Şimdi Ara

Yeni iPhone 8 sızıntısı cihazın final tasarımını ortaya çıkardı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
9.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Apple fanları ile Android fanları icin yarışma düzenlense birbirlerini keserler

Bu ne nefrettir abi iki fan grubunun kafasıda ayrı güzel.

Sonuç olarak her iki sistemde; sosyal aglara girecek, e posta kontrolu yapacak, tarayıcıda katılmacalar, oyun oynarsın en kötüsünden bi vainglory, youtube dan video izle. Genel kullanım şekli budur.

Neden ioscu, androidci, apppleci, samsungcu olalım. Mantıklı olan teknoloji fanı olmaktır. Üretmek üretebilmektir. Tasarlayıp satmak ve para kazanmaktır.

Seni bilmeyen adamın ürettigi telefonun fanboyu olmak nasıl bir kafadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sızıntılar doğru olacak galiba. http://www.mobilefun.com/61848/apple/iphone-8/cases.htm
    Linkte olixar firması satışa açmış bile. Bence böyle olursa baya güzel olacak iphone 8.
  • Lansman tarihi belli mi arkadaşlar yine eylülün ilk haftası mı olur
  • Arkadaşlar benim sormak istediğim bi kaç soru var. Cevaplarsanız sevinirim. Elimde iphone 6 var ve yeni çıkan iphone u beklemek istiyorum. Telefonum bozulduğu için değişmek istiyorum yoksa sıkıntısı yoktu. Şimdi öncelikle fiyat politikası iphone un nasıl oluyo genelde. Yani atıyorum yurtdışı fiyatı olarak dolar bazında kaç dolar olarak çıkar iphone 8? Ve ikinci sorum 7s ler çıkacak ve aynı zamanda 8 ve 8 Plus mı gelecek yoksa 8 tek boy mu olacak? Teşekkürler şimdiden

• tasarım %90 bu

bu aylarda çıkan sızıntılar hep gerçek çıktı

yorumum arkası çirkin o kamera ile leş bi görüntü olmuş önü mükemmel touch id içine gömülürse zaten yeni bi devrim olacak

arkası mat siyah şeklinde ip7 gibi kalsaydı önü öyle olsaydı alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: kingarthasilker

apple yapman gereken tek şey iphone 5sin kasasını ekran kasa oranını yükselterek 16:9 ekranla piyasaya koyman çok güzel cihaz olur

kamerayı da kasanın dışına taşırmazlarsa (çıkıntısız) efsane tasarım olur
  • valla ben telefonun kasası ne boyutta ona bakarım.tek elle kullanılacak,pantolon/şort cebine girecek bir telefon yaklaşık 140mm'den uzun olmaz.içine ne büyüklükte ekran koyarsa o markanın marifetidir.6" ekranla 80% kasa/ekran oranına marifet demem çünkü kasayı büyütür.iphone8 ve essential şu an bunu becerebilen 2 telefon görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 22 Haziran 2017; 10:0:8 >
  • kamera çıkıntısı olmayan bi model çıkarana kadar isterse uzaya ışınlama yapsın gözümde değeri yok. nedir abi o kamera öyle yaw? para kasasının anahtar deliği kapağı gibi!!! kenara kaydırıp anahtar sokacaz sanki! Allahtan SE modelini çıkardı da, gönül rahatlığıyla kullandığımız bi cihazımız oldu. yoksa hala 2013 ün 5s ini kullanmaya devam edecektik.
  • Arkdaşlarda bahsetmişler büyük ihtimal tasarım bu şekilde olucak. Çünkü bu aylarda çıkan bu sızıntı haberler genelde doğru oluyor. Aynı şeyleri 6 , 6s ,7 de yaşadık çok iyi hatırlıyorum. Çünkü fabrikalarda artık üretimler başlamıştır. Test amaçlı kullanımları bile yapılıyordur.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.