Şimdi Ara

yeni jetta 1.6 dizel comfortline VS Astra sedan 1.6 dizel 136 ps Sport (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence yeni focusa göz atmalısınız daha iyi gibi
  • yeni focus inceledim, test sürüşü de yaptım. Hangi açılardan daha iyi? Her iki araçtan da mı daha iyi?

Benim aklımda ilk focus vardı aslında ama aile aracı olacağından, hele yazları çocukla uzun yol yapacağımdan bagajı ve iç hacmi yetersiz geldi. Gidişi ve donanımı çok iyi o ayrı.
  • Kesinlikle Astra daha iyi bir araba Jetta vw nın en az Önem gösterdiği modellerden.astra daha güçlü daha sessiz yol tutuşu daha iyi ve kalitesi de daha iyi az farkla.kıyaslama şöyle yapılabilir kalite olarak.golf>Astra>jetta.astranın motorunun yeni bir 136 hp 320 nm ilk bir makina OLDUĞUNU ve tamamen opel üretimi Olduğunu da unutmamak gerekir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bogarida kullanıcısına yanıt
    Bagaj dışında her yönüyle bence focus önde ama bence yeter gibi tabi size kalmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bogarida kullanıcısına yanıt
    Jetta motordan çok kaybediyor çok büyük performans farkı var yoksa alınabilir ama bu şartlarda Astra
  • bu tamamen tercih meselesi jetta kalite ve tuketimden astra da performanstan kazanir.

• Jetta yı DSG den dolayı alma diyen var mı? varsa da sebebini açıklar mısınız?
  • astra bence...ayrıca dizel otomatik opsiyonu da gelecek bu sene içinde..şuan mokka da kullanılıyor..

yalnız makyaj da olacak astra da.

http://www.carmagazine.co.uk/Secret-new-cars/Search-Results/Spyshots/Vauxhall-Astra-scoop-2015-first-spy-shots-of-new-Astra/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurr1903 -- 31 Ocak 2015; 23:47:43 >
  • Yahu bu sedanlarda farkli malzeme mi kullanilmaya baslandi?
    astra j nin malzeme kalitesi jetta dan nasil daha iyi?

Jetta evet cok kaliteli bir arac degil keza astra da ayni sekilde.

Bazi arkadaslar yol tutusta da astra demis.

jetta nin yol tutusunun astra dan kotu oldugunu neye gore soyluyorsunuz?

Astra sportun daha kaliteli malzemeye sahip tek noktasi direksiyon simididir heralde.

• yeni 1.6 opel motoru olacaksa astra
  • cbascan kullanıcısına yanıt
    Jetta'da ön kapı içleri sert plastik, Astra'da yumuşak. Astra'yı kalitede öne geçiren durum bu.
  • otomatik jetta kullanıp memnun olan yok mu :) onların yazdıklarını okumak istiyorum çünkü otomatik olmasını istiyorum. Manuel olursa güçlü motor astrada gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bogarida

otomatik jetta kullanıp memnun olan yok mu :) onların yazdıklarını okumak istiyorum çünkü otomatik olmasını istiyorum. Manuel olursa güçlü motor astrada gibi görünüyor.

Hocam aracım otomatik,Şimdiye kadar kullandığım tüm otomatiklerden daha seri ve daha hızlı (henüz ZF kullanmadım).DSG nin arıza riskini bir yana bırakırsak en iyilerden biri.Tek dezavantajı insanı tembelleştiriyor :).Test etmenizi öneririm,spor moda alın manuel kullanın ancak verdiği tadı başka bir şanzımanda bulamayacaksınız (ZF hariç çünkü onu bilmiyorum kıyaslayamam).Kısaca çok memnunum.

• İkisi de gereksiz, Passat bakın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

Yahu bu sedanlarda farkli malzeme mi kullanilmaya baslandi?
    astra j nin malzeme kalitesi jetta dan nasil daha iyi?

Jetta evet cok kaliteli bir arac degil keza astra da ayni sekilde.

Bazi arkadaslar yol tutusta da astra demis.

jetta nin yol tutusunun astra dan kotu oldugunu neye gore soyluyorsunuz?

Astra sportun daha kaliteli malzemeye sahip tek noktasi direksiyon simididir heralde.

Söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum. Kalite algısı bizim milletimizde biraz farklı gibi. Kalite kelimesini açıklayacak olursak, müşteri isteklerine cevap verebilmek demektir.

Yani dediğiniz gibi her iki otomobilde de üst düzey bir kalite yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F997573F0 -- 1 Şubat 2015; 10:43:24 >
  • açıkçası forumlarda dsg o kadar kötülenmiski araba alırken kendimi risk alıyormus gibi hissetmek istemiyorum.

• Sen illaki otomatik diyosan bende Jetta derim. Bende bu ikilemde kalmıştım 2013te Jetta biraz pahalı gelmişti opelde de otomatik yok, kendimi bi anda cam tavan, led paketli dizel otomatik yeni leonda buldum. Ne alaka diceksin, benim için sedan hatcback önemli değildi, önemli olan aracın tamamen yeni oluşu ve tabiki dizel otomatik oluşuydu. Sonuç nasıl oldu diyosan, dsg olayı bambaşka, bu Dünya'dan değil sanki, risk yokmu tabiki var, ben manuelciydim. Şimdi para versen (Allah düşürmesin tabiki) manuel araca binmem o derece yani. Performans olarak 105hp nin çok üzerinde araç, ara hızlanmalar çok iyi. (Bu Yazdığım leon için , Jetta leona nazaran 150 kg daha ağır sanırım) ama jettada iyidir. Astranın yeni motoru çok iyi görünüyo. 136hp kağıt üzerinde çok iyi bi değer. Ama mesele bunu aktarmaya gelince (otomatik olarak tabiki) manuel gibi, dsg gibi randıman alamıyosun. Ee bide kasa değişçek Yada makyajlanıcak o yüzden her türlü Jetta derim senin için. Sonuçta ikiside güzel araba hangisini alırsan hayırlısı olsun.

• o değil de arkadaşın biri yukarda passat bakın demiş astra jetta karşılaştırması yapan adama

ben de 3.20d öneriyorum hacı o zaman
  • Astra için bu yaz otomatik vites gelecek ve 2016 da kasaya makyaj uygulanacak. Ama ben araba almak için en fazla 1 ay bekleyebilirim. Aslında ilk tercihim otomatik fakat daha önce hiç otomatik vites araç kullanmadım ve DSG yorumları beni korkutuyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.