Şimdi Ara

Yeni iş Yeni telefon...(LG G3 32 gb Alındı) yapılması gerekenler? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: revealling

zenfone 2 beklemeye değer bence

zenfone 2 nin çıkış tarihini ve g3 ten artıları hakkında bilgilendirebilir misiniz?
  • 2. çeyreğin sonunda çıkıcakmış. G3 ten artılarıda ram i fiyatı daha çok şeyi ama en büyük artıları bunlar.
    Bende yeni bir telefon alıcam ve bunu bekliyorum beklemeyede değeceğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z2 VEYAHUT Z3C ALIN DERİM ÇOK İYİ TELEFONLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutsal

quote:

zenfone 2 nin çıkış tarihini ve g3 ten artıları hakkında bilgilendirebilir misiniz?

Kalitesiz kasalar, kalitesiz ekranlar, boş memnun etmeyen hiç bir jest sunmayan arayüzler, çakma tasarımlar. Ne gerek var Asus'a lenovo'ya bilgisayar yapsınlar. G3 içine sindiyse al ikinci bir öneri olarak m8 i incele derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeTavsiyeEdiyorsun

z2 VEYAHUT Z3C ALIN DERİM ÇOK İYİ TELEFONLAR

Dikkate almayın kensi Sj trolüdür bir hafta 12-15 hesabı banlandı bu da yakında banlanacak.
  • @revealling
    zenfone 2 yi açıkçası merak ediyorum. ancak elimdeki telefon idare edemiyor artık beni
    @Master_Evil
    Z3compact ı inceledim biraz şimdi. Ekran çözünürlüğü biraz düşük ve ekran boyutu da 5"ten küçük olmasın diyordum. Ama kiminin burun kıvırdığı su geçirmez özelliği bence önemli bir özellik. yağmurdan korunmada önemli. hatta benim telefonum suya düşmüştü, tüm parçalarını söküp kuruttum, çalıştırana kadar çok zorlanmıştım.
    Z3 bulabilsem g3 fiyatına iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

quote:

quote:

Kalitesiz kasalar, kalitesiz ekranlar, boş memnun etmeyen hiç bir jest sunmayan arayüzler, çakma tasarımlar. Ne gerek var Asus'a lenovo'ya bilgisayar yapsınlar. G3 içine sindiyse al ikinci bir öneri olarak m8 i incele derim.

Şimdi inceliyorum. kasası benim çok hoşuma gitmişti. Bana karşılaştırma yapabilirmisiniz...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

quote:

quote:

Şimdi inceliyorum. kasası benim çok hoşuma gitmişti. Bana karşılaştırma yapabilirmisiniz...

Hocam bir çok kullanıcı da söylemiştir bunu. Htc şu an ram optimizasyonunu ve android kullanımını sense arayüzüyle en iyi en stabil yapan firmadır. Hatta the verge ve mhkb gibi kanallar da söyledi. İtibarlı kanallardır. Kullanıyorum diye fanboyluk yapıyorum düşünülmesin lütfen zaten o nedenle g3 içinize sindiyse alın dedim en başında. Lütfen kağıt üstündeki rakamlara bakmayın unutmayalım ki Iphone 1 gb ram ile hız ve stabilite konusunda rakipsizdir.

• telefon modelleri arasında casper v8 i keşfettim. gayet iyi özellikleri uygun fiyatlı da. Fakat casper Güncellemesi ayrı derttir, kalitesi uzun ömürlülüğü ayrı dert. Macera olmaz mı?
  • quote:

telefon modelleri arasında casper v8 i keşfettim. gayet iyi özellikleri uygun fiyatlı da. Fakat casper Güncellemesi ayrı derttir, kalitesi uzun ömürlülüğü ayrı dert. Macera olmaz mı?

Casper almayın.
  • @SirPhilosophy
    Haklısınız

M8 i listeme almak istiyordum. Kasa kalitesi nasıl sizce , kılıfsız kullanılabilir mi uzun süreçte. G3 içim kılıf lazım yorumları aldım
  • quote:

@SirPhilosophy
    Haklısınız

M8 i listeme almak istiyordum. Kasa kalitesi nasıl sizce , kılıfsız kullanılabilir mi uzun süreçte. G3 içim kılıf lazım yorumları aldım

Hocam kılıfsız kullanımda illaki çizikler olur her telefonda buna teşhir ürünleri örnektir. Çok titiz kullanırım derseniz o zaman iş değişir ama bir şekilde yine çizilecektir. M8 in dotview adlı kılıfı var bir çok özellik sunuyor çok hoş jestleri var onu da inceleyin derim. Kullanım zevkini artırıyor kılıfa olan ön yargıyı kırıyor.
  • quote:

@SirPhilosophy
    Haklısınız

m8 almayın 4 mp kamerası var rezalet bataryada 2600 mah şarja bağlı yaşarsınız ayrıca çok ısınıyor.
  • quote:

quote:

@SirPhilosophy
    Haklısınız

m8 almayın 4 mp kamerası var rezalet bataryada 2600 mah şarja bağlı yaşarsınız ayrıca çok ısınıyor.

Ben neden yaşamadım ya bunları anlatsana biraz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: toress86

eski model olunca telefonun kalitesinde degisiklik olmuyor.

Demek istediğim kalite veya özellikler değil. sadece markaların çıkardığı seri telefonlardan note gibi S serisi gibi, eski model konumuna düşenlerden pek hoşlanmıyorum. Bu kişisel bir ego sadece. G3 te bu durum şuan da yok sanırım. G4 çıksa G3 almazdım mesela

Kisisel ego ha iyimis alirim bir dal

• quote:

quote:

@SirPhilosophy
    Haklısınız

Şarj ve kamera da önemli benim için. M8 kamerası farklı bir teknoloji diye söyleniyordu.yani pikseline aldanılmaması lazım gibi şeyler söyleniyordu.

• quote:

z2 VEYAHUT Z3C ALIN DERİM ÇOK İYİ TELEFONLAR

Biz seni banlatmaktan yorulduk sen yeni hesap açmaktan yorulmadın
  • Wave satarsanız p.m atın.

• arkadaşlar acil

seçenekler arasına HTC desire eye de eklemek istiyorum . ne düşünüyorsunuz bu telefon hakkında?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.