Şimdi Ara

Yeni iPhone Geliyor (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.994
Cevap
38
Favori
138.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şampiyonlar Ligi değil, Şampiyonlar yani 5 Şampiyonun maçları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Orijinalden alıntı: ‬1‬

Yeni iPhone Geliyor

Bu ilana çok güzel bir söz var;

1- Taklit ediliyorsan
    2- Kıyaslarda kullanılıyorsan

En iyi sensindir.

Öylese android en iyisi

Bunun tam tersini ios da yapabilirsin değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Itachi-san -- 18 Eylül 2012; 20:53:14 >

• ATTIĞIM MESAJLAR GİTMİYOR, İPHONE ÖVECEĞİNİZE AZICIK FORUMA YATIRIM YAPIN !!!!
  • Başlık değişse keske. iPhone 6 geliyor sandık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski iphone larda hiç bu çeşit konuşmalar başlıklar açılmadı ama biraz internette araştırırsanız yabancı forumlarda bile iphone 5 i hayal kırıklığı olaran gören gerçekten çok fazla insan var. iphone 5 in bu hayal kırıklığı en çok galaxy s3 e yarayacak galiba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bytehlike15

Yeni İphone 4S Aldık 1 ay oldu, 5 çıkıyor

dostum 4s 1 ay önce çıkmadı ama

Yeni İphone 5 Aldık 1 ay oldu, 6 çıkıyor

desen haklısın
  • İphone 5 cikiyorda,bu adi operatorler sim kart cikaricakmi,zorla bekletmesinler sakin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

İphone 5 cikiyorda,bu adi operatorler sim kart cikaricakmi,zorla bekletmesinler sakin.

biri önce çıkarırsa diğerleride anında çıakrtır

yeterki aralarında anlaşmasınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

İphone 5 cikiyorda,bu adi operatorler sim kart cikaricakmi,zorla bekletmesinler sakin.

biri önce çıkarırsa diğerleride anında çıakrtır

yeterki aralarında anlaşmasınlar

+1
  • quote:

kaç aydır çıkmasını bekliyo millet sanki çıktığını yeni öğrendin
  • hadi be bi düşte review lere görelim s3 karşılaştırmasını daha note 2 çıkıcak onlada mutlaka karşılatırırlar
  • quote:

AVEA " evet "
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucukb

quote:

kaç aydır çıkmasını bekliyo millet sanki çıktığını yeni öğrendin

Ben çıktıktan sonra aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s k y

Yıllardır Nokia'nın her çıkardığı son modelleri kullandıktan sonra, akıllı telefon dünyasına HTC Wildfire S ile giriş yaptım. Akıllı telefona ve Root olayına alıştıktan sonra Samsung Galaxy S2 ile çıtayı yükselttim, Root olaylarını S2 de de yaşadım ve gördüm ki Samsung'un fiyat ve bir önceki modellere olan yazılımsal güncellemeleri SIFIR. Kardeşimin kullandığı Galaxy S3 ü de gördükten sonra, 2007 yılından beri ne katologlarda, ne internette, ne de medya marketlerde elime alıp bakmadığım, özelliklerini bile merak edip incelemediğim iphone'un 4S modeline geçiş yaptım. ve gördüm ki daha önceki kullandıklarım telefonsa bu ne, bu telefonsa diğerleri neydi dedim. Artı olarak Samsung Google'un Nexus modeli satılsın diye Google'a ait android yazılımının 4.1.1 ini S3 e getiremedi, iphone kendi yazılımı. S3'e getirse bile S3'ün satışı düşecek korkusuna 2.gözbebeği amiral gemisi S2'ye getiremeyecek, iphone ise iphone 5 ile birlikte S4 - 4 - 3GS (2009 model) ios 6 yı yüklemeye izin veriyor, çünkü satılmama korkusu yok. Bu arada android ise HTC derim. Birde son olarak fiyat konusu iphone 4S 2011 model ve hala 1900 - 2000 TL, S3 ise 1999 dan çıktı daha 4.ayında 20/09/2012 tarihinde A101 de 1499 TL :)))) ki o kadar düşmüş..

İşte bu dediklerini " kabul etmiyorlar " zatı muhterem android kullanan arkadaşlar ve OLUMSUZ olarak algılıyorlar. Yılda 3 telefon çıkartan ( NOTE serisi hariç ) bir markayı da EKSİKSİZ bakın İP5 de bu yok şu yok diyebilyorlar üstüne,

HTC de root olayı gerçekten zor ( VDF 945 KULLANDIM ) , HTC explorer e yeterli destek gelmedi. ( böyle bir cihazda AF - FLASH IŞIK YOK )

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.