Şimdi Ara

Yeni iPad ne zaman stoklara girer? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MİY1988

quote:

Orijinalden alıntı: cthax

quote:

Orijinalden alıntı: cthax

Arkadaşalra izmirdeki vodafone bayiye bir tane getirttim yarın almaya gideceğim yeni ipad beyaz 32 gb versiyon ama sıparişi verirken wifi mi 4 g mi söylemediğim ve bugunde geç olduğu için soramadım eğer 4g modeli değilse almayı düşünmüyorum o zamanda isteyen arkadaşa gidip bu modeli alabilir diye yazdım adamların elinde birtane var ona göre

Dostum vodafone'Un verdiği iPad teleservice garantili...

bilkom değil. Çok kimse güvenmez o açıdAn.

Cevapo vererek bilgilendirdiğin için teşekkür ederim öncelikle, fakat sormak istediğim bir soru var gerçkten apple ürününü en son ne zaman sevise götürme ihtiyacı duydun mesela ben halşa iphone 3gs i mi bir kere bile servis eli değmeden kullanıyorum.
    artısı eksisi ne gibi olur diye bilgilendirebilirsen sevinirim

Hayatımda bir tek 2 kere Apple ürünüm oldu. 1) iPod, 2) iPod Touch

İki cihazda süperdi, bozulmadı ama teknoloji olayı biraz şans.

Mesele bozulup bozulmaması değil. Her cihaz bozulur. Kul yapısı sonuçta ama araştırdığım kadarı ile teleservice, GOLD ve genpa, bozulma durumunda sorun çıkarabiliyor ya da başka türlü sorunlar yaşanabiliyormuş. Ben bu 3 şirketin verdiği garantiden alacağıma, giderim DonanımHaber 2. el forumundan ABD ya da Londra Apple Store'dan alınmış cihazları alırım kafam daha rahat olur. Nasıl olsa bilkom, Apple Store'dan alınmış cihazlara 1 yıl garanti sağlıyormuş.

IMEI Numarası kayıtlı olmalı tabi.

http://resim.donanimhaber.com/m_61172082/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61172082

Bu kadar zaman elime iPad alma şansı geçti ama almadım, bilkom'u bekledim. Bundan sonra bilkom dışından alacağım her ihtimal beni üzer çünkü tam ben alacağım, bilkom'da stoğa girecek. O açıdan beklemeye devam ama alanlara hayırlı olsun.

Yalnız şöyle de bir şey var, TURKCELL, vodafone 24 ay taahhütlü kimseye önermem. Teknoloji o kadar hızlı ki, cihaz eskiyecek daha biz taksit ödüyor olacağız. O açıdan mümkün olduğu kadar kredi kartı ile ya da varsa peşin almak daha iyi.

Öncelikle Sana katılıyorum 1. Evet elektronik genelde şans işi
    2. ise evet teknolojisi hemen eskiyebilir ama zaten bir sürü teknolojkik oyunca olanlar için zaten 1 ayda bile teknoloji eskiyecektir.(tıpkı şimdiden Samsung galaxy 3 s istediğim gibi :)

• Ben o anlamda demedim dostum. :) Diyeceğim şu: her ne kadar satmamak üzere almaya niyetlendiğimiz bir cihaz olsa da, 24 ay taksit ödenecek şey değil hiçbir şey için.

10-12 ideal ama 24 ne olursa olsun çok fazla.
  • merter mediamarkt 16 gb stokta var siyah beyaz 15 tane gelmis haber vereyim istedim (1 adet arkadaşım aldı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara kentpark mm de gören oldumu 16 gb wifi beyaz
  • 13mayisda Ankara kentparkt Applein kendi mağazası Neo'dan 32 wifi almıştım ama sonradan stoklar hemen tükenmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • media markt' ı aradım ve istanbul içi her mağazasını tarattırdım. Ellerinde yeni ipad 32 gb wifi yok. üstüne üstlük 32gb wifi 4g modeli de tükenmiş. Anlamak mümkün değil. O kadar büyük talep varken stok takviyesi yapmamalarına akıl sır ermiyor. İnsanlara ihtiyaçtan fazla özellikli, ellerinde patlayan 64 gb, 64 gb 4g, 32 gb 4g modellerini aldırmaya çalışıyorlar sanırım. "-nasıl olsa gelmiyor bende paraya kıyar 4g li model alırım" demeye başlayanlar arttı. Geçen hafta bende az daha 4g li alıyordum. Ayrıca geçen cumartesi optimum mağazasına gittim. Pazartesi (28/05/2012) gelebilir dendi. Ama gelmemiş. Bu gidişle ipad 4 çıkar. Bizde onu satın alırız diye düşünüyorum. Ayık olun arkadaşlar hiç değilse ipad 4' ü stoklarda varken satın alalım.

edit: Bu arada elektro world sitesinde "Bugün yeni ipad elektro world' de" şeklinde duyuru var. çağrı merkezini aradım bende. 32 gb wifi var mı diye sordum "İstanbul mağazalarımızda yok" dedi. Acaba telefondan stok kontrolü istendiğinde kasıtlı olarak mı "yok" deniyor. Valla sıkıldım ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordon Freedos -- 29 Mayıs 2012; 21:02:47 >

• Bugün bende ipadime kavuştum çok şükür Carrefour teknosada siyah ama olsun kaptım 1taneDarısı digerbekleyenlere

• arkadaşlar bende dayanamayıp yurtdışı 64gb wifi modeli 1540tl 12 taksit aldım.fiyat sizce iyi mi.bu bilkomu beklersek arkadaşın dediği gibi 4. nesil ipad çıkacak.
    şu an bir sorun görünmüyor.3 saattir elimden bırakmadım.çok fazla bi ısınma hissetmedim.(oyun oynamadım).darısı olmayanların başına:)
  • Ankaradan Bilkom fiyatina pesin ipad3 32-64gb wifi+4g alcaklar bana ulassin.
  • Bu kadar sabırsız olmayın. 1 - 2 ay bekleyin ya. Ne olur sanki tansiyon hapı mı bu ?
  • Kayseri mediamarkt ta 32gb wifi var.cuma gunu getirdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: bebeto10

merter mediamarkt 16 gb stokta var siyah beyaz 15 tane gelmis haber vereyim istedim (1 adet arkadaşım aldı)

Fiyat nedir peki?
  • Birde beyler Vodafone dan kontratlı 16GB almayı düşünüyorum tabiki 4g li modeli,İstanbul da elinde cihaz olan bayi biliyormusunuz hiç,son zamanlarda alan yada sorup soruşturan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

quote:

Orijinalden alıntı: bebeto10

merter mediamarkt 16 gb stokta var siyah beyaz 15 tane gelmis haber vereyim istedim (1 adet arkadaşım aldı)

Fiyat nedir peki?

1199

• Arkadaslar almak isteyen varsa 16 gb jelatini dahi acilmamis appstore faturali 1 yil garantili ipad 3 siyah satiliktir. Almak isteyen olursa pmden ulasabilir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.