Şimdi Ara

Yeni iPhone Geliyor (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.994
Cevap
38
Favori
138.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: colddplay

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: colddplay

s3 s4 çıkana kadar liderliği elinden bırakmıcak gibi gözüküyor.

yanlız dikkatini çeken bir nokta oldu samsugta

yanlış hatırlamıyorsam haziran civarıydı

taksim saturn de s3 ün fiyatı 2000 idi, 2 gün önce gittim 1650 olmuş

haziranda 4s 1800 idi, 4s i bitirmişler ben gelmeden kaçtan satıldı dedim 1800 tl

ip4 ün fiyatıda 4s ile aynı yani 2 senedir fiyatları sabit

samsung un fiyat düşüş politikasını telefon sahipleri adına hiç ama hiç beğenmedim bu kadar hızlı değer kaybı ayıp

not: nokia sahibiyim

bence bir telefonun ne kadar iyi oldugunu fiyatı belirlemez
    zaten yanlış soyledim samsun galaxy note II çıkacak liderliği büyük olasılıkla devir alcak

s3 zaten büyük bunları insan kullanacak insan
    ben küçük el yapısına sahibim e kadınlar da öyle
    s3ü nasıl hele ki note u nasıl kullanacaklar

• Geveyli 5 aylık 4s ler sahibinde de 1000 TL ye düşmüş.
    İ5 in en büyük katkısı bu oldu. Hız farkını dahi anlamayacağınız tele, (2400 TL ye ön sipariş alan adam var) saçma para vermeye gerek yok. 12mp cam lı versiyonu çıkmadan 4s en mantıklısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cekale

Ulkeme ve insanina deger vermeyen bir USA sirketinin malini asla almadim ve almam.

www.tumkoseyazilari.com/yazar/tarik-toros/15-09-2012-iphone-5-almaya-deger-mi.html

+apple ürünlerini üreten işçilere köle gibi davranan bir firma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam hala İPhone 3GS'in 26.
    taksitini, İPhone 4'ün 18. taksitini,
    İPhone 4S'in 10. taksitini ödüyor
    ama aklı yine İPhone 5'te.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetay74

quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake

şuraya yazıyorum ekran 4'' olacak.tasarım iphone 4 ile aynı olacak.ekran daha cok boyuna uzayacak.4 çekirdekli bir işlemci bulunacak.8mp kamerada her zamanki gibi iyileştirmeler yapılacak lensler değiştirilecek.ios 6 nın final sürümü yayınlanacak.getirdiği yeniliklerden bahsedilecek.cihazın android cihazlara attığı farklar sinevizyona yansıtılacak(ne kadar doğru tartışılır).yine isim verilmeden s3 ile ayaküstü bir karşılaştırma yapılacak.fiyatlar ekrana geldiğinde yine forumda iphone bedavamı altında free yazıyor diyenler olacak.tüm bu söylediklerime rağmen bu akşamı merak ediyor ve iple çekiyorsanız hayal kırıklığına uğrayacaksınız.gecenin sürprizi bana göre yeni bir ipod touch ile olur ancak.

adam kahin

bu kadar olur

• quote:

Orijinalden alıntı: uL$

quote:

quote:

şuraya yazıyorum ekran 4'' olacak.tasarım iphone 4 ile aynı olacak.ekran daha cok boyuna uzayacak.4 çekirdekli bir işlemci bulunacak.8mp kamerada her zamanki gibi iyileştirmeler yapılacak lensler değiştirilecek.ios 6 nın final sürümü yayınlanacak.getirdiği yeniliklerden bahsedilecek.cihazın android cihazlara attığı farklar sinevizyona yansıtılacak(ne kadar doğru tartışılır).yine isim verilmeden s3 ile ayaküstü bir karşılaştırma yapılacak.fiyatlar ekrana geldiğinde yine forumda iphone bedavamı altında free yazıyor diyenler olacak.tüm bu söylediklerime rağmen bu akşamı merak ediyor ve iple çekiyorsanız hayal kırıklığına uğrayacaksınız.gecenin sürprizi bana göre yeni bir ipod touch ile olur ancak.

adam kahin

bu kadar olur

aynen ben bu mesajı arıyodum bu kadar olur...hele "fiyatlar ekrana geldiğinde yine forumda iphone bedavamı altında free yazıyor diyenler olacak" bunu görünce açıklandıktan sonra direk bu mesaj geldi aklıma yuh dedim helal olsun...bu kadar olur helal olsun

he he bedava sana bedava

• quote:

Orijinalden alıntı: uL$

quote:

quote:

adam kahin

bu kadar olur

Bildigin içerden bilgi almış mübarek . Helal olsun.

• quote:

quote:

adam kahin

• quote:

Orijinalden alıntı: loomy

VAy arkadas ne stabileteymis ya:)
    SAnki iphoneda görmedik samsungda görmedik.
    Bi stabilite allah gidiyor. Kullanmayan, görmeyen biri okusa surayi, s3 s2 kasim kasim kasiliyor. Iphonelerde yag gibi akiyor sanacak.
    Adamin biride cikmis, 1 günlük s3 gecislerde takiliyor diyor. Nerde o s3 bi göster allah askina. Bu kadar sallamada rezilikkte olmazki arkadas.
    JB yaptiktan sonra iphonelerin hallerini bilmiyorlar sanirim:) Hele bide icine 2 3 ekstra bisey yükledin mi telefon kasim kasim bi hal alio:d

Bu kasma isini burlarda yazinda, sokakta biriyle telefon karsilastirirken felan sakin demeyin. Adam eline verir s2 yada s3 ü göster bakam kastir bakam sunu dedin mi mal gibi kalirsin karsisinda.

Gecenlerde iste biriyle konusuyoruz, anlatiyor bana yok iphone söyle iyi yok samsung söyle kötü. Cikardim cebimden verdim eline s2 yi, cikar senin iphone 4 ü dedim. Koy yanyana tek tek oyna bakalim nerde kastircan, yada iphonede yaptigin neyi bunda yapamican dedim:D
    Mal mal bakti telefona, sonunda s2 yi aldi eline, bak dedi bunu elime alinca iphonedeki hissi hissedemiom dedi sustu kaldi.
    Baska türlü savunacaklari biseyleri yok cünkü bire bir karsilastirdin dedin mi. Nasi bi hisse su iphonedeki his bende onu anlamiyorum:d

iyide birader ben iphone numu niye jb yapayım öyle bir ihtiyacım bile yokki zaten gerek duymadan kullandığın stabil s3 te insanlar kullanamadığı için jb yapıyor sunra telefon iyice dağılıyor

forewer İPHONE.

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

quote:

Orijinalden alıntı: Million

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2bin kusur para vericem en azından kamera 12mp olmalıydı.

Burda megapiksel canavarı değiliz. 8 de kalmıştır çok iyi bir mercek kullanmıştır. herşey megapikselden ibaret değil atın şu zihniyeti. zaten 4s in kamerası s3 ten daha iyi çekim yapıyordu 5 te daha iyi olacaktır. iyileştirilmiş kamera diyoruz biz buna :)

o telefona 2bin kusur para ver al eline görürüm sonra bu teraneleri anlatırsın, başlarsın 2inci hafta kamerası 12mp olaydı iyiydi demeye

Herşeyi megapiksel den ibaret sanıyorsan sen de bir sıkıntı var. Ayrıca arkadaşın da dediği gibi ulu orta da bilmediğini belli etme. :)

kamera mühendisleri toplanmış gene ben grafikerim ayrıca bu işin okulunu okudum,bende biliyorum mp herşey değil, bazı şeyleride sizden daha iyi biliyorum,ben sadece muhabbet olsun diye söyledim, ama cok bilmişlik yapanlarada uyuz oluyorum haa

Grafikerlik le bunu bağdaştırdın ya helal olsun. laf olsun diye yanlış şeylere söylersen bizde sana gerçek olanı söyleriz. bu bilmişlik değil doğruyu senin kafana kazıyabilme. :)

ben tekrar yazayım ''2bin kusur para vericem en azından kamera 12mp olmalıydı'', şimdi bak bakalım ben ne yazmışım ilk mesajda, daha doğru dürüst anlamadan girişiyorsunuz, adamlar 12mp lik kamera yapsa bu 8mp den dahamı kötü olaracak, adam 12mp kamera koysa tabiki ona göre merceğini vs 8mp den daha kaliteli yapıcaktır zaten. siz benim tam olarak ne demek istediğimi anlamamışsınız, ck bilmişlik yapıp mp herşey değildir aga diyosunz

İsterse 20 mp olsun telefondan çektiğin foto daima kötüdür...

• quote:

Orijinalden alıntı: loomy

VAy arkadas ne stabileteymis ya:)
    SAnki iphoneda görmedik samsungda görmedik.
    Bi stabilite allah gidiyor. Kullanmayan, görmeyen biri okusa surayi, s3 s2 kasim kasim kasiliyor. Iphonelerde yag gibi akiyor sanacak.
    Adamin biride cikmis, 1 günlük s3 gecislerde takiliyor diyor. Nerde o s3 bi göster allah askina. Bu kadar sallamada rezilikkte olmazki arkadas.
    JB yaptiktan sonra iphonelerin hallerini bilmiyorlar sanirim:) Hele bide icine 2 3 ekstra bisey yükledin mi telefon kasim kasim bi hal alio:d

Bu kasma isini burlarda yazinda, sokakta biriyle telefon karsilastirirken felan sakin demeyin. Adam eline verir s2 yada s3 ü göster bakam kastir bakam sunu dedin mi mal gibi kalirsin karsisinda.

Gecenlerde iste biriyle konusuyoruz, anlatiyor bana yok iphone söyle iyi yok samsung söyle kötü. Cikardim cebimden verdim eline s2 yi, cikar senin iphone 4 ü dedim. Koy yanyana tek tek oyna bakalim nerde kastircan, yada iphonede yaptigin neyi bunda yapamican dedim:D
    Mal mal bakti telefona, sonunda s2 yi aldi eline, bak dedi bunu elime alinca iphonedeki hissi hissedemiom dedi sustu kaldi.
    Baska türlü savunacaklari biseyleri yok cünkü bire bir karsilastirdin dedin mi. Nasi bi hisse su iphonedeki his bende onu anlamiyorum:d

Sende jbli iphone kullanmadım sanırsam.İpod touch'un rami daha az olmasına rağmen nadir kasıyor oda çok nadiren.Birde iosun androidden daha akıcı olduğunu kabul etmelisin :)
    Malzeme kalitesi olarakta daha iyisini göremedim.S3 ün arka kapağıda çabuk çiziliyor.Çizilmiyor demeyin arkadaşımdaki cihazı inceledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kule_genclik

Yeni iPhone Geliyor

bu da mı tesadüf

Al işte. Lumia iPod'dan almış diyorduk, buna bir şey söyleyemedim. Şaka bir yana şu kel tasarımcı gerçekten zerzek. O kadar para alıyor şirkette söz sahibi, ama internette tasarımcıların grafikerlerin bile yaptığı çizdiği iPhone'lar veya diğer proje bazlı tasarımlar bile daha hoş. Bu kadar özgünlükten uzak da olunmaz ki... Hepsi aynı... Samsung da Apple da Nokia da... Biri diğerinin laciverti... İnsan hiç mi yaratıcı olamaz arkadaş...

• bu nihayetinde bir teknoloji savaşı görünümünde. tek amaç var, o da daha çok para kazanmak.

apple ile samsung arasında, telefon ve tablet pazarında kıyasıya rekabet varsa da, apple ile samsung zaten yıllardır beraber iş yapıyorlar. hem de yılda 7 Milyon Dolarlık.
    apple ürünlerinin tüm cam ekranları ile kimi işlemcilerini Samsung üretiyor zaten. hatta apple için samsung yazılım bile geliştiriyor.

tabi işin pazarlama ayağı çok daha farklı. nihayetinde bu pazarı bu şekilde doğuran apple oldu. zamanında ilk renkli pc'yi de ve hatta bilindik mouse'u da bu şekilde kullanan apple olduğu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtanhu -- 18 Eylül 2012; 16:54:57 >
  • On sparis verdim bu ayin 21 inde fransadan alicam(gondermiyolar gidecem :S)

• quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Orijinalden alıntı: ‬1‬

Yeni iPhone Geliyor

Bu ilana çok güzel bir söz var;

1- Taklit ediliyorsan
    2- Kıyaslarda kullanılıyorsan

En iyi sensindir.

Öylese android en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

quote:

quote:

http://asset2.cbsistatic.com/cnwk.1d/i/tim/2012/09/15/SAM12172-PrintWSJ10.87x21_copy_610x1179.jpg

1- Taklit ediliyorsan

En iyi sensindir.

Öylese android en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

quote:

quote:

Yeni iPhone Geliyor

1- Taklit ediliyorsan

En iyi sensindir.

Öylese android en iyisi

• fanboylar işbaşında
  • Yıllardır Nokia'nın her çıkardığı son modelleri kullandıktan sonra, akıllı telefon dünyasına HTC Wildfire S ile giriş yaptım. Akıllı telefona ve Root olayına alıştıktan sonra Samsung Galaxy S2 ile çıtayı yükselttim, Root olaylarını S2 de de yaşadım ve gördüm ki Samsung'un fiyat ve bir önceki modellere olan yazılımsal güncellemeleri SIFIR. Kardeşimin kullandığı Galaxy S3 ü de gördükten sonra, 2007 yılından beri ne katologlarda, ne internette, ne de medya marketlerde elime alıp bakmadığım, özelliklerini bile merak edip incelemediğim iphone'un 4S modeline geçiş yaptım. ve gördüm ki daha önceki kullandıklarım telefonsa bu ne, bu telefonsa diğerleri neydi dedim. Artı olarak Samsung Google'un Nexus modeli satılsın diye Google'a ait android yazılımının 4.1.1 ini S3 e getiremedi, iphone kendi yazılımı. S3'e getirse bile S3'ün satışı düşecek korkusuna 2.gözbebeği amiral gemisi S2'ye getiremeyecek, iphone ise iphone 5 ile birlikte S4 - 4 - 3GS (2009 model) ios 6 yı yüklemeye izin veriyor, çünkü satılmama korkusu yok. Bu arada android ise HTC derim. Birde son olarak fiyat konusu iphone 4S 2011 model ve hala 1900 - 2000 TL, S3 ise 1999 dan çıktı daha 4.ayında 20/09/2012 tarihinde A101 de 1499 TL :)))) ki o kadar düşmüş..

• quote:

Orijinalden alıntı: s k y

Yıllardır Nokia'nın her çıkardığı son modelleri kullandıktan sonra, akıllı telefon dünyasına HTC Wildfire S ile giriş yaptım. Akıllı telefona ve Root olayına alıştıktan sonra Samsung Galaxy S2 ile çıtayı yükselttim, Root olaylarını S2 de de yaşadım ve gördüm ki Samsung'un fiyat ve bir önceki modellere olan yazılımsal güncellemeleri SIFIR. Kardeşimin kullandığı Galaxy S3 ü de gördükten sonra, 2007 yılından beri ne katologlarda, ne internette, ne de medya marketlerde elime alıp bakmadığım, özelliklerini bile merak edip incelemediğim iphone'un 4S modeline geçiş yaptım. ve gördüm ki daha önceki kullandıklarım telefonsa bu ne, bu telefonsa diğerleri neydi dedim. Artı olarak Samsung Google'un Nexus modeli satılsın diye Google'a ait android yazılımının 4.1.1 ini S3 e getiremedi, iphone kendi yazılımı. S3'e getirse bile S3'ün satışı düşecek korkusuna 2.gözbebeği amiral gemisi S2'ye getiremeyecek, iphone ise iphone 5 ile birlikte S4 - 4 - 3GS (2009 model) ios 6 yı yüklemeye izin veriyor, çünkü satılmama korkusu yok. Bu arada android ise HTC derim. Birde son olarak fiyat konusu iphone 4S 2011 model ve hala 1900 - 2000 TL, S3 ise 1999 dan çıktı daha 4.ayında 20/09/2012 tarihinde A101 de 1499 TL :)))) ki o kadar düşmüş..

İmzan dikkatimi çekti hem ligtv ve şampiyonlar ligi demişsin varmı öle bir şansımız şampiyonlar ligini izleme gibi?? Star tv dışında tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wafwaf -- 18 Eylül 2012; 20:44:30 >

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.