Şimdi Ara

Yeni İpod Touch 4. Nesil Alanlar İçin İlk Başta Okunması Gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumun ipod bölümünü 25. sayfadan başa doğru okumayı denedim, baktım ki çok gereksiz şeyler de var. Bu sefer baştan eskiye doğru gideyim dedim, yine insanın çok vaktini alıyor.

Şöyle yeni başlayanlar için okunması gereken yazıları toplasak olmaz mı? Deneyimli kişilerden rica etsem forumdan linkler verebilirler mi? Bugün ipodumu alacağım ve 4-5 gün içerisinde tüm işlemleri bitirmem lazım. Bir daha bilgisayara bağlamam uzun zaman alacak çünkü. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Beni hatirlamissindir umarim :) bence ilk once kilifi alip tak, sonra yapacaksan (ki bence kesin yap) jailbreak yap, daha sonra forumda arastirip sevilen oyun ve uygulamalari yukle ;) şu anda mobilden yazdigim icin eksik ve kotu yazdim ama bilgisayara gecince duzeltirim ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi22

Beni hatirlamissindir umarim :) bence ilk once kilifi alip tak, sonra yapacaksan (ki bence kesin yap) jailbreak yap, daha sonra forumda arastirip sevilen oyun ve uygulamalari yukle ;) şu anda mobilden yazdigim icin eksik ve kotu yazdim ama bilgisayara gecince duzeltirim ;)

Tek cevaplayan sizsiniz, diğerlerinde olduğu gibi. Teşekkürler. :)

Jailbreak yapacağım ancak 2-3 gün sonra.
    İlk olarak kılıf lazım. Bodyguardz almayı planlıyorum. Sizce de uygun mu? Daha sonra cüzdan gibi olan kılıflardan alırım belki elimden çok kayarsa.
    Uygulama-oyunlara da şimdi bakıyorum sağolun..
  • Yazilim guncelle
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 11 Haziran 2018; 19:16:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zigör

Yazılım güncellenmesi gerekiyor mu?

5.1 den birçok memnun olmayan kişi var. Şarj bitiriyor vs.. gibi yorumlar var. O nedenle her bilgisayara her bağlandığında uyarı çıksa da güncellemedim.

ben hala 4.3.3'teyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhdriftman2

quote:

İlk olarak kılıf lazım. Bodyguardz almayı planlıyorum. Sizce de uygun mu? Daha sonra cüzdan gibi olan kılıflardan alırım belki elimden çok kayarsa.

Bodyguardz'ın fiyatı ne kadar peki ve hangi modeli ? Ben eskiden tam silikon ve sert kılıflar kullandım. Pazar günü forum istanbul'daki saturn'den Muvit Minigel Flexy aldım. Arkasında elma olan kısmı boş gözüküyor, dışarıya doğru büyüyen yuvarlakların içinde. Bu kılıfı aldım içinden ekran koruyucu (mat değil) ve temizleme bezi çıktı. Fiyatı ise 20 tl'ydi. Bir tane daha vardı aynısından. Bu Muvit ise yarı silikon olan modellerden. Yine bükülebiliyor ama az. Elde de çok kaymıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Orijinalden alıntı: dhdriftman2

quote:

Bodyguardz'ın fiyatı ne kadar peki ve hangi modeli ? Ben eskiden tam silikon ve sert kılıflar kullandım. Pazar günü forum istanbul'daki saturn'den Muvit Minigel Flexy aldım. Arkasında elma olan kısmı boş gözüküyor, dışarıya doğru büyüyen yuvarlakların içinde. Bu kılıfı aldım içinden ekran koruyucu (mat değil) ve temizleme bezi çıktı. Fiyatı ise 20 tl'ydi. Bir tane daha vardı aynısından. Bu Muvit ise yarı silikon olan modellerden. Yine bükülebiliyor ama az. Elde de çok kaymıyor

Alıntıları Göster
    silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 11 Haziran 2018; 19:15:50 >

• silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 11 Haziran 2018; 19:13:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zigör

Herkese selamlar;

Sizlere İpod Touch 4 64 GB cihazım ile ilgili olan temel sorularımı sormak istiyorum. Sorularımın cevabını aldıktan sonra LYS sınavı geçene kadar bir daha bilgisayar kullanmayacağım. Dolayısıyla en temel soruları sormak istiyorum. Anlayan kişilerden birisi tamamını cevaplasa yeter, aklıma takılmamış olur. Lütfen sırası ile cevaplayın, kafam rahatlasın LYS sınavına yoğunlaşayım:

1) Şarj sürem normal mi? Dün tam şarj ettiktek sonra 1 saat kadar müzik eşliğinde oyun oynadım. Bugün de 1.5 saat kadar yine müzik eşliğinde oyun oynadım. Şu an % 60 şarjda. Bu normal mi?

2)Oyun oynarken 30-40 dk sonra arka batarya kısmı ısınıyor. Çok fazla değil ancak daha önce telefondan vs. oyun oynamadığımdan hiç alışık değilim. Normal mi? Yoksa ısınmaması mı gerekiyor?

3)Bu cihazı telefon gibi mi kullanmalıyım yoksa MP4 gibi mi? Yani telefon gibi şarjı bitmediği sürece hiç kapatmasam akşamları vs. açık kalsa bir sorun olur mu? yoksa mp4 gibi müzik dinleyip film izledikten sonra kapatmalı mıyım?

4)Arkaya bodyguardzın üstüne silikon şeffaf kılıfdan takmayı planlıyorum. Bir sıkıntı olur mu? Yani bodyguardz çok kalınlaştırıyor mu? Veya arkada hava alacak yer kalmama gibi bir sorundan zarar olur mu)

5)Müziklere albüm kapağı ve şarkı sözü atma itunesin son sürümünde nasıl oluyor? Şarkıyı sağ tıkla bilgi ekle fotoğraf kısmına sürükle bırak ile fotoğraf attım dün. 3 saat uğraştım. Her sürükle bırakdan sonra ipod güncelleniyor yazısı çıktı ancak ipodu açınca albüm kapaklarını göremedim? Ekstra bir şey mi yapmam gerekiyor yoksa yanlış mı yapıyorum? Ve şarkı sözlerini nasıl ekleyeceğim?

**Appleın sitesinden ıpodumun orjinalliğini kontrol ettim, aldığım gün 2 nisan da garantisi başlamış. 1 yıl garantisi var. 3 ay da ücretsiz telefonla teknik destek varmış. Son derece memnunum çok şükür. Buradan sahibinden deki MacTunes adlı satıcıya tekrar teşekkür ederim. Elden aldım ve sorunsuz bir alışveriş oldu. Faturamı da aldım cihazda çok iyi.

6)64 gb cihazım, 58 gb boş alan gözüküyor. Normal galiba ama yine de aklımda kalmasın normal mi?

7) Iphone 4 için olan kılıflar bu cihaza uyuyor mu? mesela not defteri şeklinde kılıflar var, forumda da resmini görmüştüm onlar bu cihaza uyar mı? Daha doğrusu dün teknosa, satürn, bimeksin altını üstüne getirdim ancak herşey iphone için, ipod için hiçbirşey yok. Dolayısıyla da acaba bunlar ipoda da uyuyor mu diye düşünmeye başladım. İpod daha ince biliyorum ancak diğer ebatları iphone 4 ün aynısı mı?

Hepsini sıralı bir şekilde cevaplarsanız çok sevinirim. LYS'e az kaldı, zaten bu cihazı erken alma sebebim LYS için kendime gaz vermek. Çünkü gönlümden geçen bölüm elektrik elektronik mühendisliği. :)
    Cevaplarınızı bekliyorum

Saygılar

1- normal
    2- normal
    3- Açıp kapatabilirsin ama buna gerek yok. Sonuçta telefon değil, gecenin bir yarısı çalmaz, kendine de bi zararı yok zaten
    4- çok abartma bence, ikisinden birisi yeter.
    5- şarkıya sağ tık get info de, gelen penvereden söz ve albüm kapağı atabilirsin
    6- apple 1gb=1000mb olarak hesaplıyor, bir de ios kurulu. Gayet normal.
    7- uymuyor

• silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 11 Haziran 2018; 19:13:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.