Şimdi Ara

Yeni Impreza WRC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yenilenen Subaru Impreza'nın ralli versiyonu hazır. Standart haliyle pek hoş görünmeyen yeni Impreza, WRC konseptinde şişkin çamurluklar ve yere yakın yapısıyla daha güzel. Yine de Mitsubishinin yeni Lancer'ının yanında en azından tasarım olarak silik kalacak gibi.

Subaru; yeni nesil Impreza’nın ralli versiyonu WRC Concept’i Frankfurt otomobil Fuarı’nda tanıtacak. Özellikle tasarım konusunda hayranları tarafından eskisinden daha yumuşak göründüğü için eleştirilen yeni Impreza’nın WRC konseptinin nasıl tepki alacağı merak konusu. Fakat asıl önemli olan gelecek sezon Dünya Ralli Şampiyonası’nda elde edilecek sonuçlar. Tanıtımda Subaru pilotu Petter Solberg de bulunacak. Impreza WRC aynı zamanda yol versiyonu Impreza STI’ım da nasıl bir görünüme sahip olacağının ipuçlarını vermesi açısından önemli.

Kaynak: http://direksiyonda.com/blog/2007/08/09/subaru-impreza-wrc-konsepti-frankfurt%e2%80%99a-hazir/

• Her gün bu siteye geliyorsun ve reklam yapıyorsun.. Hatta sitene girilmesi için de fotografları özellikle koymuyorsun

Yeni Impreza WRC

Yeni Impreza WRC

• wrc olarak göze daha hoş geliyor.
  • site benim değil, reklamını neden yapayım.
  • O zaman haberleri koyduğunda fotoları da altına eklersen iyi olur...

quote:

Orjinalden alıntı: Trevor

site benim değil, reklamını neden yapayım.
  • wrc olarak güzel duruyor

fakat bir imprezza çerçevesiz kapılı olmalı yadırgıyorum bu halini eski ruhu yok
  • wrc de pek bişeye benzemiyor

nerdeee eski kasalar nerde bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: silverstar68

wrc olarak göze daha hoş geliyor.

bence de normalinden kesinlikle daha iyi ....

ama bi önceki kasa kadarda etkileyici deil..
  • Evo uzak boy üstün artık subarudan
  • bence hala çirkin alakasız bir araç...

hala yollarda gördüğümüz efsane Colin Mcrea Efsanesi gönüllerde yaşıyor...

Yeni Impreza WRC

Yeni Impreza WRC

Yeni Impreza WRC

• Eski imperezalar favorimdi ama yenileri gerçekten kötü olmuş
  • yeni kasalar rezalet
  • http://forum.donanimhaber.com/m_16196150/tm.htm

subaru impreza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netmaster80 -- 9 Ağustos 2007; 22:56:29 >
  • Çok kotu olmus
  • quote:

Orjinalden alıntı: TroopeR

Evo uzak boy üstün artık subarudan

En azından aliminyum block ve de 100 milyarı cebine atmıs bazılarının kullanması için DGS gibi bir sanzumanla donatılmıs olmıcak
  • DSG sanzımana ne gerek var ki ?

Vites aralıklarını daha hızlı alıyor bilmem kac salisede fln vites degiştiriyor diyeceksin ona itirazım yok ama ben evoların vites kutularını DSG ' ye gonul rahatlıgıyla tercih ederim . Birde vites topuzu eski type-r 'daki gibi bir yerleşimi olursa DSG 'yi hiç mi hiç aratmaz

alüminyun block 'tan kastını anlayamadım .
  • quote:

Orjinalden alıntı: TroopeR

Vites aralıklarını daha hızlı alıyor bilmem kac salisede fln vites degiştiriyor diyeceksin ona itirazım yok ama ben evoların vites kutularını DSG ' ye gonul rahatlıgıyla tercih ederim . Birde vites topuzu eski type-r 'daki gibi bir yerleşimi olursa DSG 'yi hiç mi hiç aratmaz

alüminyun block 'tan kastını anlayamadım .

Şimdiki evolar 4g63 motora sahipler butun arabanın motoru forge yani dayanıklı malzemenden yapıldıgı için

Bugunki modifiyelerin hepsini kaldırıyor rahatlık ile gomleksiz 650whp ye kadar

Ama yeni evo aliminyum block belki pistonlar forge dir ama eski evo gibi extreme uygulamalar zor

Tek umudum arabanın cıktıgı 6 ay içinde bir 4g63 swap kiti satılması fln olsa gerek yoksa evo empire biticek (evo empire evo sti wrx i içine alan bir deyim)

DGS hızlı ama debriyaj yok ferrariler kendi rev matchini kendisi yapıyor ama bu araba yapıcakmı ?

Yada clutch kicksiz nasıl boyle bir araba kullanılıcak ?

Bana sacma geliyor manuel olmayan bir sanzuman bu tur bir arabada sadece vites degistirenler dgs alsın almasın demiyorum ama

Arabayı "kullanmak" isteyenin dgs ile işi oldugunu sanmıyorum

• kesinlikle haklisin hem bence estidende ustundude artik kimse boyle bir konu tartismaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.