Bildirim
Yeni işlemci fanı sıcaklık değeri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
evet arkadaşlar güncelim. -
işlemci kaç ghzde çalışıyor? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: earth.
işlemci kaç ghzde çalışıyor?
earth. -
ilk ss'de 1.4 volt verdiğin görünüyor o voltta o sıcaklık normal de 1.2 ile 85e gelmesi anormal. bende şuan aynı değerlerde prime testine 70i zor görüyor. bir de havanın da etkisi var normale göre daha yüksek bu aralar. -
quote:
ilk ss'de 1.4 volt verdiğin görünüyor o voltta o sıcaklık normal de 1.2 ile 85e gelmesi anormal. bende şuan aynı değerlerde prime testine 70i zor görüyor. bir de havanın da etkisi var normale göre daha yüksek bu aralar.
O zaman yine azar azar yine 1,4 e çıkacağım. Ne dersiniz?
1,4 - 1,2 den daha mı iyidir. birde digi vrm die birşey var. onu regular a aldım. %0-25 diyor
medium var%25-50 o da. -
-
1.2de 85i gördüyse 1.4te çok daha yükseği görmesi lazım tabi voltla birlikte frekansı da yükselttiysen. risk 75 ve yukarısı için geçerli ama yük altındayken 70i geçmemeli bence. deneme yanılma yöntemiyle ona göre bir volt ve frekans değeri belirle. -
quote:
1.2de 85i gördüyse 1.4te çok daha yükseği görmesi lazım tabi voltla birlikte frekansı da yükselttiysen. risk 75 ve yukarısı için geçerli ama yük altındayken 70i geçmemeli bence. deneme yanılma yöntemiyle ona göre bir volt ve frekans değeri belirle.
ne yap0rsam yapayım mutlaka 85 i görüyor. :(
o zaman voltu en az 1,4 vereyim ne dersin. -
soğutucu yetersiz kalıyor o halde. 1.4 volt verirsen daha çok ısınacak ama istiyorsan dene. bende de akasa atto vardı dün fanını daha güçlü bir fanla değiştirdim o da pek randımanlı çıkmadı. 1.2den yukarıya çıktığımda 70i geçiyor yük altında. bir de sıcakların da etkisi var tabi. -
quote:
soğutucu yetersiz kalıyor o halde. 1.4 volt verirsen daha çok ısınacak ama istiyorsan dene. bende de akasa atto vardı dün fanını daha güçlü bir fanla değiştirdim o da pek randımanlı çıkmadı. 1.2den yukarıya çıktığımda 70i geçiyor yük altında. bir de sıcakların da etkisi var tabi.
biz çatı katında oturuyoruz.
çatı katları sıcaklığıyla meşhurdur. :)
şu an oturur halde bile buram buram terliyorum. -
-
-
1-1.1volt verip 4 ghze düşürüp dene bir de -
çekirdek sıcaklığı daha önemli sanırım ama benim genelde hepsi aynı miktarda ısınıyor -
quote:
çekirdek sıcaklığı daha önemli sanırım ama benim genelde hepsi aynı miktarda ısınıyor
o ilk baştaki cpu sıcaklığı varya daha 56 dereceyi geçtiğini görmedim. -
ilginç. bende hepsi aynı aşağı yukarı.
bu arada vrm nin açıklaması burada var. o da işlemcinin ısınmasına neden oluyormuş
https://youtu.be/EzjRXyLfDrc?t=48m20s -
quote:
ilginç. bende hepsi aynı aşağı yukarı.
bu arada vrm nin açıklaması burada var. o da işlemcinin ısınmasına neden oluyormuş
https://youtu.be/EzjRXyLfDrc?t=48m20s
onlarca defa izledim bunu :)
Benzer içerikler
- termal macun yerine ne kullanılır
- sıvı metal
- undervolt nedir
- termal macun önerisi
- overclock nasıl yapılır
- en iyi laptop soğutucu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X