Şimdi Ara

Yeni iPad ne zaman stoklara girer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun bir süredir yeni ipad 32gb wifi modelini arıyorum ama bir sonuca ulaşamadım. Mediamarkt, saturn, teknosa, electroworld'e sordum hiçbirinde stok yok. bimeks ve vatan bilgisayar da sadece 4g'li modelleri getirmişler sanırım. Bilkom garantili olarak almak istiyorum ürünü. Acaba ne zaman yeniden stoklara girer bir bilgisi olan varsa sizlere danışayım dedim. Eminim benim durumumda birçok arkadaşımız da bu konudan yararlanabilir.

• aynı dertteyim malasef hala bi haber yok:(
    sabırsızlıktan bugün az kalsın aşağıdaki linkteki ürünü alıyordum ama güvenemedim.o kadar para verip yurt dışı almak konusunda tereddütlerim var.

http://www.dikaelektronik.com/asp/product/16052/Apple-iPad-3-64-Gb-Wi-Fi
  • Aman beyler, bu kadar sabır ettik, gidip paralel ithalat almayalım. Ekmek değil, su değil. Ben hafta içi bir konu açtım,http://forum.donanimhaber.com/m_61106192/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61106192

o konuda zaten sizin gibi bilkom resmi garantili ürün bekliyoruz. Az daha sabır derim.
  • Mediamarkt a geldi.cumá gunu saat 12.30 gibi gitmistim.(Kayseri)
    Bende stoklara girmesini bekliyordum.persembe gunu alicam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neredeyse 2.5 haftadir 32 gb wifi ariyorum. Bugun dellendim ve az daha 4g satin aliyordum. Bu kadar talep var ama stoklar hala bos. Hayret birsey

• quote:

Orijinalden alıntı: Köşeli Jeton

Neredeyse 2.5 haftadir 32 gb wifi ariyorum. Bugun dellendim ve az daha 4g satin aliyordum. Bu kadar talep var ama stoklar hala bos. Hayret birsey

+1

• Ben de hemen hemen her pc açışımda arıyorum ama sanıyorum ki gemiler ile geliyor ve 1 hafta sonra, 6.ayın başı gibi stoklar dolacak ve fiyatlar da azıcık düşecek.

İnsanlığın tarihsel gelişimine bakınca tabletler hep önem taşımış. Kanunlar tablete yazılmış, cezalar, kurallar, tarihsel olaylar...

Ve asırlar sonra insanlık yine ve yine tablet kullanıyor. Bu sefer çok daha hafif, akıllı ve estetik...

Hayret verici...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 18 ne zaman çıkacak?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dun pendik media marktta yeni ipad 32gb wifi vardi siyah model bende 16gb beyaz wifi modelini ariyorum bugun alicam hic stoklardan haberiniz varmi arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: esdarking

Dun pendik media marktta yeni ipad 32gb wifi vardi siyah model bende 16gb beyaz wifi modelini ariyorum bugun alicam hic stoklardan haberiniz varmi arkadaslar

Teshir urunu mu yoksa acilmamis ambalajinda mi mevcut? Bilgin var mi acaba?

• Benimde sıkıntım aynı. Bende Turkcell kontratli almak istiyorum ama Ankara da bakmadığım yer kalmadı. Hiçbir yerde yok ve hatta bir cogu yeni iPad den haberleri bile yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teshir urun degil ya sifir 32gb wifi siyah pendik pendorya media markt'i arayin sorun birde arkadaslar 16 gb alsam pisman olurmuyum yoksa 32mi almaliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: esdarking

Teshir urun degil ya sifir 32gb wifi siyah pendik pendorya media markt'i arayin sorun birde arkadaslar 16 gb alsam pisman olurmuyum yoksa 32mi almaliyim
    16 mı 32 mi sorusunu ben de sürekli soruyorum kendime. hatta bir ara az kalsın alıyordum. ama biraz film-dizi de depolayıp istediğim anda izlemek istiyorum ipad'de. bu yüzden 16 yetmez gibi geliyor bana. çünkü okuduklarıma göre 2-3gb yeri işletim sistemi kaplıyormuş. bize 13 gb kalıyor. hem retina ekrandan dolayı birçok programın da boyutları artmış. ipad 2 alıyor olsaydım 32 bulamasam direk 16yı alırdım yetirirdim bir şekilde ama yeni ipad ve retina ekranla bu biraz zor gibi geliyor bana.

ve inşallah bu hafta içi gelir de hepimiz rahatlarız. finaller var ama aklımdan çıkmıyor meret

• quote:

Orijinalden alıntı: mad_gang

16 mı 32 mi sorusunu ben de sürekli soruyorum kendime. hatta bir ara az kalsın alıyordum. ama biraz film-dizi de depolayıp istediğim anda izlemek istiyorum ipad'de. bu yüzden 16 yetmez gibi geliyor bana. çünkü okuduklarıma göre 2-3gb yeri işletim sistemi kaplıyormuş. bize 13 gb kalıyor. hem retina ekrandan dolayı birçok programın da boyutları artmış. ipad 2 alıyor olsaydım 32 bulamasam direk 16yı alırdım yetirirdim bir şekilde ama yeni ipad ve retina ekranla bu biraz zor gibi geliyor bana.

ve inşallah bu hafta içi gelir de hepimiz rahatlarız. finaller var ama aklımdan çıkmıyor meret

Alıntıları Göster
    bilkoma sordum 16 g wifi beyaz arıyorum memlekette kalmamış alet bakalım stoklara bol gelsede herkes kavuşsa ipad'ine

• quote:

Orijinalden alıntı: thunderksk

bilkoma sordum 16 g wifi beyaz arıyorum memlekette kalmamış alet bakalım stoklara bol gelsede herkes kavuşsa ipad'ine

Alıntıları Göster
    peki 32 gb wifi + 4g hakkında ne düşünüyorsunuz dostlar? vodafone'dan alsam ipad + 4 gb internet paketi, 24 ay boyunca 99 lira. 2400 lira oluyor toplam. teknosa'dan vs. almaya kalkışsak yaklaşık 1900 lira ipad 32gb wifi+4g'nin fiyatı. 2 yıl boyunca vodafone'a bağımlı kalmak da var ama sonuçta güzel bir kampanya gibi geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: mad_gang

peki 32 gb wifi + 4g hakkında ne düşünüyorsunuz dostlar? vodafone'dan alsam ipad + 4 gb internet paketi, 24 ay boyunca 99 lira. 2400 lira oluyor toplam. teknosa'dan vs. almaya kalkışsak yaklaşık 1900 lira ipad 32gb wifi+4g'nin fiyatı. 2 yıl boyunca vodafone'a bağımlı kalmak da var ama sonuçta güzel bir kampanya gibi geldi bana.

Alıntıları Göster
    Bende 2,5 haftadır 16 gb wifi versiyonunu arıyorum teknosa,mediamarkt,bimeks,vatan gibi yerlere bakıyorum ama hiç bir yerde yok bilkomla görüştüm bugün ürün gelecek ama tam bir tarih veremiyoruz belirsiz diyorlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: süppers

Bende 2,5 haftadır 16 gb wifi versiyonunu arıyorum teknosa,mediamarkt,bimeks,vatan gibi yerlere bakıyorum ama hiç bir yerde yok bilkomla görüştüm bugün ürün gelecek ama tam bir tarih veremiyoruz belirsiz diyorlar..

Ürün bugün onlara mı gelecek? bilkom'a? O zaman 1 hafta içinde dağıtımı başlar. Hafta sonuna doğru ise bilkom store'a girer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

quote:

Orijinalden alıntı: süppers

Ürün bugün onlara mı gelecek? bilkom'a? O zaman 1 hafta içinde dağıtımı başlar. Hafta sonuna doğru ise bilkom store'a girer?

Alıntıları Göster
    Arkadaşalra izmirdeki vodafone bayiye bir tane getirttim yarın almaya gideceğim yeni ipad beyaz 32 gb versiyon ama sıparişi verirken wifi mi 4 g mi söylemediğim ve bugunde geç olduğu için soramadım eğer 4g modeli değilse almayı düşünmüyorum o zamanda isteyen arkadaşa gidip bu modeli alabilir diye yazdım adamların elinde birtane var ona göre

• quote:

Orijinalden alıntı: cthax

Arkadaşalra izmirdeki vodafone bayiye bir tane getirttim yarın almaya gideceğim yeni ipad beyaz 32 gb versiyon ama sıparişi verirken wifi mi 4 g mi söylemediğim ve bugunde geç olduğu için soramadım eğer 4g modeli değilse almayı düşünmüyorum o zamanda isteyen arkadaşa gidip bu modeli alabilir diye yazdım adamların elinde birtane var ona göre

Dostum vodafone'Un verdiği iPad teleservice garantili...

bilkom değil. Çok kimse güvenmez o açıdan.
  • quote:

bilkom değil. Çok kimse güvenmez o açıdAn.

Cevapo vererek bilgilendirdiğin için teşekkür ederim öncelikle, fakat sormak istediğim bir soru var gerçkten apple ürününü en son ne zaman sevise götürme ihtiyacı duydun mesela ben halşa iphone 3gs i mi bir kere bile servis eli değmeden kullanıyorum.
    artısı eksisi ne gibi olur diye bilgilendirebilirsen sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cthax -- 28 Mayıs 2012; 21:41:59 >

• quote:

quote:

bilkom değil. Çok kimse güvenmez o açıdAn.

Cevapo vererek bilgilendirdiğin için teşekkür ederim öncelikle, fakat sormak istediğim bir soru var gerçkten apple ürününü en son ne zaman sevise götürme ihtiyacı duydun mesela ben halşa iphone 3gs i mi bir kere bile servis eli değmeden kullanıyorum.
    artısı eksisi ne gibi olur diye bilgilendirebilirsen sevinirim

Hayatımda bir tek 2 kere Apple ürünüm oldu. 1) iPod, 2) iPod Touch

İki cihazda süperdi, bozulmadı ama teknoloji olayı biraz şans.

Mesele bozulup bozulmaması değil. Her cihaz bozulur. Kul yapısı sonuçta ama araştırdığım kadarı ile teleservice, GOLD ve genpa, bozulma durumunda sorun çıkarabiliyor ya da başka türlü sorunlar yaşanabiliyormuş. Ben bu 3 şirketin verdiği garantiden alacağıma, giderim DonanımHaber 2. el forumundan ABD ya da Londra Apple Store'dan alınmış cihazları alırım kafam daha rahat olur. Nasıl olsa bilkom, Apple Store'dan alınmış cihazlara 1 yıl garanti sağlıyormuş.

IMEI Numarası kayıtlı olmalı tabi.

http://resim.donanimhaber.com/m_61172082/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61172082

Bu kadar zaman elime iPad alma şansı geçti ama almadım, bilkom'u bekledim. Bundan sonra bilkom dışından alacağım her ihtimal beni üzer çünkü tam ben alacağım, bilkom'da stoğa girecek. O açıdan beklemeye devam ama alanlara hayırlı olsun.

Yalnız şöyle de bir şey var, TURKCELL, vodafone 24 ay taahhütlü kimseye önermem. Teknoloji o kadar hızlı ki, cihaz eskiyecek daha biz taksit ödüyor olacağız. O açıdan mümkün olduğu kadar kredi kartı ile ya da varsa peşin almak daha iyi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.