Şimdi Ara

YENI İPAD 200 TL DAHA VERIP BILKOM GARANTILIMI ALMALI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GRUPANYA FIRSAT SITESI ITHALATCI FIRMA GARANTILI THE NEW IPAD 16 GB WIFI ARTI 4G BEYAZ TABLETI 1370 I WORLD E 6 TAKSIT YAPMAKTA

BI YANDANDA STORE BILKOM 1570 AYNI URUNU BILKOM GARANTISIYLE 9 YADA 12 TAKSITLE SATMAKTA SIZCE HANGISINI ALMALIYIM 2 GUN ICINDE KARAR VERCEM ARTIK ?

2 SITE HAKINDADA OLUMLU OLUMSUZ YORUMLARINIZ VARMI ARADAKI FIYAT FARKINA DEYERMI SIZCE ? YARDIMLARINIZ ICIN TESEKURLER

• Grupanya dan hiç alışveriş yapmadım bilemeyeceğim ama arada 100TL olsa Bilkom derdim, tercih senin.
  • 200 tl az bir fark değil.Muallakta kaldığım kısım ithalatçı firma garantisi.Eğer 200 tl seni çok zorlamayacaksa bilkom u tercih et hemde 12 taksit var ama yok zorlar diyorsan grupanyadan al gitsin.Hayırlı olsun şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bildiğim kadarıyla bilkom bütün ipad'lere 1 yıl boyunca bakıyor, siz yinede yarın arayıp teyit edin
  • Bana göre Bilkom. Mesela ben iPhone'u alırken hiç bir yerde bulamadığım(herkes kontratlı satıyordu) için Metro getirmişti ordan aldım. Hong Kong'tan getirilmişti cihazların adaptörleri(malum farklı prizler) kutuları açılıp değiştirimiş sonra tekrar kapatılmış ama bunu anlamazsın açılıp değiştirildiğini. Ama içine konan adaptörler orjinal değildi. Orjinalinin birebir aynı replikasıydı. Ha şarj ediyor mu ediyor Data kablosu orjinal diğer kısımlarda sıkıntı yok Ama sahte şarj aleti ile şarj etmeye başlayınca bile şarj ömrü düşüyor. Ha öyle bir durumdaysa zaten Bilkom'dan 82 liralık ürünle halledersin data kablosu+şarj adaptörü halledersin ama ben sahte olduğunu çok geç farkettim iş işten geçmişti. Birde Garanti sorunsalı var. Mesela daha yetkili bir garanti için 200 lira bence değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

bildiğim kadarıyla bilkom bütün ipad'lere 1 yıl boyunca bakıyor, siz yinede yarın arayıp teyit edin

Bende tam mesajımı editleyip bunu yazacaktım,arkadaşın dediği gibi arayıp sorun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben bimeksten aldim bilkom garantili 2 yil. Bimeks bunun haricinde 1 yil bimeks garantisi istermisin diye sordu fiyatini sordum 170 tl gibi bi rakam verdi. Kisacasi 1 yil bimeks garantisi bile 170 tl bilkom garantili cihaza :) yani garantili alsan daha mantikli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım herkes 200 tl farkı ver kafan rahat olsun taksıt sayısını artırıp odemede kolaylık saglıcam bılkomda kaç gunde gelır , sorunsuz destek ve garantı ıslerı yapmaktamıdır vs ? BIde dıger arkadasların dedıgı gıbı 1 yıl boyunca bılkom tum cıhazalra bakma olayı varmı onu bu sorucam sanırım 2 gun ıcındede karar verıcem artık linklerde surda bı bakıp bı daha yorum yapmak ıstersenız ?

http://www.grupanya.com/elektronik-teknoloji/firsat/ipad-3-beyaz/adwords-t-deal-ipad-3-beyaz

http://store.bilkom.com.tr/Apple-The-new-iPad-Wi-Fi-4G-16GB-Beyaz-_4460.html#0

• Bence bilkomdan alma zorunlulugun yok ben mobiltel garantili aldim teleservice bakiyor hicbir sikinti yok

• İyi firmaların verdikleri garantileri de gördük. Çoğu servis para alma derdinde, işini iyi yapmıyor. Bir home tuşu için istedikleri fiyatları biliyorum. 200 TL servis için değmez bence.
  • Sağlam olsun bizim olsun

• Dostum cihazı Türkiye'de kullanacaksan operatör kampanyalarına bakmanı tavsiye ederim. Cihazı aldıktan sonra ister istemez bir data hattı ve mobil internet tarifesi alacaksın. Turkcell'de 4gb'lık tarife aylık 39 TL. Turkcell'den 16 gb Ipadi 4gb tarifeli kampanya ile alırsan cihaz sana 1360'lı bir rakama tekabül ediyor. Üstelik 2 senede ödüyorsun ve tarife zamlarından etkilenmiyorsun. Sim kartsız alacak olsaydın yurtdışı cihaz almanı önerebilirdim. İthalatçı firmalara da kesinlikle güvenme. Her an cihazın kayıt dışı bilgisi alabilirsin.
  • yok aslında baktım 4g paketler 29 tl hem vodofane da hem turkcellde turkcel 106 vodofane 99 eger paket astıgında ucret odemıyosa vodofane avantajlı gıbı ?? 24x 99 29 tl de zate aylık ınternet ucretını dusunce uygun oluyo baya bu arada bu fıyatlar 32 gb ıcın :) 32 almaya daha yakınım su sıralar, cıhaz 1580 cıvarına gelıo normalde 32 ler 1850 cıvarı sımdı vodofane garantısı nasıldır bılkomu aratırmı ? bıde ınetrnetı ıyımııdr ? felan ?
  • Bende ilk 1175tl hepsiburada.com dan siparişi verdim, paralel ithalat olduğunu duydum geri gönderdim, bu süreç tam 20 gün sürdü iade vsvs.

Ondan sonra vatandan 1160 tl ye siparaşi verdim bilkom garantili.

Hafta sonları vatan %25 indirime giriyor, orayı bekle istersen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.