Şimdi Ara

Yeni iPhone lansmanı 2018 | Türkçe Simultane Çeviri ile birlikte (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
12.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamam şimdi kendi bahçende oynayabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Iphone 7ninde yukselmis
    Yükseleceği belliydi. Dolar kuru ortada zaten. Eğer ki eski model iPhoneların fiyatları artmasaydı yeni modellerle arasında çok fazla fiyat farkı olurdu. Bu da mantığa ters bir olay. Bunu daha geçen gün yazmıştım bence artar fiyatlar diye.

• Stokta kalanlar hala eski fiyattan verir. Teknosada falan suan eski fiyatlar var ama stoklar az kalmis bitmeye yakin. Yeni urunler her yere zamli gelir. 1aya kadar yeni fiyatlar oturur. Her yerde ayni kalir

• quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Stokta kalanlar hala eski fiyattan verir. Teknosada falan suan eski fiyatlar var ama stoklar az kalmis bitmeye yakin. Yeni urunler her yere zamli gelir. 1aya kadar yeni fiyatlar oturur. Her yerde ayni kalir
    Şuan fiyatlar güncellenmeden herkes saldıracak. Stoklar çabuk tükenir. Bence Fiyat artışı 15 güne her yerde aynı seviyeye gelir.

• iPhone xs max 512 gb versiyonu 15000 bin tl den satılacağını düşünüyorum , İphone xr niye çıkardıklarını anlamadım , şu an mevcut x bu telefondan daha kalite gözüküyor , 750 dolar dünyanın hiç bir yerinde az para değil zaten türkiye giriş fiyatı iPhone x den pahalı olacağını düşünüyorum .
  • 10.000 e telefon almak!!!

Eskiden gösteriş için alan çok fazla orta ve alt tabaka kullanıcılar vardı, maaşlarının dört kati telefonları bir iki senelik taksitlerle alıp hava salıyorlardı.

Ama sanıyorum ki artık gerçekten gerçek zenginlerin ababileceği bir çıtaya yükseldi telefon.
  • 2000 tl ye geçen sene 6s plus aldım iyiki almışım arkadaş bu nedir nasıl fiyat bunlar yarın gidip telefona extra kasko garanti ekletiyim 😂😂😂

• Bir telefon için 5.000 TL bile çokken 10.000 - 15.000 gibi rakamların konuşulması komik. Yeni model çıktı diye eski modellerin fiyatı düşeceğine çıkmış. Ekran kasa oranı vasat olan 8'e sırf IOS için bile 6500 TL verilmez.
  • apple yeni telefonların fiyat tahmini

benim tahminler şu şekilde;

iphone7: 4.999tl
    iphone7plus: 6.299 tl
    iphone8: 6.499 tl
    iphone8plus: 7.499 tl
    iphone xr : 8299 lira
    iphone xs :9499 lira
    iphone xsmax:10199 (bu fiyattan anca 10099 a kadar iner en fazlada 10500 e kadar çıkar, açıklanıca buraya bakın doğrumu yada kaydedin foto çekin)
  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Bu olay yani sadece zenginlerin alacagi genelde kriz olan ulkelerde. Ya da cok fakir olan ulkelerde gecerli olur. Venezuela mesela.

Sanirim o olay artik bizde de gecerli olacak.

Keske sadece telefon olsa. 1000dolarlik tv ve buzdolabi vs gibi elektronik olan urunlerde de bu olacak

• Nerede eski lansmanlar?

Yeni iPhone lansmanı 2018 | Türkçe Simultane Çeviri ile birlikte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 12 Eylül 2018; 23:46:22 >
  • dandiPhone Xs ve Xs Plus + 9 modelleri fahiş fiyatla gelince ağlayarak alırlar artık böbreklerinin yanında arabalarını satarlar artık...
  • john mclane kullanıcısına yanıt
    adam %100 haklı 20000TL oluncada alırsınız...
  • Adamlar avrupada apple store olmayan ülkede bile cihazın ne zaman çıkacağı ile ilgili tarih verip,o ülkenin bayrağını lansmanda gösteriyor;2 tane applestore u olan Türkiye de ne zaman çıkacağı belli değil.Adamlar siri ye bile Türkçeyi rica minnet getirdi.Hala apple apple.Bırakın bu işleri.
  • Şu iğrenç simültane söyleminden ne zaman vazgeçeceksiniz. Eş zamanlı, eşanlı, andaş gibi farklı Türkçe karşılıkları varken hemde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirHan -- 13 Eylül 2018; 0:16:10 >
  • Dibim düştü, içim gitti. Resmen mükemmel olmuş cihaz. Şimdi "hepsi aynı yea" diyenler olacak. Ben de onlara bakarak bilgsizliklerine üzüleceğim.
  • Almayın şu çöpü kardeşim yazık günah paranıza her sene her sene telefon mu değiştirilir bir de amerikan malı tamamen mahkum ediyor adam seni kendine ama sen koşa koşa bayılıyorsun rızkını şu çöpe yazık

• Monument kullanıcısına yanıt
    imza atarım bu cümlelere
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.