Şimdi Ara

Yeni ipad ışık sızması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bugün aldım test esnası fark ettim, ışık ful siyah ekran ve karanlık ortamda. Home tuşu çevresinde karşıdan bakılınca ışıksızması var. Işık biraz kısıldığında görmek imkansız.
     Yeni ipad ışık sızması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 4 Haziran 2012; 3:18:55 >
  • Benim ipadde de var bu sorun.Ekranin sag alt kisminda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki yok allahtan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranel

Arkadaşlar bugün aldım test esnası fark ettim, ışık ful siyah ekran ve karanlık ortamda. Home tuşu çevresinde karşıdan bakılınca ışıksızması var. Işık biraz kısıldığında görmek imkansız.
     Yeni ipad ışık sızması

bu çok normal kafaya takılacak bi durum yok bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan™

aynı sorun iPad 2 dede vardı bir kaç arkadaş bu sorun yüzünden garantiden değiştirmişti aleti. iPad 3 dede varsa kötü gerçekten. Bu sadece siyah ekranda belli oluyor, açılırken, koyu renkli siyahın yoğun olduğu wallpaperlarda, film izlerken vs.

iPad 2 de benim cihazı aldığımdan beri bu sorun vardı.
     Yeni ipad ışık sızması

gerçi hala var da iPad kırık olduğu için

ışık sızması dediğiniz olay şu kenarlardan çıkan fazla ışık mı ?

• Arkadaşlar götürdüm değiştirdiler, o kısımda bu ışık sızmasız olmayanı yok hepsi böyle, siyah fon ve ışık sonda hepsi aynı dediler. Aldım hemen baktım birebir aynı, sanırım ledler orada olduğundan öyleymiş. Hiç yok diyen arkadaşlar denesin hatta resim eklesin muhtemelen onlarda da durum aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 4 Haziran 2012; 17:51:03 >
  • Arkadaşlar baktınızmı sizde denildiği gibi tüm ipad lar'ın o bölgesi, karanlıkta, siyah fon ve tam ışık altında belli bir açı ile aynımı. Bu konuyu sonlandıralım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.