Şimdi Ara

Yeni iPhone lansmanı 2018 | Türkçe Simultane Çeviri ile birlikte (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
12.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her sene böyle mi bilmiyorum, ama bu sene olacağı varsa da yapmazlardı zaten, öyle hem caka satacaksın hem saygı bekleyeceksin, ABD — Apple gibi Dünya liderlerine sökmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız arkadaşım ABD’den Turkiye’ye yakında gelecek isteyen 1-2 kişiye Iphone getirebilir. Komisyonu kendisi alacak. Ben herhangi bir ücret almıyorum. Detay için pm atabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsteyen olursa ön sipariş e yetişebilirsem ilk partide Almanya dan 2 adet iphone xs max getirebilirim 64gb 10.500 tl(şuan ki kur ile eğer euro tekrar 7.5 üzerine çıkarsa fiyat artacaktır) Ayrıca 250 tl de kapora alınacaktır ilgilenenler özel mesaj ile ulaşsın

• Bu iphone kullanıcılarıda tayyipçiler gibi gerçeği bir türlü görmüyorlar . Aferin size gidin 15 bine alın. Neymiş efendim makronuymuş mikronuymuş. Ulan altı üstü aldıktan iki gün sonra sadece alo diyorsun. Yapılmayan değişikliklere ve Bu fiyatlara ne zaman itiraz edilecek çok merak ediyorum. Arkadaşınız 10 lira borç istese vermezsiniz gidip 15 bine iphone alırsınız. Sonra benim gibi yorum yapanlarada androidçi ne işin var burda dersiniz. Siz demeden yazayım x e kadar iphone kullanıyordum fiyat 5 in üzerine çıkınca bıraktım

• Monument kullanıcısına yanıt
    Nedenini düşündünüz mü hiç ? Yoksa Apple DA mı Türkiye’yi kıskanıyor ? Ne dersiniz ????

• Monument kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle...
  • Bir önceki lansmanlar heyecan verirdi lakin bu lansman fiyatlar ve ekonmik baskıdan dolayı sevksiz oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan72 -- 13 Eylül 2018; 10:11:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoğanGörünümlüToros

Face time icin sikca kullaniyorum
    ipad'in önünün tamamen ekran olması lazım

şu anki tasarımı inanılmaz geri kalmış ve eski teknoloji görünüyor

facetime için iphone kullanılabilir veya illa olsun isteyenler için facetime'lı ayrı bir ucuz ipad üretilebilir

bunun dışında bu cihazın ön tarafının tamamen ekran olmaması büyük saçmalık maalesef

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 13 Eylül 2018; 10:25:29 >
  • iphone xr veye iphone 8 plus alicam amerikadan ama ixs de aklimi celmio deilde size sorum arkadaslar

Xr almak mantikli mi?

Bide amerikada sitede su an sim free satilmio neden ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • defected kullanıcısına yanıt
    Pro 10,5 kullaniyorum bence ekran kasa orani gayet iyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 26_____ kullanıcısına yanıt
    Xr diye model mi var?
  • Yeni iPhone lansmanı 2018 | Türkçe Simultane Çeviri ile birlikte
  • Bu tanıtım toplantısından önce bildiğim kadarıyla telefonların kılfıları basına sızdı, güzel bir fragmandı aslında :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.