Şimdi Ara

Yeni iPhone Geliyor (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.994
Cevap
38
Favori
138.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uLtRaMaRiNe

quote:

Orijinalden alıntı: Ege İ

quote:

quote:

quote:

şimdi amerikada 299 dolar 32 gb modeli türkiyede nasıl oluyorda 2000 lira civarı oluyor iphonelara yabancıyım kusura bakmayın.bu arada amerikadan atıyorum gezmeye gittim ordan aldım 299 dolara türkiyede 100 lira haricinde bi para veriliyo mu kullanmak için?

Iphone 4s amerikada 675$ 5 nasıl 300$ olucak? kontratlı fiyatı bile 700$ aşağı olmaz.gumrukte 100 lira verip kayıt ettiriyosun pasaporta 2 senede bir getirbiliyorsun ayrıca.

e o zaman tanıtımda neden 299 dolar diyo ? kontratlı fiyat nedemek ki iphone konusunda acayip cahilim

Bu işin iphone la ilgisi yok kontratlı alınca sadece sadece kontrat sahibi oparatorun sim ini takabılıyorsun.birde 300$ birde 32gb olması imkansiz sony xperia sola 280$ samsuns s2 420$ Tabi unlocked versyonları

peki kontratsız alamıyo muyum ? mesela bi tanıdık var gelcek amerikadan apple mağazasına gidip 299 dolar verip gümrüktede 100 lira verip getiremez mi bana ?

yok öyle üç kuruşa beş köfte onlar onu düşünemiyormudur sence?:)

kontratsız ABD'de 700$ civarında olacak sanırım verirse okadar para alıp getirebilir...
    bu arada en ucuz abd de astılıyor diğer avrupa ülkelerinde 700€ civarındadır bilginize...

• Bence en büyük yanlışı pili güçlendirmeyerek yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL_ErroR_44

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi amerikada 299 dolar 32 gb modeli türkiyede nasıl oluyorda 2000 lira civarı oluyor iphonelara yabancıyım kusura bakmayın.bu arada amerikadan atıyorum gezmeye gittim ordan aldım 299 dolara türkiyede 100 lira haricinde bi para veriliyo mu kullanmak için?

Iphone 4s amerikada 675$ 5 nasıl 300$ olucak? kontratlı fiyatı bile 700$ aşağı olmaz.gumrukte 100 lira verip kayıt ettiriyosun pasaporta 2 senede bir getirbiliyorsun ayrıca.

e o zaman tanıtımda neden 299 dolar diyo ? kontratlı fiyat nedemek ki iphone konusunda acayip cahilim

Bu işin iphone la ilgisi yok kontratlı alınca sadece sadece kontrat sahibi oparatorun sim ini takabılıyorsun.birde 300$ birde 32gb olması imkansiz sony xperia sola 280$ samsuns s2 420$ Tabi unlocked versyonları

peki kontratsız alamıyo muyum ? mesela bi tanıdık var gelcek amerikadan apple mağazasına gidip 299 dolar verip gümrüktede 100 lira verip getiremez mi bana ?

yok öyle üç kuruşa beş köfte onlar onu düşünemiyormudur sence?:)

kontratsız ABD'de 700$ civarında olacak sanırım verirse okadar para alıp getirebilir...
    bu arada en ucuz abd de astılıyor diğer avrupa ülkelerinde 700€ civarındadır bilginize...

en güzeli windows phone o zaman şuan inşallah samsung paramı iade ederse windows phone bakıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: ozturkmhmt

Bence en büyük yanlışı pili güçlendirmeyerek yaptı

her şeyi bilinçli yapıyorlar elbet onunda altında vardır bir çapanoğlu merak etme sen:)

Adamlar istese herkesin ağzının açık bir şekilde şaşırıp bakakalacağı mükemmel bir alet de ortaya çıkarabilirlerdi ama yapmadılar neden teknolojimi yok sizce?
    Tabii ki değil her şey mevcut ama her şeyi kullanıcıya hemen vermiyorlar her zaman eksik noksan şeyler yapıyorlar ki bir sonraki sürüme bir şeyler kalsın alıcıyı cezbetsin yenilik ayağına önceki sürümdeki eksikliği tamamlıyorlar şunu yaptık bunu yaptık falan diorlar sonra şekil bir a incelttik ekranı büyüttük diorlar 4S'de onu yapamazlarmıydı tabiiki yapabilirlerdi ama yapmış olsalardı bugune malzeme kalmazdı vesselam...:D

• quote:

Orijinalden alıntı: Cannibal_Corpse

Arkadaşlar memleketimize ne zaman gelir iphone 5?

Bu soruyu cevaplayabilecek bir babayiğit arıyorum, aralıktan önce gelme ihtimali var mı? Ona göre yurtdışından touch 5 alıp iphone5 i bekleyeceğim çünkü garantili almak istiyorum..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kontratsız alabilirsin tabi ama bahsettiğin fiyat kontratlı fiyat

usa ya gidecek ise 650 USD

• quote:

Pil omru artti ya artmadı mı ?
  • Yeni iPhone Geliyor

• iPhone 5 Türkiye'de yasaklanacak mı?

Apple'ın iPhone 5 akıllı telefonu ile birlikte iPad'lerde bu yasağa girebilir!

eni haritanın arayüzüne girip Türkiye üzerine geldiğinizde haritadaki "Kıbrıs Rum Kesimi" ibaresini görünüyordu. Apple böylelikle Türk vatandaşların yaşadığı "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti"ni (KKTC) dolaylı da olsa tanımamış izlenimi veriyordu.

Türkiye'ye de satışa sunulan ve haritası bulunan mobil cihazlar için önemli bir izin alınması gerekiyor. Harita Komutanlığı'ndan alınan onaydan sonra bu cihazlar piyasaya sürülüyor.

Harita Genel Komutanlığı ise sınırlarımızın bu verilerde doğru çıkması için oldukça hassas davranıyor. Onay almak için şartların içinde KKTC ve Güneydoğu olmak üzere, bölgelerin Türkiye'nin kabul ettiği sınırlarda olması mecbur.

iOS 6'nın şuan kullanılan beta sürümünde halen bu sorun devam ediyor. Mobil işletim sisteminin tam sürümü yayınlandığında bu şekilde devam ederse Harita Komutanlığı'ndan onay alamayacak olan Apple'ın iPhone 5'in ve bu haritayı kullanacak olan iPad'lerin satışının Türkiye'de yasaklanması söz konusu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Adamlar kontratlı fiyat $299 demiş halen onu alıp kullanma peşindesin. O telefon büyük ihtimal $750 olacak.

KONTRATLI FİYATLAR : (En ucuz modeller) (Vergisiz fiyatlar)

iphone 5 = $199
    iphone 4S = $99
    iphone 4 = bedava

KONTRATSIZ : (SİM FREE- UNLOCK - CONTRACT FREE) ABD de kasım ayında çıkar.

İphone 5 = $650
    İphone 4S = $550
    İphone 4 = $450

Umarım açıklayabilmişimdir.

• Ne kullanıyorsanız kullanın ister bulaşık makinesi ,ister son model tv, ister traş bıçağı ister telefon ... kullandığınız eşyaların KÖLESİ olmayın.Bir k700i kullanıcısı olarak gerçekten tarafsızca bakıyorum kim ne demiş ne kullanmış değerlendirmelerine bakıyorum da insanlar neyi kullanıyorsa ondan daha iyisinin karşı markada çıkmasına tepkililer.

Bu durum sadece bizim ülkemizde ve benzer nitelikteki ülkelerde olmuş olsa toplumun markalaşma özentisi ve bunun üzerinden ego tatmini yaşadıklarını söyleyebiliriz.Ama bu hayat standartı bizden yukarılarda olan avrupa ülkelerinde amerikada hatta japonyada da böyle . Yabancı forumlarda görüyorum aynı bizdeki gibi atışmalar ,hakaretlere varan söylemler ...

Tam da istenilen durumdasınız arkadaşlar. Aynı bir futbol taraftarı gibi ürünlerinin adete kölesi olmanızı istediler ve oldunuz.Samsung daha iyi bir ürün çıkarsa ne olur çıkarmasa ne olur.Elindeki cihaz öldü mü hemen? Sizleri tanımıyorum yaşantılarınızı bilmiyorum nasıl bir ihtiyaçtır ki bu yenisi çıktığında ona gerçekten ihtiyaç duyuyorsunuz.Benim buna sahiden ihtiyacım var mı diye bir kere kendinize sordunuz mu acaba?

Bunları söylemek haddime değil ama kim neyi kullanırsa kullansın hep bir taraftarı olma tutuculuk olayı var.Belki yaşla alakalıdır belki de psikolojik ait olma duygularından kaynaklanıyordur.Genellikle ülkelerde bunun kavgasını yapan genç kitle olmuştur.

Sırf tonla uygulamayı 5 kuruş harcamadan 2-3 tıkla indirip korsan kullanıyorsunuzdur o zaman bu forum gibi platformlarda o telefonunuzu markacığınızı övmenizin de bir tarafsızlığı yorum değeri asla yoktur.

Kaale alınmayacak yorumlar tam da bu tür kullanıcıların yorumlarıdır. Her ne kadar bu durum menfaatimize hoş gelse de etik değil .En azından markanın ve modelin bir artısı alınabilitesini artırmaması gereken bir olay.

Firmalar amaçlarına ulaşmış diyorum ve noktayı koyuyorum.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

quote:

Orijinalden alıntı: leo

quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

En iyisi Lumia 920

Yeni iPhone Geliyor

185 gram (bildigin takoz yani) agirlik, 11 mm kalinlik ve plastik kasasiyla bu telefon nokianin tabutuna cakilmis son bir civi adeta.

Kesinlikle katılıyorum. Tasarımı bile iğrenç ötesi..

Tasarım beğenisi herkesin kendi bakış açısıdır buna sözüm yok. Fakat Arkadaş keşke biraz araştırıp yazsaydı yazısını. Plastik kasa dediğinde zaten bilgisizliğini ortaya döktü. Bu yüzden hiç bir şey söylemenin anlamı bile kalmıyor.

• Oncelikle Galaxy S2 kullanici olarak kendi dusuncelerimi paylasmak istiyorum.

S2 kullanicisi olarak telefonumdan cok cok memnunum. Hatta yeni S3'lere degismem. Iphone 4 ve 4S'e de degismem. Fakat sunu da kabul ederim; telefonum 1 yil sonra eski model oldu. Yenisi cikti ve TAMAMEN farkli bir tasarimla. Oysa Iphone 4 ve daha sonra 4S modeli 2yildan fazla piyasada olmalarina ragmen hangisinin eski hangisinin yeni oldugunu anliyamiyoruz. Yani aldiginiz cihaz COK GEC ESKIYOR. Simdi yeni Iphone5 ve daha sonra gelebilecek muhtemelen 5S modelinin de benzerlik gosterecegine inaniyorum. Yani bu aldiginiz cihaz simdiden 2 yil modasini kaybetmeme garantisi veriyor.
    Teknik donanimina gelince... Ben macbook pro ve ipad kullanicisi olarak Apple urunlerinin kesinlikle cok cok stabil calistigina inaniyorum. Galaxy S2 ile hergun ortalama 2 yada 3 "kapamaya zorla" butonuna bastigimida hatirlatirim.
    Not: Ayni yorumum bilgisayar icinde gecerli; 2008 yilinda aldigim Macbook Pro'nun teknik donanimina yeni ozellikler eklensede, 2012 nin ortasina kadar fiziksel hicbir degisiklik gecirmedi ve ben son 4 yildir modasi gecmemis, hergun daha yeni hergun daha guzel bir laptop kullaniyor oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bouche

quote:

Pil omru artti ya artmadı mı ?

verilere bakınca

3g süresi %33 artmış gözüküyor.

6 saatten 8 saate çıkmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: origo35

quote:

Orijinalden alıntı: anilcelebi97

quote:

Orijinalden alıntı: origo35

quote:

Orijinalden alıntı: anilcelebi97

Beyler simdi almalimiyiz bu telefonu ayrintili bilgiye sahip olan arkadaslar varsa yardimci olabilirlermi simdiden tesekkurler

http://www.gsmarena.com/apple_iphone_5_eur_and_uk_prices_revealed-news-4797.php

Fiyatlar burda. Almanya da yaklasık 1600 liraya satılcağına göre Türkiye ye en az 2.000-2.500 lira arası gelicek. Değermi değmezmi sizin kararınız. Ben s3 almak için dünkü tanıtımı bekliyordum ve s3 almaya karar verdim.

Peki s3 guzel mi biz aldiktan snra s4 cikmasin

Bekle dostm o zaman samsung iflas ettigi zaman en son hangi galaxy s serisi çıkmışsa onu alırsınki son çıkcak galaxy s o olur.

Samsung geniş çaplı bir şirket vinçlerinden tutun da inşaat makinelerine otomasyon sistemlerine güvenlik sistemlerine kadar bir çok alanda üretim yapan çok yönlü bir
    firma.

Kod yazmaktan başka bir iş gücü olmayan elmaya benzemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim bir günlük s3 menü geçişlerinde nasıl kasar!

:) s3 ün kastığı falan yok kullanılan touchwiz le alakalı herhangi bir launcher da gram kasma yok telefon uçuyor adeta

güç tasarrufunda nova 3 oynuyorum kasma yok video isterseniz de atarım hiç sıkıntı değil lütfen kulak misafiri olduğunuz

şeyleri bilip bilmeden buraya yazmayınız komik duruma düşüyorsunuz.. hatta nova 3 oynarken aynı anda facebooktan video bile izleyebilirsiniz

kasmadan bunu garanti ederim..

(nova 3 ün grafikleri iyi olduğu için nova dedim yüksek çözünürlüklü hiç bir oyunda kasma yaşamadım)

• quote:

Orijinalden alıntı: reckoner

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Adamlar kontratlı fiyat $299 demiş halen onu alıp kullanma peşindesin. O telefon büyük ihtimal $750 olacak.

KONTRATLI FİYATLAR : (En ucuz modeller) (Vergisiz fiyatlar)

iphone 5 = $199
    iphone 4S = $99
    iphone 4 = bedava

KONTRATSIZ : (SİM FREE- UNLOCK - CONTRACT FREE) ABD de kasım ayında çıkar.

İphone 5 = $650
    İphone 4S = $550
    İphone 4 = $450

Umarım açıklayabilmişimdir.

anladım sağ olun

• quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Ne kullanıyorsanız kullanın ister bulaşık makinesi ,ister son model tv, ister traş bıçağı ister telefon ... kullandığınız eşyaların KÖLESİ olmayın.Bir k700i kullanıcısı olarak gerçekten tarafsızca bakıyorum kim ne demiş ne kullanmış değerlendirmelerine bakıyorum da insanlar neyi kullanıyorsa ondan daha iyisinin karşı markada çıkmasına tepkililer.

Bu durum sadece bizim ülkemizde ve benzer nitelikteki ülkelerde olmuş olsa toplumun markalaşma özentisi ve bunun üzerinden ego tatmini yaşadıklarını söyleyebiliriz.Ama bu hayat standartı bizden yukarılarda olan avrupa ülkelerinde amerikada hatta japonyada da böyle . Yabancı forumlarda görüyorum aynı bizdeki gibi atışmalar ,hakaretlere varan söylemler ...

Tam da istenilen durumdasınız arkadaşlar. Aynı bir futbol taraftarı gibi ürünlerinin adete kölesi olmanızı istediler ve oldunuz.Samsung daha iyi bir ürün çıkarsa ne olur çıkarmasa ne olur.Elindeki cihaz öldü mü hemen? Sizleri tanımıyorum yaşantılarınızı bilmiyorum nasıl bir ihtiyaçtır ki bu yenisi çıktığında ona gerçekten ihtiyaç duyuyorsunuz.Benim buna sahiden ihtiyacım var mı diye bir kere kendinize sordunuz mu acaba?

Bunları söylemek haddime değil ama kim neyi kullanırsa kullansın hep bir taraftarı olma tutuculuk olayı var.Belki yaşla alakalıdır belki de psikolojik ait olma duygularından kaynaklanıyordur.Genellikle ülkelerde bunun kavgasını yapan genç kitle olmuştur.

Sırf tonla uygulamayı 5 kuruş harcamadan 2-3 tıkla indirip korsan kullanıyorsunuzdur o zaman bu forum gibi platformlarda o telefonunuzu markacığınızı övmenizin de bir tarafsızlığı yorum değeri asla yoktur.

Kaale alınmayacak yorumlar tam da bu tür kullanıcıların yorumlarıdır. Her ne kadar bu durum menfaatimize hoş gelse de etik değil .En azından markanın ve modelin bir artısı alınabilitesini artırmaması gereken bir olay.

Teşekkürler.

Noktayı koymuşsunuz. Elinize sağlık.

Yeni modeli alacak olanların %95 i korsan uygulama kullanacağı kesin zaten.

Ayranları olmaz içmeye iphone alırlar 12 taksitle.

• quote:

Orijinalden alıntı: niskaji

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: ogulcanozugenc

hepsini okudum, seni iboy seniii

şaka şaka bir iki şey söylemek istedim, uygulamaları bedava kullanabilmekten bahsetmişsiniz sanırım (çok anlamam ios dan) eğer kastettiğiniz bu ise androidde de yapılabiliyo bu.
    S3 çok büyük evet ben de sevmem büyük telefonları (banyo sabunu diyom ben bu telefonlara) ama insanlar bunları tercih ediyo. ama android piyasasının güzel yönü de şu; çok çeşit var. mesela bana iphone da çok büüyk geliyo. bana küçük telefon lazımdı, bende gittim xperia ray aldım, çok memnunum. valla bana bugün iphone verseler almam, kullanmam. ha iphone benim telefonumdan daha iyidir lafım yok ama benim ihtiyacım küçük telefon.

Tebrik ediyorum olay budur

Olay basit paranız varsa ihtiyaçlarınızda vardır
    (hoş bizim millet iphone alır kontor yuklemeye parası yok)

• quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Ne kullanıyorsanız kullanın ister bulaşık makinesi ,ister son model tv, ister traş bıçağı ister telefon ... kullandığınız eşyaların KÖLESİ olmayın.Bir k700i kullanıcısı olarak gerçekten tarafsızca bakıyorum kim ne demiş ne kullanmış değerlendirmelerine bakıyorum da insanlar neyi kullanıyorsa ondan daha iyisinin karşı markada çıkmasına tepkililer.

Teşekkürler.

Noktayı koymuşsunuz. Elinize sağlık.

Yeni modeli alacak olanların %95 i korsan uygulama kullanacağı kesin zaten.

Ayranları olmaz içmeye iphone alırlar 12 taksitle.

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.