Şimdi Ara

Yeni ipad tcell hotspot yardim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mahsun72

Nasıl tecrübeli iOS kullanıcısı iseniz en bilindik seyleri bilmiyorsunuz. Pehh

Su linktenhttp://help.benm.at/ paylaşımı açabilirsin.
    Sayfanın en altındaki tethering bölümüne gir
    Ordanda yine en alttaki create ... Yazan yere gir

Açılan sayfadaki carriername: Turkcell
    Apn: internet
    Yaz digerlerini boş bırak download de ve karsına gelen sertifikayı kabul et yükle. Ayarlardan sonra telefonu yeniden baslat hepsi bu kadar.

Tabi bu söylediklerimi iPad de yapacaksın.

İslemleri yaptim fakat hotspot nasil aciliyor?

• bu arada neymiş en bilindik bilmediğim şeyler onu da bi açıklarsan sevinirim. bana verdiğin linkde ki anlatım 2010 yılından kalma. anlatamadım bir türlü turkcell şu an hotspot a açmadı ipad leri yani carrier update lazım bunu açmak için. neyse uslüp de çok yakışmış
  • Yukarıdaki çok "tecrübeli" arkadaşın söyledi yöntem işe yaramıyor boşuna uğraşmayın.
  • Apple operatörlere bırakmış hotspot özelliğini. Yurtdışı kartımı takınca açılıyor hotspot özelliği vodafone kartımı takınca menu kayboluyor..
    Buradaki operatörlerde vınn satabilmek içiin açmıyorlar. vodanın forumunda legal değil yazıyor yöneticiler bile.
    size 2 şık kalıyor ya telefona takıp paylaştıracaksınız yada bir 3g vınn alıp kartı ona takıp laptoptan paylaştıracaksınız yoksa operatörleri beklersek birşey yapmazlar..
    http://turkmac.com/forum/ios-itunes/ipad-4g-internet-paylasimi/
  • iphone da açık olup ipad de olmaması çok saçma.Aynı mantık değilmi.
    Avea bir güzellik yapıp açsa diğerleride mecbur kalır açarlar aslında.
  • Hala ne crack ne güncelleme çıkmadığından beklemedeyim (ios 6) iphone gsm olduğundan konuşma internet sms mms hepsinden para kazanıyor bizim gam firmaları o yüzden ipad ın hotspot özelliğni aktif etmiyor.abd ve pekçok ülkede aktif. ama bizde 2013 yaza kadar açmıcaklar herhalde ama o zamana jb çıkacak o zaman bakalım ne yapacaklar.. ben şubat 15 den önce jb çıkacak diye umut ediyorum ios 6.1 yayınlansa bir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • müşteri hizmetlerini aradığımda bu teknolojiyi açıklamam da gerekiyor. o kadarki bihaberler. resmen bir keresinde yok o özellik sadece iphone'da var ipad'de yok diye tutturdu. ben de google dedim başka da bişey demedim sonra da varmış haklıymışsınız dediler
    bizim operatörler hem teknolojide geri hem de bildiğin kazık. teknolojiyi baya geriden takip ediyorlar... apple tüm operatörler için bu işi çözecek bir güncelleme yayınlamazsa bu özellik hiç bir zaman gelmez. apple'ın ise böyle bir iyilik yapacağını sanmam...

• quote:

Orijinalden alıntı: abstruseozgur

Dun tcell den 64gb yeni ipad aldim ve sinirsiz tarifeli olarak aldim. Amacim evdeki internetimide yeni ipad in hot spot ozelligiyle aradan cikarmakti fakat gel gorki hotspot menusu yok. İlk iphone dan beri applekullanicisiyim ve yeterli tecrubeye sahibim. Bildiim kadariyla usa de bagzi iletisim sirketleri hotspot ozelligi verirken bazilari vermiyor. İsin garibi iphone 4 umde turkcell hat var ve hotspot kullanabiliyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa yardimlarini bekliyorum. Sonucta jb cikinca bi sekil yaparim diye dusunuyorum ama eger yapamazsam sinirsiz tarifeden de cikmam gerekecek.

Birde yeni ipad alanlar varsa kutuyla birlikte turkcellin kutusu da var. İcinde gerekli bisey var mi? Onu turkcell bayide unutmusum (:

Unuttuğun kutunun içinde önemli bir şey yok dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smile75 -- 12 Ocak 2013; 15:35:08 >

• İpad mini 16gb wifi+cellular kullanıyorum vodafone data hattı kişisel erişim noktası bende de yok arakdaşlar.Forumdaki bir arkadaşın apn ayarlarından apn ismini iphone ayarlayın düzelir diyorlar ama bir faydası olmadı.
  • jb çıktı mecburen bununla çözeceğiz artık. ben mywi yükledim ama 6.01 de şifre ekranında beni hep atıyor. usb tethering de sorun yok fakat wifi dağıttıramadım bir türlü. deneyen varmı?
  • Bir oparetör şunu açsa,diğerleri de açacak ama yapmıyorlar,
    Herşeyde hotspot var,bir ipad de olunca mı sorun oluyor,
    Şuna bir çözüm bulsunlar artık,
    Birisi link ayarlasa da,bütün operatörlere mail atsak arkadaşlar.
    En azından gündeme alırlar.

• bu hotspot sorunu hala çözülmemiş anlaşılan. yeni aldığım ipad mini retinadada hotspot yok :(( vuracam adamları ...
  • şu an yapılabilecek tek çözüm 3g siz olan ipad lerden alıp telefonunuzun tarifesini yüksek kotalı bir tarife ile değiştirerek ipadi telefon üzerinden kullanmak. evde de telefon üzerinden bu şekilde kullanılabilir. ben 24 ay taahütlü aldım 4gb kotalı , 24 ayda toplasanız 2 gb kullanmamışımdır. heryer de wifi nasıl olsa var. bence en iyisi 3g siz ipad alıp fazla para vermemek.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.