Şimdi Ara

Yeni İpad Şarj Süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum. Araştırdığım kadarıyla sadece ne kadar süre de dolduğu var. Benim merak ettiğim yeni ipadınızın şarjı nekadar gidiyor? Ekran seviyesi, wifi, oyun, internet kullanımını da esas alarak deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Benim kafama takılan husus şarj %100 iken kullanıma başladığınızın 10. dksında %99 diye azalmaya başlıyor.(Sizde de böyle mi ? Ne kadar süre ortalama 100'de kalıyor. İkinici ise %97 de iken kapatıp açınca tekrar %100 de yüz gösterdi. Bu ilk defa oldu anlamadım sebebini.Şimdiden teşekkürler.

• benım 4s te öyle bir sorun vardı 1 2 ay önce filan farkettim telefonunu kapatıp acınca % göstersindeki rakam 2 veya 3 sayı yükseliyordu..foruma yazdım ama sallayan olmamıştı :) bu aralar fazla dikkat etmiyorum ona hala devam ediyormu bilmiyorum.
  • yeni ipad sahipleri okumak yerine bir de yorum yapsa bu durumu yaşayanlar fikir edinebilir.
  • Ben boyle bir konu acmistim.suan mobilden girdigim icin sana link yollayamam.benim profilimden actigim konulara bak.zaten 3-5 konu actim.pil hakkinda bilgi edinmenize yardimci olacaktir
  • cevap için teşekkürler. Peki iphone daki gibi ne kadar kullanım yapıldığını gösterir bir sayaç var mıdır?
  • Bu arada hukuk ile merak ettiklerin olursa özelde cevaplayabilirm :)
  • Valla cok iyi olur aslinda.mreak etiklerimi konu acip yazdim.onlardan baska birseyde aklima gelmiyor acikcasi:))sorulardan cevaplayabilecekleriniz varsa gercekten cok memnum olurum.:))
  • Tamamdır anlaştık. Bu arada sorumu tekrar sorayım ipadlarda iphonlardaki gibi ne kadar kullandığımı gösterir bir program var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selfesteem -- 15 Mayıs 2012; 20:39:58 >
  • Valla hocam ben simdiye kadar apple hic bir urunu almadim.bu yeni ipadi de 2 haftadir arastiriyorum.urunu tamamen ogrendim.(yani cihazi alirken bilmem gerekecek kadarini) insallah bu 2 hafta icinde de alacagim 32gb wifi.
    ipad hakkinda genel sorulari cevaplayabilirim.onun disinda diger urunler hakkında pek fikrim yok:)
  • Ekran ışığını maksimum seviyeye yakın kullanıyorum
    Benim yaklaşık 6-7 saat gidiyor gibi
    Oyun ve internette gezinme olarak bu süre
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.