Şimdi Ara

YENİ İPHONE ALANLAR 1.1.3 ÇIKMA RİSKİ?! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bi şekilde yaparız o halde 1.1.3 de olsa sorun yok o halde bir süre bekleyelim
  • firmware'in ne olduğunu anlayabilmemizdeki son durum nedir acaba? Yarın amerikadan gelecek yakınım bana iphone getirecek, eğer 1.1.2 ise hemen turbosim ile kırma işlemlerine girecem ama 1.1.3 ise bunu nasıl anlayabilirim???
  • beyler ben yeni aldım seri no: 4. ve 5. rakamı 51 nasıl anlarım versiyonunu??? Yada başka bi yöntem anlamak için usa deki kuzenim bakıcak oda anlamaz bu işlerden?
  • serial no.82751877WH8

Arkadaşım amerikadan geçen cuma 2 adet iphone almıştı henüz dönmedi.. Kutu üzerindeki bilgileri göndermiş versiyon 1.1.2midir sizce?
  • evt benimkide böle 51 seri numarası acaba 1.1.2 mi 1.1.3 mü?! bilen anlayan varmı?! arkadaşım sende benden önce öğrenirsen hber verirmisin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: say

serial no.82751877WH8

Arkadaşım amerikadan geçen cuma 2 adet iphone almıştı henüz dönmedi.. Kutu üzerindeki bilgileri göndermiş versiyon 1.1.2midir sizce?

Hayir 1.1.2 dir onlar. Cunku o hafta 1.1.3 halen daha cikmamisti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xman958

quote:

Orjinalden alıntı: say

serial no.82751877WH8

Hayir 1.1.2 dir onlar. Cunku o hafta 1.1.3 halen daha cikmamisti.

merakla bekliyorum inşallah dediğin gibi gelir çok saol.
  • inşallah ya nasıl sevinirim bilemezsin:)
  • 52 ve sonrasının 1.1.3 olması lazım, fakat apple store'lardaki cihazların hemen hepsi son sürüm oluyormuş hafta farketmiyor yani. Benim de arkadaşım bugün gitti amerikaya, öncelikle apple store dışı yerlere bak diye söyledim son çare apple store. yoksa 1.1.3 kutusunda kalıcak kırılana kadar
  • Arkadaşlar bugün elime 4 adet IPhone geçti. Telefonlar ATlanta Apple Store'dan 20-21 ocak gibi bir tarihte alındı, oradaki satıcı arkadaşa alınırken hangi versiyon olduğu soruldu ancak kendisinin bir bilgisi olmadığı, 1.1.2 de, 1.1.3 de olma olasılığı olduğu öğrenildi. Telefonlardan 3'ü 50. hafta diğeri 51. hafta üretimi olarak alındı. Ve sonucu sizlere büyük bir sevinçle açıklıyorum, 4 IPhone da 1.1.2 çıktı. Şu anda telefonu kırdım ve turbosim ile sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Hala amerikadan 1.1.2 almak isteyen arkadaşların şansları olduğunu ancak bu işin gereçekten şans olduğunu belirtmek isterim. Bir de NewYork gibi sürekli IPhone satışı çok olan yerlerden değil de başka yerlerdeki apple storelarda ya da bağımsız elektronik mağazalarında şanslarını deneseler daha iyi olabilir. Saygılar,
  • Arkadaşlar önümüzdeki hafta bi akrabam amerikaya gidicek ve bana iphone getiricek 1.1.2 alması için nereye yönlendirmem gerekiyo yada en kötü ihtimal 1.1.3 aldırimmi 1 2 haftaya kadar sizce kırılırmı 1.1.3 alırsam elimde kalma gibi bir olasılığı varmı ? yardımlarınız için teşekkürler .
  • şubat ayında apple sdk yı çıkarıyor, ardından da 1.1.3 için bulunan yöntemin açıklanmasını beklemek kalıyo, sölediklerine göre sdk yayınlanır yayınlanmaz açıklayacaklar.
  • Yaw zaten sdk nın yayınlanması ile birlikte bı kırma işleride farklı bir boyut almaz mı?

Adamlar bu haliyle bile neler yapıyorlar birde yazılım geliştirme açık olursa çok daha farklı şeyler görebiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratpadir

Arkadaşlar ben bugün alıyorum acaba bileniniz varmı apple store lara 1.1.3 geldimi yada seri nosundan filan anlayabilirmyiz? Tahminen ne zaman kırılır yani bi girişim gelişme varmı?! yanıtlarsanız çok sevinirim... eminim yeni alıcak arklarada yardımcı olur...

Artik pek bir onemi kalmadi. 1.1.3 jailbreak yapildi
    Burayi okuyun.
    http://forum.donanimhaber.com/m_20604066/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: xman958

quote:

Orjinalden alıntı: muratpadir

Arkadaşlar ben bugün alıyorum acaba bileniniz varmı apple store lara 1.1.3 geldimi yada seri nosundan filan anlayabilirmyiz? Tahminen ne zaman kırılır yani bi girişim gelişme varmı?! yanıtlarsanız çok sevinirim... eminim yeni alıcak arklarada yardımcı olur...

Artik pek bir onemi kalmadi. 1.1.3 jailbreak yapildi
    Burayi okuyun.
    http://forum.donanimhaber.com/m_20604066/tm.htm

fabrika çıkışı 1.1.3lere de oluyormu jailbrake peki? 1.1.2 yada 1.1.1den 1.1.3e çıkarılmş cihazlar için değilmi yani sadece?

• 52. Hafta üretim benim telefonum, Salı günü amerikadan alındı dün geldi fedex ile,
    1.1.2 çıktı kırdım geçirdim :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.