Şimdi Ara

Yeni iPhone’lar USB-C girişli hızlı şarj adaptörü ile gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple’ın içinde bulunduğumuz yıl içerisinde tanıtacağı iPhone modellerinin USB-C girişli olacağına dair birtakım dedikodular vardı. Dedikodular yerini bu sene de Lightning girişli iPhone’lar göreceğimize bıraktı. Ancak yeni sızıntılar en azından şarj adaptörü kısmında değişimler olacağını gösteriyor. 2019 iPhone modelleri kutu içerisine dahil USB-C hızlı şarj adaptörü ve dolayısıyla bir ucu Lightning diğer ucu USB-C kablo ile gelebilir.

18W hızlı şarj adaptörü

Apple, iPhone 8’den bu yana telefonlarında hızlı şarj teknolojisi bulundursa da kutu içerisinde hala 5W şarj adaptörü gönderiyor. iPhone’unu hızlı şarj etmek isteyen kullanıcıların ayrı bir adaptör alması gerekiyordu. Kutu içerisinde gelecek 18W hızlı şarj adaptörü ile bu durum sonlanacak.

Bu şarj adaptörü 2018 iPad Pro ile gördüğümüz adaptörün aynısı olabilir. Haberimizin içerisindeki görseller de o adaptöre ait. Her ne kadar iPhone’un USB-C girişli olarak evrensel hale gelmesi daha çok istenilen şeylerden biri olsa da şarj adaptörü ile yapılan başlangıç da yararlı olacaktır.

Ayrıca Bkz.Samsung’dan dikey televizyon

Geçtiğimiz sene iPhone’ları için benzer sızıntılar duyulmuştu ama daha sonrasında bu adaptörün iPad Pro’ya ait olduğu görüldü. Ancak bu sefer yeni iPhone’lar için USB-C girişli hızlı şarj adaptörü kullanılması oldukça mantıklı. Sızıntı hakkında daha detaylı bilgiler yeni iPhone modellerinin tanıtım tarihi yaklaştıkça gelecektir.

• AppleFans kullanıcısına yanıt
    AppleFans demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: AppleFans

Kullanıcı düşmanı mı? Hızlı şarjın bataryalara ne kadar zarar verdiği orta uzun vadede gayet belli.

Teknoloji haberleri - Teknoloji haber - Mobil haber
    Hızlı şarj telefona zarar veriyor mu? Teknoloji Haber
    https://www.teknolojihaber.net/m/teknoloji/hizli-sarj-telefona-zarar-veriyor-mu-h29321.html

Ben Apple’nın bundan dolayı bu işe girişmemiş olmasını mantıklı buluyorum👍🏻

Sanki zarar gelmesinden korkulacak kadar bir batarya performansı sunuyorda... Diğer cihazların zarar görmüş hali iPhoneların yeni alınmış hali kadardır zaten.
  • Giderler kutuya telefon kadar adaptör koyarlar. Bu tip konularda çok geriden takip eden bir firma

• Yıl olmuş 2020, hâlen 18W’a hızlı şarj diyorlar...

Artık 30-50 arası standart hâle geldi, 100W’lar tartışılıyor eyy tüketici düşmanı Apple.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O adaptörü'de kutu içine koymazlar, ekstra para ile satarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan72 -- 30 Nisan 2019; 13:40:37 >
  • Buna can-ı gönülden inanan kardeşlerim yorumumu beğenebilir mi :D

• bir ekosistem ancak bu kadar uyumsuz olabilir. Bi yerde usb c bi yerde lightning kablosu bi yerde usb a bi yerde bambaşka kendine özgü girişler.
    Baştan hepsini usb c yapsana. İşin komik tarafı Macbook 2017-2018 kullanan telefonunu laptopuna bağlayamıyor

• Adaptörlerin çıkış portu kolay bozulmuyordu onada çare bulmuşlar. USB standardı var ne gerek var değiştirmeye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • atı alan üsküdarı geçti daha apple ürünü almam milleti enayi yerine koyuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: shkoksal

Yıl olmuş 2020, hâlen 18W’a hızlı şarj diyorlar...

Artık 30-50 arası standart hâle geldi, 100W’lar tartışılıyor eyy tüketici düşmanı Apple.
    Kullanıcı düşmanı mı? Hızlı şarjın bataryalara ne kadar zarar verdiği orta uzun vadede gayet belli.

https://www.teknolojihaber.net/m/teknoloji/hizli-sarj-telefona-zarar-veriyor-mu-h29321.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AppleFans kullanıcısına yanıt
    Nick-yorum uyumu. Emin olun bataryaya zarar verdişi için girmiyorlardır bu işe. :)

Hadi bunu geçtim, hızlı şarj desteği varken bile adamlar kablo ve adaptörü kutuya koymuyor, parayla satıyor. Bu da mı tüketiciyi düşündüğü için?

• quote:

Sanki zarar gelmesinden korkulacak kadar bir batarya performansı sunuyorda... Diğer cihazların zarar görmüş hali iPhoneların yeni alınmış hali kadardır zaten.

• Like a Sir kullanıcısına yanıt
    Ne demek bağlayamıyor, alsın kablosunu bağlasın.

• Oha büyük inovasyon. Bu yıl apple'ın yılı olacak net. Helal olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Xloud

quote:

Alıntıları Göster
    Plus modeller ve sonraki seriler çok iyi bir ekran süresi veriyor. Çok tatminkarlar.

https://www.sihirlielma.com/2018/09/25/iphone-xs-ve-iphone-xs-max-pil-omru-testinde/

• USB-C / PD çıkışlı adaptörler piyasa standartı haline gelmek üzere. Üreticiler'de bunu destekliyor. Örneğin Qualcomm QC4+ da PD3.0 destekli. Yalnız Apple herkesin kullandığı cihazları kullanmayı sevmeyen bir şirket. Kullanıcılara kendi ürünlerini dayatmayı çok sever. Bu işte bir terslik var. Stiv reyis olsa bunları görmezdik.

• gelsin bir zahmet yıl olmuş 2020 telefonun başında dakikalarca bekliyoruz.
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    son çıkan 2018 macbookair ve yine en son iphone olan XS Max kullanıyorum, aynı zamanda çıkmalarına rağmen farklı girişlere sahipler. ekstradan 100 liraya aldık kabloyu bağladık dediğin gibi ama skandal gerçekten

• Telefonlar da bilgisayarlardaki free dos olayı gibi işletim sistemi olmaksızın gelse, insanlar lisans ücretini ödeyip android ya da ios kullanmaya karar verseler. O zaman kimse ios hatrına gerizekalı apple a katlanmak zorunda kalmaz. Alırız Note 10 kurarız ios apple da tuğla gibi telefonlarını alsın bi yerine monte etsin.

• Burkiling kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın. Sen 2018 MBA kullanıyorsun ve iPhone'u kabloyla bilgisayara bağlamak istiyorsun. Ama iPhone XS Max kullananların çoğunluğu hala USB-A girişli bilgisayarlar kullanıyor veya bilgisayara bağlamak gibi bir derdi yok.

Zaten bilgisayara bağlayıp bağlayamamak bir kriter değildi. Şimdi de USB-C girişi olmayan bilgisayarlar kutudan çıkan kabloyla bağlayamayacak. Ne değişti?

Ayrıca yeni bir kablo almak yerine HDMI, USB-A gibi girişleri kullanabileceğin çoklayıcıları da tercih edebilirdin. Apple ille de gel benden kabloyu al demiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.