Şimdi Ara

Yeni iPhone Geliyor (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.994
Cevap
38
Favori
138.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: colddplay

s3 s4 çıkana kadar liderliği elinden bırakmıcak gibi gözüküyor.

yanlız dikkatini çeken bir nokta oldu samsugta

yanlış hatırlamıyorsam haziran civarıydı

taksim saturn de s3 ün fiyatı 2000 idi, 2 gün önce gittim 1650 olmuş

haziranda 4s 1800 idi, 4s i bitirmişler ben gelmeden kaçtan satıldı dedim 1800 tl

ip4 ün fiyatıda 4s ile aynı yani 2 senedir fiyatları sabit

samsung un fiyat düşüş politikasını telefon sahipleri adına hiç ama hiç beğenmedim bu kadar hızlı değer kaybı ayıp

not: nokia sahibiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 16 Eylül 2012; 10:37:11 >
  • daha guzel olmush
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

haziranda 4s 1800 idi, 4s i bitirmişler ben gelmeden kaçtan satıldı dedim 1800 tl

samsung un fiyat düşüş politikasını telefon sahipleri adına hiç ama hiç beğenmedim bu kadar hızlı değer kaybı ayıp

Apple'da sabit bu. 650$ dan çıktı iPhone 5. 1 sene 650$ devam eder. 5S çıkınca 650$ olur, 5'i 550$ a çekerler.

• Apple in fiyat anlaminda degerinden bir sey kaybetmemesinin tek sebebi musterilerine sadece 1 urun sunmasi ve pazara ilk akilli telefon olarak girmesi.bu firmanin sahibi ben olsam bende fiyati asagi cekmem.bana kalirsa bu urun 20 degil 30 milyon yine satar cunku pazarda tek ios kullanan firma.baska bir marka yok Apple ekrani kendi uretmiyor adamlarin sattigi tek sey var oda isletim sistemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubyyyy

Çok acımasızca vuruyorlar :)
  • Bu arada dünyanın en ince akıllı telefonunu sunuyorum arkadaşlar. Dikkat iPhone 5 değil!!

Fujitsu Arrows f07-D
    6,7mm...

• galaxy S3 ü almadan önce iphone 5 i bekleyeyim demiştim keşke beklemeseydim boşuna vakit kaybetmişim bütün presentasyonu izledim gözüme kayda değer hiçbirşey çarpmadı ama yinede çok satıcaktır. neyseki enazından apple ın ipad gibi arada sırada yaptığı güzel aletlerde var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardicli2000

Bu arada dünyanın en ince akıllı telefonunu sunuyorum arkadaşlar. Dikkat iPhone 5 değil!!

Fujitsu Arrows f07-D
    6,7mm...

Dünya genelinde resmi olarak satışı olan ve 7.6 mm den ince var mı hocam merakımdan soruyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyor

galaxy S3 ü almadan önce iphone 5 i bekleyeyim demiştim keşke beklemeseydim boşuna vakit kaybetmişim bütün presentasyonu izledim gözüme kayda değer hiçbirşey çarpmadı ama yinede çok satıcaktır. neyseki enazından apple ın ipad gibi arada sırada yaptığı güzel aletlerde var..

Herhalde son 5 yildaki retina ,MacBook air,Apple tv,intelle ortaklaşa geliştirilen thunderbolt,ilk İPhone gibi sıradan (!) gelişmeler sizin icin önemsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Erencan -- 16 Eylül 2012; 21:02:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: römercan

quote:

Orijinalden alıntı: ardicli2000

Bu arada dünyanın en ince akıllı telefonunu sunuyorum arkadaşlar. Dikkat iPhone 5 değil!!

Fujitsu Arrows f07-D
    6,7mm...

Dünya genelinde resmi olarak satışı olan ve 7.6 mm den ince var mı hocam merakımdan soruyorum.

Yok hocam ben de o nedenle yazmadım. Sadece Fujitsu nun bu modeli var. He bir de Motorola RAZR var ama kamera kısmı daha kalın.
    Bir de satışta olmayıp 6,7 mm olan iki model daha var ama satılmadıkları sürece bence bir anlam ifade etmiyor.
    yakında satışa çıkacakaları biliniyor. Bir tanesi de Huawei Ascend P1s. Muhtemelen ülkemize gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Erencan

quote:

Orijinalden alıntı: orhanyor

galaxy S3 ü almadan önce iphone 5 i bekleyeyim demiştim keşke beklemeseydim boşuna vakit kaybetmişim bütün presentasyonu izledim gözüme kayda değer hiçbirşey çarpmadı ama yinede çok satıcaktır. neyseki enazından apple ın ipad gibi arada sırada yaptığı güzel aletlerde var..

Herhalde son 5 yildaki retina ,MacBook air,Apple tv,intelle ortaklaşa geliştirilen thunderbolt,ilk İPhone gibi sıradan (!) gelişmeler sizin icin önemsiz.

aynen öyle

• quote:

cok güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: ‬1‬

Bu ilana çok güzel bir söz var;

1- Taklit ediliyorsan
    2- Kıyaslarda kullanılıyorsan

En iyi sensindir.

Eziklikten başka bir şey değil lan bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus78 -- 16 Eylül 2012; 21:17:33 >
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Orijinalden alıntı: ‬1‬

Bu ilana çok güzel bir söz var;

1- Taklit ediliyorsan
    2- Kıyaslarda kullanılıyorsan

En iyi sensindir.

Eziklikten başka bir şey değil lan bu.

Bunun aynısını araba dünyasından örnek vereyim.

Porsche 911 Turbo S ve Nissan GTR

Nissan kendini Porsche avcısı olarak tanıtır. hakikaten güzel araç yapmış nissan da ama hep kendini porsche avcısı olarak gösteriyor ama porsche

nissan avcısıyım demiyor.

• İlk jenerasyonudan beridir iphone kullanıyorum. Iphone 5'in Duyurulmasını bekledim, sonra da s3 almaya karar verdim ve dahi dün sipariş ettim.
    Bakalım androidle ilişkimden tatmin olacak mıyım :) olmadı 5S ya da 6 ile dönerim iphone'a

Bu arada her iki markanın da "fancığı" filan değilim. Hatta uzun yıllar samsung'u elektrik süpürgesi hariç evime bile sokmadım ama şimdi böyle oldu işte :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2wicky -- 16 Eylül 2012; 22:48:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

bence bir telefonun ne kadar iyi oldugunu fiyatı belirlemez
    zaten yanlış soyledim samsun galaxy note II çıkacak liderliği büyük olasılıkla devir alcak

• Ulkeme ve insanina deger vermeyen bir USA sirketinin malini asla almadim ve almam.

www.tumkoseyazilari.com/yazar/tarik-toros/15-09-2012-iphone-5-almaya-deger-mi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekale -- 17 Eylül 2012; 0:04:04 >
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.