Şimdi Ara

yeni jetta 1.6 dizel comfortline VS Astra sedan 1.6 dizel 136 ps Sport (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Birincisi dsg olayını +2 yıl garantiyle uzatırsın kafan daha rahat olur, ikincisi risk her zaman herseyde vardır, üçüncüsü zaten 1 ay içinde doğuştan hali hazırda bi Jetta alabileceğini sanmıyorum 2-3 ay sonrasından bahsediliyor. O yüzden sen git Opel düz vites al, dsg olayı seni çok korkutmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selcuk_3277 S kullanıcısına yanıt
    Jetta için Mart sonuna tarih verdiler. İlk sıfır aracım olacağı için ve daha önce otomatik araç kullanmadığım için biraz tedirgin oldum DSG hakkında yazılanlardan dolayı. Eğer araba benim elimde "Bu neymiş deyip dokununca dağılan mekanizmalardan biri" haline gelirse üzülürüm gerçekten. Ama en az bir beş yıl kullanacağımdan ötürü ve eşimin de otomatik vites arabayı daha kolay kullanacağını düşündüğüm için Jetta'ya kayıyor aklım.
  • bogarida kullanıcısına yanıt
    Dsg hakkında yapılan yorumlarda haklılık Payı mutlak var, ama eğri oturup doğru konuşalım. O kadar da abartıldığı gibi değil, resmen çocuk oyuncağına çevirdiniz maalesef sizde dahil. Dediğim gibi risk her zaman herşeyde vardır ve bunu minimuma indirmek bizlerin elindedir. +2 yıl garanti uzatırsın, yılda bir bakımını serviste yaptırırsın sonrasında bu şanzımanın keyfini çıkartırsın. Zaten diğerleri bunun yanında hikaye zf hariç tabiki. Olacağı varsa yine olur ona bişey diyemem. Ama bu işler olmuşla olacakla yaşanmıyo. Yahutta gidip üst segment araç alıcaksın.

• Bütün incelemelerim ve test sürüşlerinden sonra jetta 1.6 tdi dsg comfortline da karar kıldım. Araba Nisan da gelecek. Herkese yorumlardan ötürü teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bogarida

Bütün incelemelerim ve test sürüşlerinden sonra jetta 1.6 tdi dsg comfortline da karar kıldım. Araba Nisan da gelecek. Herkese yorumlardan ötürü teşekkür ederim.

Hayırlı olsun kazasız belasız kavuşursunuz inşAllah.

• 5 yılın sonunda astra biraz daha fazla değer kaybedecektir jettaya göre. ama astra diyorum ben de.
    edit: kararınız vermişsiniz, güle güle kullanın hocam allah sabır versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakar Çakmaz Çakan Çakmak -- 6 Şubat 2015; 22:01:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.