ancak lion a geçmek için fatura bilgilerini doldurup bir de faturayı scan yapıp sayfaya yolladıktan sonra bana bir mail ile size bilgi vereceğiz dendi.

Ben yasal olarak kullanma taraftarıyım satıcı çinli çocuk appstorede satarken ücretsiz upgrade olabildiğini söyledi ve bana dökümanı gösterdi ama maalesef ucretsiz upgrade bilgisinin bir örneğini almadım.

Hongkongdan standart iMac 21.5 modelini tam kriz türkiyeyi vurup develuasyon oldugunda aldım normal şartlarda 1870türk lirası tutacakken 2019 türklirası ödeme yaptım kredi kartımdan.

Herşeyi denedim kopyasını indirip yüklemeyi de denedim ama evdeki diğer macbook pro geçen sene aldıgımız laptop a kurdum iMac e kurulum yapamadım (kaçak yoldan) sistem her denediğim seferde çöktü yeniden kurmak zorunda kaldım dual boot kurup windows 7 yi de kurdum ayrıca.

Ayın 3 ünden beri apple den gelecek bir cevabı beklemekteyim hala bir yanıt yok buradaki apple bürosu ve bilkom merkezi dahil bu uygulamadan bi haberler cevap veremiyorlar bilemiyoruz size mail atarlar gibi boş laflarla geçiştiriyorlar .

Bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise şimdiden teşekkür ederim.

Not: yeni nesil maclere sanırım lion kurulumu oldukça zor halbuki torrentten indirip macbook proma direk install ederek basit bir şekilde lion kurmuştum.
    iMac imin üretim tarihi 2011 temmuz ayının ortası bu arada.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.